Imorgon

Idag har det bankat i skallen hela tiden. Haft sådan hemsk huvudvärk...
Badat med Ted, Sanna & Andrea vid Pickelhavet. Sen kaffe med Erica och SÖTA Emilia innan jag cyklade till jobbet. Lillsnuffan somnade hos mig! DET VAR MYSIGT. Ville frysa tiden.
Jisses som det åskat här ikväll! Har fortfarande hemsk huvudvärk. Ska snart hoppa in i duschen, vill bara ha lite varmvatten först....Pk nattar Ted....Snart får vi kanske nån timme tillsammans...Mys.
Imorgon jobbar jag 7-15:30...sen ska vi till Kristianstad! Jag ska handla ett par efterlängtade skor! Kommer passa så perfekt, om det nu blir som jag vill...Ha ha ha


Solen går upp och ner

Så är det, och alla känner nog så ibland. Just idag känns allt GREAT. Härligt med dessa dagarna.

Igår så jobbade jag till 14:15. En otroligt rolig kaffepaus med gänget på jobbet. Skrattade så jag fick ont i magen.

Tänk att man kan ha så kul? Det är väll underbart!!!!
Cyklar upp och hjälper Pappa & Katja att flyttstäda. Fina Marina var också där, vi fixade klart allt! Jag fick mammas gamla stickekorg och en spegel. Den stickekorgen har många gamla minnen med sig. Älskar den. Fast att jag inte pratar med min mamma så är det ett fint minne att ha från henne. Kan ännu känna lukten av hennes nystan..ljudet när hon stickade koftor till mig och min syster.
Efter det blev det Sjöstugan och god fika! Det var skönt att sitta ner lite och ta en kopp kaffe i lugn och ro.
Hem och Fiskarpojkarna anländer. Min Pk har fångat två aborrar och Sax en. GRILLNING!
Jag hämtar hem Ted som lekt med sina kusiner. Sen får han hjälpa till att rensa fisken.

Han tyckte det var så spännande! John visade och Ted han älskar ju att hjälpa till.
Gott grillat blev det! Lax samt egenfångad aborre, grillat. Nypotatis och creme fraíche. Det var gott, till det en kall öl samt en kaffe på maten. Vi hade det rikigt trevligt!

Fler sådana kvällar tack!
Ted är trött, men vill inte sova. Han somnar tillslut hos sin mamma i soffan. Var längesedan han somnade på mitt bröst så. Det är ju så mysigt att man ligger kvar en stund och myser. Snuffar på sin lille kille.

Idag har jag börjat med MATTEN! Lämnade Ted på dagis, sen satte jag mig ner och skrev presentationen till min lärare. VAD JAG ÄLSKAR ATT SKRIVA! Sen gjorde jag första testet som ska göras första studieveckan. Lite konstigt för där var bara en matematisk fråga. Hm, mailade läraren och hon sade att hon svara snart! Sen har jag ringt och ringt. Mäklare, a-kassan, kommunal...mm mm. Många telefonsamtal och köer. Telefonen har gått varm! Men många glada besked fick jag! Nu sitter jag här och har letat efter mitt matteblock som jag hade i höstas 08. Men hittar INTE det. Hittar mitt NKB block, men inte matteblocket. Får köpa ett nytt och räkna om allt. Men det kan jag behöva...öva!
 Hämta Ted sen kommer Pk hem och vi ska uträtta en del ärenden i stan. Sen ska jag på 24 års kalas för Nana fyller år idag! Hurra!

13 timmmmmar

Oj oj oj. Denna helg! Känns som jag fått en tandborste inpetad i ena ögat och en elvisp i det andra. För att inte tala om kickboxsparken i ryggen eller den i magen som gör extra ont idag. Eller fötterna som sprungit fler maratonlopp än någon annans fötter idag (förutom alla ANDRA som sprang rövarna av sig på jobbet idag)

Igår höll vi på med veden hela dagen...meningen att vi skulle hinna göra mycket, hann vi med men vi hade hunnit mer om jag inte hade blivit inbeordrad på jobbet. Fick jobba fredagkväll med order från Chefen. Hm. Visst kval.övertid. Men vem kommer och lkyver vår ved, lagar vår bil, river ut i vårt badrum, planerar hur vi ska ha dte i badrummet, lägger taket där uppe, leker med vår son, kelar...ja ha ha ha. Städar?

