080808

Detta skulle varit vår Bröllopsdag, men eftersom vi troget sparar till vårt bröllop så visste vi att vi aldrig skulle hinna spara till ett bröllop på 7 månader. Ska man gifta sig så ska man....jag är ju lite av en drömmare. Set för många prinsessfilmer? No no...jag är kvinna bara. Ha ha ha ha¨
Tänkt att nu skulle det varit dags att "dra sig tillbaka" från festen.....hm..ja. Men idag är det ett år kvar, längtar sjukt mycket nu.

Idag lämnade vi Ted hos kusin Ellen för att leka, då vi körde in till stan för att införskaffa en 2-års present. Gick bra och jag fyndade på REAN. Hittade en tröja till Ted, en till mig (barnavdelingen) samt det första jag köper till "BIM" Emsis och Niklas bebis. En supersöt mysdress med sniglar på, så står det..."Lilla Snigel akta dig, akta dig..." Åh, jag längtar så jag blir grööön.
Sen hela eftermiddagen spenderades hemma hos Piff (Makarna Dahl). Kaffe och kakor...gardinsstångsbygge, kökprat och självklart bröllopsprat. Pratade om vilken låt Helene ska sjunga i kyrkan...har tre förslag som jag gillar. Kul för det var låtar som vi tänkt på med. Speciella, vackra och mäktiga.
Söta Piff...vi kunde gjort en sådan ploj grej..Helene kunde fört mig fram till Patrik...ha ha ha. Oj vad alla hade skrattat...hi hi. Men nej det ska vi inte.....men något spex blir det säkert...You know me?
En väldigt trevlig eftermiddag då Ellen och Ted lekte, lekte och lekte. Vi ville inte avbryta i leken och klippa Ted då ddom lekte så fint. Badade och lekte med "fegisarna" (vattenbaggar).

Hem och hann inte vara hemma länge....Lisa flisan hämtade Pk sen började vi med det sista fixet inför imorgon och festen!! Nu är allt klart, och äntligen!!!! Spännande ska det bli!!!
Vi åt pizza här hemma och fick ont i magen...jisses undrar om den pizzan inte var ok? Ted var hungrig som en varg...Lisa feber och trött stackaren...hon vilar nog nu. Nu ska jag kramas med Pk min...sen så!!


Yesterday!
Gårdagen på inskrivningen gick hur bra som helst....bara böcker som ska skaffas, tror att Fru Larsson har båda?
Matte B och Naturkunskap B. (Matte med Ems och Naturkunskap med Nana)

Pappa kom på kvällen och vi hade kräftskiva!!! Med hatt och allt!!! Gott som tusan var det med...snart är ju Patrik semester slut...så vi firade lite...ha ha. Firade Augusti månad!!!

Kommentarer
Postat av: emily

jag älskar dig!

2008-08-08 @ 23:57:31
URL: http://emilystankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0