There can be only one

 
 
Väntan på ny fin Hoodie som är nyinkommet från MMSPORTS
 

Nyhet! Exklusiv MM Sports ONE Athletic Hoodie Women – i stilren design, utformad för aktiva kvinnliga atleter!

MM Sports – There Can Only Be One®
MM Sports ONE Athletic Hoodie är tillverkad av 92 % bomull och 8 % elastan – en perfekt materialkombination för kroppsnära kläder. Hoodien har en ”Off Shore”-luva med reglerbar dragsko, sidofickor samt en smart bröstficka med dragkedja – perfekt för t ex smartphone eller mp3-spelare.

MM Sports ONE Athletic Hoodie är helt enkelt ett modernt träningsplagg med utformning hämtad från ett atletiskt perspektiv - där passform, komfort, funktion och rörelsefrihet är i fokus.

Built to Last
MM Sports ONE Athletic Hoodie’s höga kvalitet, 280 g/m2, tillsammans med materialkombinationen bomull och hög andel elastan, gör den stark och formbeständig – den behåller passformen även efter flitigt användande och slitage från tvättningen.

Freedom of Movement
Tack vare materialkombinationens exceptionella stretchförmåga kan hoodien töjas ut och på så sätt följa användarens rörelse helt utan begränsning – vilket ger en rörelsekomfort ut över det vanliga.

Easy to Zip
MM Sports ONE Athletic Hoodie är utrustad med slitstark dragkedja i plast – dragkedjan har greppvänliga kläppar och är dessutom både diskret och följsam så att den atletiska looken förstärks.

Stays in Place
MM Sports ONE Athletic Hoodie är framtagen för aktiva atleter. Materialet i hoodiens muddar och resår är utrustade med extra hög andel elastan, så att tröjan sitter säkert på plats både vid midja, hals och ärmarna.

Designed for Athletes
MM Sports ONE Athletic Hoodie's speciella skärning är framtagen för att framhäva de atletiska konturerna. Denna effekt förstärks ytterligare av elastanets följsamma och formande egenskaper – samtidigt som designen inte påverkar rörelsefrihet negativt. Dess moderna och stilrena design gör att den passar likaväl till vardags som till träning.

Confidence in Textiles
MM Sports ONE Athletic Hoodie är 100 % OEKO-TEX®-certiferad – från tyg till dragkedja. Den här certifieringen är inte bara en signatur för hög kvalitet, utan även en trygghetsstämpel för dig som kund att produkten är testad för miljö- och hälsofarliga ämnen.

MM Sports ONE Athletic Hoodie är framtagen för kvinnliga atleter som värderar maximal rörelsekomfort, stilren design och exlusiv komfort!

MM Sports ONE Athletic Hoodie finns såklart för killar också >> KLICKA HÄR!


Fördelar med MM Sports ONE Athletic Hoodie Women:

  • Built to Last - behåller passformen även efter flitigt användande och slitage från tvättningen
  • Freedom of Movement -  rörelsekomfort ut över det vanliga
  • Easy to Zip - diskret, följsam och greppvänlig dragkedja
  • Stays in Place - framtagen för aktiva atleter
  • Designed for Athletes - framtagen för att framhäva de atletiska konturerna hos kvinnor
  • Confidence in Textiles - certifierad för hög kvalitet och testat för miljö- och hälsofarliga ämnen

 
Passform:
Athletic Fit 

Material:
92 % bomull, 8 % elastan.

Vikt:
280 g/m2 

Färg:
Black 

Storlek:
X-Small, Small, Medium, Large

Storleksguide MM Sports ONE Athletic Hoodie Women
Storlek: Bröstvidd: Midjevidd: Bottenvidd, mudd: Plgglängd, h.i.a:
X-Small 86 cm 82> cm 76 cm 62 cm
Small 92 cm 88 cm 82 cm 64 cm
Medium 98 cm 94 cm 88 cm 66 cm
Large 104 cm 100 cm 94 cm 68 cm

h.i.a - högsta inre axelspets

 
MM Sports ONE Athletic Hoodie Women
MM Sports ONE Athletic Hoodie Women
MM Sports ONE Athletic Hoodie Women
 
MM Sports ONE Athletic Hoodie Women
 
Bilder samt info om Hoodie  från MMSPORTS
 
Något " i just could not resist"...visst är den "vacker"
 
För det är ju sant, finns bara EN av DIG.
 

Voff



 
Då kom den där söndagen då jag hade hoppats på sol och bad på stranden. Jag valde att snusa länge inför nattjobbet. Klart att man får en massa gjort då man är hemma och lallar bara. Ganska bra det med om vi ska se det positivt. Jason och Transporter i bakgrunden då går det undan.
 