Well well...Blev även inbeordrad idag på fm. Sen jobbade jag min kväll som jag hade på schemat. Så 13 timmar. Rast på fm blev det ingen, då vi försökte få in folk eftersom ännu fler var sjuka....Jobbade från 7 till 14, sov i en timme sen på det igen till 21:15. Man får inte jobba så. Hur får det lov att vara såhär?
Jobbar 7-14 imorgon och stannar inte en sekund extra om jag inte får fyrdubbelt betalt. Hell no! Hinner ju inget här hemma! Men tanterna var så tacksamma för att man var där hos dom och tog så väl hand om dom. DOM SER!

Less på annat med. Kom hem igårkväll och grät sen floder. Det brast. Man orkar inte hur mycket som helst. Tur att jag har min man som stöttar och peppar! Vad skulle jag göra utan dig?
Inte träffat min lille pojk idag heller..Nu ska jag hoppa på "gubben min"

En vis dam sade till mig..efter att jag frågat henne hur hon har fått sin son så väluppfostrad...Hur har du gjort?

- Jag har älskat honom. Älskat honom över allt.

King of Pop

Finns inte längre bland oss. Alla tankar går till hans barn och familj.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5432546.ab



Sand mellan tårna

Idag körde jag och Ted ner til stranden med Nana, Rami & Adde. Barnen badade och det var så varmt och härligt vid Pickelhavet.
Lisa, Helene och barnen kom med..Var så skönt att sitta och mysa i solen och speciellt att sonen min lekte och uppförde sig trots att han jagade ankorna.
Badade med min lille gosse med! Jag tyckte det var kallt så han tog mamma sin i handen och sade:
- KOM MAMMA! Det är ingen fara! Jag hjälper dig...
Han kom med sin lilla lilla knubbehand...Gullunge! Försökte lära honom och Rami att simma. För det ska dom lära sig av mig. Mrs Swimming Lady! Ha ha ha. Visade dom och jag tror att dom kommer simma duktigt när dom väl lär sig..









Efter en mysig dag på stranden så körde vi till hem ljuva hem. Nana och Rami följde med. Lagade mat och poppade popcorn till barnen. Sen körde jag för att hjälpa pappa och Katja att flytta....men där fanns inte mycket jag kunde göra...Hem igen med lilleman...MEN...
Tyckte att bilen lät mer och mer och värre och värre för varje meter jag körde...Skulle bromsa för att svänga in  på en väg..Ville komma ifrån 117. PANG! Sade det och det lät som om något trillade av....Bromsarna slutade att fungera. Det är läskigt vill jag lova. Vilken tur att det var på 50 väg. Inte 100 motorväg....Fick använda handbromsen och sakta ner....in till kanten och där satt jag och bölade i bilen. Vi har inte haft annat än otur med den sedan vi köpe den. Funderade och kom på att jag faktiskt hade mobil nu tack vare Svärmor min. Ringde Pk i ren panik...Han sade att vi skulle lämna bilen och gå hem...Jag vi var inte långt från hemmet.
Jag rullade fram bilen lite till....Sen satt vi en stund i bilen och jag snyftade. En gammal vän såg mig och stannade. Tack söte Anders. Jag var nog mest chockad..Tack för att du erbjöd dig att hjälpa till. Vi traskar hem...Ted får en dusch, sen städar jag lite här hemma. (Som vanligt) Kort efter kommer PK hem eftersom söta Svärmor hämtat honom. Han hämtar hem bilen. Vilken tur att det var i den hastigheten!!! Jag cyklar en runda för att kolla om det trillade av något..Kunde inte hitta nåt iallafall. Hem och nattar vår lille kille. Sen tar jag en lååång dusch..Surfar i sängen och nu sitter vi här. Jag och min Man!

Sand mellan tårna imorgon igen Ted?
Tack för idag mammas Stjärna!

Coffeeeee in da house!

Kullis ordnar frulle med Tedden..Endast kaffe idag än så länge..Dunderfrukost sen ska vi mysa så mycket vi hinner innan Pk drar till ett kvällspass igen..Hatar detta. Men...snart är det semester! Nu ska jag fortsätta med mina dagliga sysslor..Ta ta for now

Okej okej..

Tack för kommentarer! Jag håller mig liiite till. Men...

Vilken dag! Jag och lilleman rörde på oss i förmiddags, sen köpte vi jordgubbar, hem och började fylla poolen.

Möte med Facket/Roland. Best fackmen ever! Sorry, men we will ..nej. Lugn och fin.
Intressant och lärorikt, bra att veta om vilka rättigheter samt även skyldigheter man har. Krama om damerna och sen lilleman hämtning på dagis. Hem och såå skönt att komma HEM.
Bus och sen kom Moster, åt mat ute och kände hur solen den sken på axlen. Detta är sommar!
Lisa, Nana & Rami kom. Görltalk och kaffe. Goda jordgubbar och allmänt trevligt med sällskap är det alltid! Vet ju och vet nu att det är så tyst här hemma. Ted sover och Pk jobbar..






Tack för en fin kväll brudar...Men nu är det som sagt VÄLDIGT TYST HÄR HEMMA....





Susanna jag har inte din mailadress eller blogg adress.

Lösenordsskydda

Jag funderar allvarligt på att lösenordsskydda min blogg. Vet att det är 100 tals som är inne och läser, inte en enda kan lämna ett HEJ!! Så jävla svårt, så fruktansvärt nyfikna på mitt liv, men kan inte visa att man läser om det???

Gör mig arg!

Möte med facket idag (Vårt ombud) tack gode gud att vi har honom. Nu kokar potatisen och jag samt lilleman inväntar min syster. Sen blir det jordgubbar senare som jag coh Ted handlade i byn efter att vi cyklat Gundrastorp i förmiddags! Skönt var det!!! Åter till verkligheten..

Underbara sol!

Jobbat idag, tuff dag igår. Hände så mycket. Idag med, men det känns som om det lättat.
That´s it! Syster & Pappa är här. Vi lagar mat och ska äta ute i det gröna!

Så skönt att solen värmer nu! Ledig tills på lördagkväll nu! Det ska vi utnyttja. Sen kommer det gå i 190 tills september.

Nu ska vi äta!!!! MUMMA!! Pappa lagat mat till sina döttrar och barnbarn!

Nu är jag nervös

Ja, nu är jag en aning nervös. Om 30 minuter ska jag vara på arbetsintervju..Jag har inte varit på arbetsintervju på över 6 år. Eftersom jag fastnat på Trobeck, man har ju stannat pga man har fast jobb. Men snart har man inte det längre. Så idag ska jag göra lite reklam för mig själv. Hoppas nu att detta kommer gå bra!!!


Jag ska tvätta hela världen

Vad jag och min man varit duktiga idag!!! Efter lite sovmorgon och mys så blev det frukost, sen startade vi med lite jobb här hemma. Pk kapade ved och jag tvättade utsidan på vår balkong. VILKEN SKILLNAD! Sen hängdes det tvätt och tvättades dörrar. Pk klöv ved, sen var det dags att hämta den stora stegen och tvätta husnocken, Dit vågade jag inte mig...Jag fick klyva istället och lava in ved. Tycker det är ganska så nice att stå i solen och lukta på träet.



 



Vi hann börja på sida nr 2 med. Lilla Balkongen, och provade på husnocken där med. Jisses vad snusktigt skitigt det var! Nu har vi verkligen att göra. Men hur vi ska komma längst upp och tvätta har vi inte listat ut än. Kanske får ligga på taket och tvätta det översta?? Vi får se.
Besök från tyringe, och det blev kaffe i det gröna sen middag inne. Lilleman vår kom hem. Det var mysigt, fast att han var trött och lite vresig. Nu sover han i sin säng, fast han inte ville ikväll alls. Men jag gav mig inte. Väntar på varmvatten sen ska vi duscha och se en film jag och Pk.

JAAAA DEN LYSER




Bilder från AUG 08.

Nu lyser den igen! Så hög mysfaktor!!!

Vi har bestämt oss för att se Thrillern "Utan Spår" (Untraceable)

Utan spår (2008) - DVD - Film
Bild tagen från CDON.COM

Nu ska vi se filmen och bara vara vi 2.

Just the two of us

Ja, ikväll är det bara du & jag. Mysigt!

Vi sov länge idag alla tre i familjen, även katterna snusade gott. Kanske hade dom med varit på fest, eller så är dom bara lata. Sen kom Svärmor min och hon körde ut oss till Verum så vi kunde hämta hem vår Pärla. Kaffekalas blev det och massa prat. Nettan hade moppen i högsta hugg när vi kom. Kaffe och mys framför tvn. Härliga ni!! Emilia, Bellan och föräldrarna Erica & Dea kom med. Men Emilia bara sov idag så det blev inget gos idag. Vi körde till ICA och sen hem igen til vårt lilla bo. Städade och tvättade, sen letade vi restauranger som hade öppet idag. Lämnade Ted och sen körde vi in till stan. Var nära att krocka med en rådjur. Men Pk hann reagera snabbt som blixten. Till Hemmakväll och letade film att hyra, köpte tre stycken istället. Får se vilken de blir...
Letade mat..blev Thaimat och set satt gott i magen. Sen har vi varit på en POWERWALK jag och min man. Jag fick minsann ut honom idag. Skönt var det! Kan man äta dragsters ikväll utan att må helt kasst. Jag mår så satans bra av att ut och gå. Vi pratade blommor och badrum. Fick papper hem i brevlådan, tyvärr får vi ingen ersättning alls från Försäkringsbolaget. Typiskt va? Tänk lite hade vi kunnat få. Men det var för att där inte var någon fuktspärr i badrummet. Dom som gjort det innan har lagt klinker på trä direkt. Inte konstigt att det läcker. Nej detta får vi ta helt ur egen ficka. Typsikt med...well well. Hemskare saker händer.
Nu ska vi planera lite, solen lyser så skarpt än. Inte kan man sätta på en film nu inte. Får vänta ett tag till.


Årets längsta dag

är snart till ända...endast nån halvtimme kvar! Sitter här hemma i soffan och båda mina pojkar sover gott. Jag är nyduschad och sitter och tittar på alla bilder från en rolig Midsommar!

Jordgubbsrace på fm, sen bar det av ut till VERUM och alla sköna hönor och tuppar!
Massvis med finisar och kulisar. Tss. Jisses vad det regnar, skönt att sitta inne i värmen när man hör det.
God mat, dricka och lekar. Tipspromenad som jag, Nettan och Bella satte upp. Glada prickar en en väldigt glad Kulis och Dea. Massa bebbar att gosa och tjejer att spana in. Mingla, skratta och skåla. Allsång och nubbe. Jordgubbar i stora lass, Ragnhilds goooda tårta och Rogge-Lisas underbara gästvänlighet. Hampes all energi och brudarnas smuttande. Tss. Vilken kväll, men som sagt synd att jag inte blev så glad i gasen förrän det vardags att bli skjutsad hem av Snälla Nisse som körde oss. Även om jag inte druckit på flera timmar så riskerar man inte att det ska hända något. Jag som var på G. Hem, Pk matar Bambi, jag ger Ted yoggi, borstar tänder, kissar och läser saga. Izor hoppar upp och Ted får nattapussen. Sen hoppar jag in i en varm dusch. Skönt! Nu sitter jag och lyssnar på regnet som smattrar på taket. DE E NICE!












Allas våran "Tupplisa" DU ÄRSÅ UNDERBAR! Vilken fest! Tack till familjen Verum!


Ohoj!

Nu har jag det lugnt och skönt här hemma. Ted sover och Pk är iväg och fiskar med Hampe och Dennis.

Idag har jag jobbat, sen bar det av på tjejsnack, efter det hem och där möttes jag av en liten Emilia! Mmm, gosa bebbe. Vi drack kaffe, jag, Pk, Erica & Papps. Visade stolt upp min Svarta läckerbit. My precious!
Ännu mer Emiliamys...Sen brummade vi in till stan. Pojkarna släppte av mig i stan..Tss.
REA för fulla muggar och det blev en läcker svart kjol med rosor på, fyra toppar och ett linne. Strumpbyxor och ett par skööna örhängen. Samt ett par vita dojjor! Åh, vilken tur att vi sade en timme..ha ha. Nöjd med inköpen rullade vi mot MAXI för att skaffa jordgubbar...slut. Blev lite shopping ändå inne på MAXI. Väl hemma väntade pojkarna här hemma för att komma iväg och fiska! Jag och Tedden provar kläder och sen nattas han. Duktig kille!
Nu sitter jag här och ska föra över hela min hårddisk till denna. ALLA TUSENTALS BILDER och annat jag har! Oj oj oj. DET ÄR MYCKET VILL JAG LOVA!  Så nu återgår jag till mitt kvällsjobb!

Rivstart

Här sitter jag i min Ektorp fotölj och njuter av att min huvudvärk håller sakta men säkert på att släppa. Var nog alla spänningar idag som gjorde att jag haft en hemsk huvudvärk hela kvällen. Rann över idag på mig. Totalkaos kändes allt som...annat var det igår!!
Kvällen innan och gårdagen var dom bästa kvällarna dagarna på ett tag. Mycket kul som hände på en och samma gång. Här kommer min story direkt från min Ektorp fotölj...

Igår gick familjen Kullberg upp och väntade på försäkringsmannen som skulle komma och kolla vårt badrum.
Han kom, han såg och vi segrade! Det läcker vatten ner i garaget (eller gjorde Pk har tätat med nytt silikon). Det värsta är att under vårt badrumsgolv samt upp på väggarna finns fukt, även risk för mögel. Inget bra alls vill jag lova. Jag kan inte fatta hur detta badrum är skapat!? Dom har kalkat direkt på spånskivor/plattor. Ingen fuktspärr eller liknande som man har i badrum. Inte klokt. Badrummet är gjort 98. Så det är inte så längesedan (hm...men mycket händer med inredningsmodet på 11 år) Det visade sig att det satt sig i bjälkar och balkar med. Ännu värre. Något ännu tråkigare är att vi nog får ha plastmatta i vårt badrum, pga vi har ett trähus och ett trähus rör på sig. Därför kommer klinkergolv att spricka så småningom. Därav mycket bättre med plastmatta.
Det visade sig även att vi kommer få ersättning för detta! Det känns så bra med tanke på situationen vi kommer finna oss i sedan i höst. Fast det problemet tror jag att jag löst ganska så bra...
Lyckliga över det drack vi en kopp kaffe på vår balkong! Sen körde jag Pk till jobbet.
Väl hemma började jag och Tedden att städa och röja.
Jag ringde ett viktigt samtal, fick SÅ JÄVLA BRA BESKED! Gissa om jag hoppade av glädje?? Kan tyvärr inte säga något än. Vill hålla det för mig själv, samt i dagens samhälle får man vara egoist.  Ted kommer och säger:
-AJ MAMMA!
Ungen har klippt sig i sin hand (mellan tumme och pekfinger).
Jaha, blöder gör det och jag funderar en snabbis. Kör mot vårdcentralen (visste inte om det behövde sys samt slut på plåster hemma) men svänger mot jobbet mitt istället. Raggar upp SSK och hon tittar och behöver endast strippa det och lägga om lite. Ted han var så duktig! Han tyckte syster Joanna var så snäll. Hon tyckte det var kul med en liten patient. Sen hem igen...Skrev några tackkort och sen satte jag mig ner med mitt barn och spelade spel. Ett nytt spel han har som är från GOBOKEN. Jättekul hade vi! Sen läste vi saga och man fick även en skiva till (samlar på) där dom läser sagan och sjunger.
Min Farmor och Farfar kom för att roa Ted så jag hann med lite här hemma. Fick mycket gjort och det kändes skönt. Patrik kommer hem till lagad mat och jordgubbar. Fortsatte lite till sen hade vi kväll! Snabb fika hos Farmor Ingrid och Farfar Gunnar..Efter det började vi ladda min Svarta läckerbit. Efter det var vi ganska så upptagna med denna Skönhet! Vilken dag det var igår!

Idag rann det över som sagt. Ted ville inget och allt på fm, Pk har bilnycklar och jag ska stressa iväg på cykel, Bambi kommer och ska ha mat, (fan) upp göra mat, mata, sen ska vi cykla och Bambi följer efter, (fan) puffar på honom men inget hjälper, börjar cykla, vi trillar, gör ont. Farmor kommer till undsättning, Farfar skjutsar oss. Jobbet, möte. Oreda, osämja och fruktansvärt dåliga på att ge oss ett SVAR! Det retar mig, så mycket så att jag sade ifrån. Men men..Detta kaos löser sig nog snart! Pk och Ted hämtar mig, helt slut och huvudvärk så jag ville gömma mig. Tar en varm dusch, nu sitter jag med en kop the. Snart ska jag hoppa ner i sängen för ännu en jobbedag. Ledig sedan fre, lör & sön. Då ska vi försöka hinna med lite mer här hemma! Kanske bio Pk? Ta ta

Very soon my precious will conquer the gloooobe

Just nu är min nya lappis, min egna putor, min lilla bebis min Svarta läckerbit uppstartad for the very first time!

Vilken grymmis jag fått av KULLIS!
Mannen min håller på att skydda Min svarta läckerbit, samt kolla igenom alla program så allt stämmer med vad som utlovades. Den är RIKTIGT NICE!


Packard Bell Easynote MX52-B-551NC bild
Bild tagen från GOOGLE.

Jag är så happy för den har ALLT JAG BEHÖVER!
Valde en med precis den prestanda jag behöver för att redigera mina bilder, samt skriva. Just för att redigera bilder behöver man en del RAM minne
(arbetsminne), samt en hårddisk som kan förvara allt.
Grädde på moset för just denna är att man får Photoshop Elements fullversion!!
Det är jag extra glad för!
Så min fina tangenttokiga man pillar med den nu....

Har massvis annat att berätta också...men det tar vi sen..


Tackkorten skrivs



Dagen har gått i 190! Mycket gjort och mer som ska göras. Kommer en saftig blogg om allt ikväll då Tedden somnat och jag får pyssla med mitt skrivande utan....
- mamma, mamma mamma kom nu...
Efter dagens händelser så behöver han lite extra care.
I skrivande stund håller jag på med tackkorten. Ska få dom klara så att dom kan postas idag!

Whats a rock´n rolla?

That´s me! Ha ha ha
Funderar skarp på att ha en ROCK´N ROLLA FEST inom det snaraste!!
Kläder som passar in på namnet! Vad sägs om det?


Utvecklingssamtal med Ted nu på fm. Det gick jättebra. Men det tog ett bra tag innan Ted ville vakna. Varför är det så att när man inte ska upp så vaknar han tidigt? Sen när man ska iväg tidigt så vill han inte gå upp? Typiskt va?!

Fröken Gunilla visade bilder och vi tittade i hans pärm. Berättade att han ofta ritar teckningar och säger att han ska ge den till mamma för han älskar sin mamma så mycket! Naw! Allt funkar med honom och han talar bra. Lika snackig som sin mamma antar jag.

Vi har handlat och hälsat på Moffe på jobbet, ringt samtal...*håller mina tummar*


Nu ska jag ut och tvätta huset. Pk började med vår balkong igår, hann inte få det klart. Det vita ska tvättas och sen ska det förmodligen målas med. Vi får se. Vad fint det blir bara man tvättar det!!

Over and out sålänge...

Family life

Idag närt vi var i full fart med att klippa gräs och Pk körde med röjjaren (vet inte det riktiga namnet) så kände jag bara att såhär vill jag leva resten av mitt liv. Precis så som jag har det nu! Det enda som fattas är en utbildning och ett jobb inom det jag vill göra. Man kan ju vilja mycket och ha drömmar men sen måste man vara realistisk med. Så till hösten blir det skolbänken igen!
Bjuder på lite vackra bilder från dagarna som gått.


Ted läser en kall junidag. "KON" heter boken och handlar om just denna med.



Mys med Emilia. Här endast 11 dagar gammal.



Bambi får mat.



Sisters almost. Ha ha. Fina Katarina aka Puff Tänk att man kan tycka om någon så mycket! Du är så fin.



Smarrigt värre, nja jag är inget fan av Slusch. Men jag är ett Fan av Herr K...Försöker få en puss...ha


Det fick jag med. MUMMA!


Köra fort som...


Bebis 1


Bebis 2.

Dom har inga namn än...

Stolt lillmatte.

Detta är det viktiga i livet. Life is a blast and i´m loving it. Fast det känns som om man kört huvvet i en stenvägg ibland så ska man se till det positiva. Le var glad och carry on.
Vet att jobbförlusten var en spark i röven. Precis vad jag behövde. Önskar bara att man fick komma upp där ibland nån gång. Tänk att det ska stängas helt. Alla rum man känner utan och innantill, allt. Alla krypin, vårt "team" VI! Dom gamle. Fast att man ska läsa så hade det varit så mysigt att få gå upp där som man gjort nu i sex år och bara jobba lite extra. Eller bara komma dit! Ta en kopp kaffe i vårt personalrum, sitta på gräsmattan och titta ut över sjön. Detta ska förevigas. Här ska fotas i veckan må ni tro.
 
Ikväll på jobbet gick jag och lallade och kollade in alla rum.....tittade ut genom fönstret i Stora Matsalen. Bara tänkte och funderade. Känns i hjärtat att detta inte ska finnas mer..

Ta ta

Trädgårdsdag

Jag och Pk ska ha trädgårdsvård här hemma. Ted ska leka med kusinen så vi ska köra dit och lämna honom nu.
Gräset ska klippas och alla kanter! Rabatter ska ses över...Får se hur mycket vi hinner för jag börjar ju jobba 14..
TA TA


Svar

En jobbelördag som gick utav bara tusan!
Sen var det hem till Svärmor och Svärfar som passat Ted då både jag och Pk jobbat denna lördag. Efter det var det hem och piffa till sig snabbt och iväg till Vittsjödagarna! Karuseller mitt i byn är inget som Ted får missa!
JISSES VAD ALLA KUSINERNA ÅKTE! Jag vet inte hur många gånger dom åkte. Ted åkte bilarna säkert 5 gånger, gungorna, hopptorn....and so on.
Fick sockervadd, leka brandman, kasta bollar mot Baloo, Slusch, klubbor, Hulken klubba, fiskedamm...Sen var han så nyfiken på Partyfabrikens framträdande. Han tyckte det var kul med skönsång!
Vilken eftermiddag. Så typiskt att solen kom fram då allt stängde...Jag och Pk köpte lite marknadsgottis med hem inför kvällen. Som blir lugn.
Hem till oss, fika i trädgården på munkar som Katarina köpt. Kaffe och lite kallt var det allt. Men ute ska man minsann sitta nu! Lämnade Ellen och Ted somnade gott i bilen. Jag hyrde en film och köpte popcorn. Nu ska jag korka upp vin eller kanske en cider, fortsätta med tvätten och sen ska vi bara njuta av varandra! Visst är det härligt att smutta på något när man viker nytvättat och det luktar sköljmedel? MMMM...LOVE IT! Tänk vad så lite kan vara så underbart! Knäppa jag!

Livets gåtor



Detta klarar vi maken min! Du och jag och vår lille Ted. En spark i röven är precis vad jag behövde! Hade inte behövt den i ansiktet. Det var väll lite onödigt va?

 

Liten flicka här

Ja, nu sitter vi ute och Emili är i Porrarp! Ted & Sanna ska få fika nu, bullar som värms. Emilia är en riktig liten mammagris. Det vill jag lova! En liten glidare, sååå söt så det går inte att beskriva. En liten miniSanna!

Fick precis våra tackkort på posten! Ikväll ska dom skrivas. Håll utkik sen i brevlådan!
Nu ska jag ut till barnen och Erica, bullarna är klara!!

My birthday & KICK OFF














   

Tack för en mysig eftermiddag fina vänner!







   
   

Vilka dagar

Oj oj! Min födelsedag var NICE. Sen KICK OFF på kvällen. Jobb på tisdag och idag ledigt med Ted.
Syster min kom. Matat Bambi, ätit hela dagen. Ja, tiden rullar på. Fotat lite. Väntar på tackkorten. Ska surfa efter en lappis nu. Så ta ta



Imorgon kommer Ems, Dotti, Erica & Emilia!

Fru K fyller 24 år



idag! Japp, idag blir man 24! Högst på önskelistan står ett jobb. Sen hade det inte varit fel med en vinst i Postkodlotteriet, en frisk Ted (eftersom han har en hemsk hosta) eller varför inte en rejäl överraskning idag!?

Men man kan vara lite mer realistisk..

http://www.stayhard.se/

 

Varför inte denna ursnygga bikini från Ed Hardy...denna kunde fått landa hemma hos mig idag. Synd att den kostar en förmögenhet. Love kills slowly..
Bilder från: Stayhard hemsida.
Nu ska jag snart köra lilleman till dagis, sen ska jag in på Fackutbildning. Efter det hinner jag inom Jysk för att köpa min parasollfot och efter det blir det kaffe i min trädgård. Välkomna alla som är kaffesugna!


Busy busy

Stolt "mamma" till Bambi ca 4 veckor gammal. Ja, han är lös och vi har inte han innelåst. Han strövar fritt och kommer då han vill ha mat. Ett vilt djur får man inte ha innelåst i mer än 48 timmar. Laglydiga som vi är så följer vi det. Sen att hans mamma inte finns mer, ja är det då fel att mata honom. Han får nappflaska och tycker så mycket om det. Så denna sommar kommer bli busy! Men vi älskar honom så mycket redan! VÅR BAMBI!


Oj oj, dagarna går så fort! Hinner inte med alls. Men vad härligt att blicka framåt fast det varit tufft i veckan.

Broder min tog studenten i fredags! SM3A! Med inriktning Idrottslinjen, då han ska bli Sjukgymnast.
Vilken trevlig studentfest! Drinkar och mycket god mat! Trevligt sällskap och en snäll liten Ted.
 

 


Igår så hade vi en utflykt till Biltema och hade både vår Ted och kusinen Erik med.
Barnen busade sen när vi kom hem! För fulla muggar, vi vuxna drack kaffe i brassestolarna i solen.
Tina min kom på kvällen och vi hade en riktig helkväll, just like old times. Nog bara hon & jag som målar hakor..ha ha.



Idag åkte jag och Ted in på JYSK och köpte våra efterlängtade utemöbler! Vad skönt det ska bli att slippa dessa vita plastmöbler! Blev VEGA bänkset, parasoll och dynor! SÅ NICE! Min händige make satte ihopa allt. Samtidigt som Bambi och Ted skuttade omkring! Sen firade vi Mors dag hemma hos Helene och Thomas. Vilken kväll. God mat och Katarinas tårta var såå smarrig! Vilken underbar familj! Tycker så mycket om alla! Vilka finisar ni är! Har så kul tillsammans!

  

Ja, dagarna går som sagt. Här händer det alltid något kul! Synd bara med jobbet och man vet att man inte är ensam. Inget att deppa för, undrar vad som händer på nästa tåg?

På studentfest!

Grattis lillebror! SM3A! Nu inväntar vi dig!!!!

Bålet ska blandas och här ska skålas!! HURRA!!

Thank u card

Nu är våra tackkort beställda!

Vi tittade igenom lite bilder, hade ju skilda åsikter...ha ha. Pk valde en, jag en och en som vi båda tyckte om. Så tre bilder kommer våra kort innehålla. SÅ FINA! Vi valde faktiskt att beställa från stället där priset kanske var lite saftigt. Men beställde man så många som vi gjorde så fick man rabatt! Tss.

De e nice med rabatt! Kom precis på att vi kanske inte behöver 100 stycken, man ger ju till paren. Vi räknade alla gäster plus alla som hjälp till med diverse. Ja ja, jag får räkna på det medans Pk ser på Anime..
Nu är dom klara iallafall! ÅH SÅ FINA DOM ÄR!


Jag måste få skryta med att vi har inte kopierat dessa...

Nu har bröllopsklockor klingat....eller
Nu har bröllopsriset..
Eller...något annat.

HAR RIMMAT SJÄLV!

TA TA

En månad som gifta idag!



TJOHO! GRATTIS TILL OSS!












En strålande dag



Redan klockan 10:30 var det 26.3 grader i skuggan här hemma. Och hetare blev det!

En dag där förmiddagen spenderades nere vid "Getahålan" med min Ted, Helene och Lukas.
Vårt stenhjärta fanns ju såklart inte kvar...men så kul att vi fotades just där!
Ted badade, mammorna drack kaffe sen badade minsann jag med!



Vågat! Ha ha, men skönt när man väl doppat sig!

   
  


Sen kom Nana och Ems & Dotti, hem till oss för Bambi skulle ha mat och där fyllde vi upp småpooler och barnen badade för fulla muggar (även jag)

VILKEN UNDERBAR EFTERMIDDAG MED FLICKORNA! THANX GIRLS!

Måste visa min Morsdag present från Ted! En ros som nu är planterad! Så fin! Ted vet vad mamma vill ha!



Igår firade jag fyra år som mamma!! Jag och Ted badade fötterna vid Sjöstugan! Myspys!
Ted ville dock inte vara med på bild...Han skulle klättra...

På kvällen kom Pappa min och Svägerskan Piff!
Ted lekte med Ellen och vi fixade med bilder!


Ted somnade duktigt i sin säng efter saga! Stolt är jag! Jag duschade i källaren, mindre trevligt...
Badrummet ska ni renoveras, men vi ska bara hitta någon som kan göra allt jobb samt bestämma hur, vad....
Gäller att planera! Så nu fortsätter vi med det innan vi somnar..Ta ta

RSS 2.0