Prat med vänner har hunnits och Johannas (nu pratar jag om mig själv i tredje person igen men det gör jag för att jag kan) tankar snurrar massa nu. Tiden rusar, och nervositeten kommer mer och mer inför kommande op.
Resan har avbokats med blandade känslor. Kan det vara ödet? Jag vet inte. Humöret går upp och ner. Från skratt till gråt. Det är väll klart att tankar kommer upp. När det väl gäller hälsan så blir det mesta annat undanskuffat. Tänk om det är en tumör som växer i halsen? Tänk om jag ska dö ifrån mina barn? Tänk om jag inte vaknar efter narkosen. Dessa tankar är "normala" tankar att få och det skulle nog vara konstigt om jag bara skakade bort det. Det finns fina ljusglimtar i mitt liv även nu. Små små ord som gör att jag går och småler ändå och kommer på mig själv med att le. Mitt i det tråkiga just nu. Att jag inte komma kunna åka ner av många olika anledningar och att jag inte är kry. Jag känner själv nu att något verkligen är fel på mig. Jag känner hur det "sitter något" i halsen och andningen är svår vissa stunder. Skrämmande men jag inväntar op och håller mina tummar för att det är en liten ofarlig cysta som bara tas bort så är det ur världen. Tror att det är viktigt att under tiden göra saker som får mig att tänka på annat. Fortsätta träna och umgås med familj och vänner. Inte gräva ner huvudet som jag gjorde för några månader sedan. Jag om någon vet att detta inte hjälper i längden. Märks att man arbetar på PSYK. Vilken lärdom man får!
 
Så stark när jag är med någon jag håller av...tycker om. Inte bara människor utan även djuren i min närhet. Mina den fina Afrikanska Vakthunden som Linda och Fredde är Matte och Husse till ger mig så enormt mycket. Kan knappt fatta det själv, jag är kattmänniska ut i fingerspetsarna! Men HON det är något med henne som får mitt hjärta att slå bakut.
 
 Idag kändes det mycket märkligt att gymma ensam. Då vi varit två hela veckan och peppat och stöttat. Men jag gjorde det. Intensivt rygg & Triceps pass samt avslut med klättring på bandet. Väl hemma gav jag kroppen mat och tvätt sedan slocknade jag utan att tänka på det på soffan en stund. Vaknade totalförvirrad!
 
 
 
Ny leverans ska beställas inom det snaraste men min favoritsmak är slut i lager.
DOUBLERICHCHOCOLATE är mumma!
 Det går åt vill jag lova. Som alltid från MMSPORTS med bra produkter och snabba leveranser. Jag får plingelura er imorgon.
 
 
 

Mitt hjärta vid min sida






 
Idag var jag och Linda på Maxi och hade Demo för Celsius. Vid min sida stod hon och så duktig. Men det visste jag redan att hon skulle vara. Fyra timmar pratades det med alla möjliga och många vi kände kom och hälsade på. Fick krama om Pappa idag och det var ett underbart ögonblick. 
Vi drog sen ner till gymmet och ännu ett bra styrkepass! Efter det en prommis ute med Mina. Lite stöd efter gårdagen och sedan dukade vi mys och åt favoriten. Linda gjorde köttfärssåsen i morse! Hur ljuvlig är inte hon? Farmor var så lycklig över att äntligen få träffa henne idag. Inte bara jag som avgudar henne. Men det är klart. Hon får mig att må bra och min familj vill att jag ska må bra. Med henne är jag stark i allt som händer nu. 
Uterummet, mys, värme på, regn på taket och VI. En fin lördag! 
 
 

Skål Mate!

Idag hade vi en heldag med FLICKGÖRA. Ja ni vet, shopping, träning, hemlisar och ännu mer shopping. Två kloka huvuden och massa gjort. Kvällen spenderade vi med grillning och det första glaset vitt på 4 månader. Vi har haft lite semester tillsammans denna veckan. Tänk när man snart går på riktig semester! Inget jobb alls! Oj oj vad jag ska njuta. Vilken tur att vi har varandra, vilken tur att jag har dig. Tänka sig hon vet allt om mig. Ett Johanna lexikon! Sen dansade vi på kvällen, jag grillade och som vanligt en massa tragg om allt och inget. För att vi kan!

En fin hand


Jag vet inte riktigt hur jag ska beskrva denna dagen. Sov ju halva efter nattskift men resten av dagen blev fin. Finare än vad jag kunnat tro.
 
Bjuder på en härlig frukostbild! Dags att ladda frukosten med kolhydrater igen. Min fina shaker kommer från samma som allt annat jag använder MMSPORTS såklart!

Summer fresh

 
 
Då kom onsdagen och ännu en dag med cardio på morgonen tillsammans följt av vår frukost och styrka. Sedan var det dags för mig att bli lite fin i håret och få bort råttutväxten. En lunch på altan tillsammans och fix & don.
Hon får mig att må bra! Min Pingla!
 
 
 

Från stad till strand

 
 
Började med Morgoncardio följt av frukost hos min Linda. Sedan vidare mot sjukhuset och en tid jag väntat länge på. Trots en hemsk förmiddag blev dagen fin. Jag kopplade bort beskedet och drog med min Fina till stranden. Där hade knäppisarna med sig matlådor och celsius. Jag badade och Mina tassarna lite. Men mina flickor är badkrukor. Jag gav mig tusan på att bada. Vi lapade sol och precis när vi valde att köra mot gymmet så kom regnet. Magkänsla?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nattskiftshelg over

Hur det än gick så gick det bra. Vad det än var. Spelar ingen roll vad men det gjorde mig glad. Jag blir glad när jag känner att jag kan klara av. 
Nya utmaningar gör dig stark. Nervositet är bra, gör att du är 100% fokuserad. Lärdom, erfarenhet & kunskap är en häftig känsla. 
Jag visste det! Jag visste att jag ännu en gång skulle följa min magkänsla. 
Byta, go for it. Just do it. Du vill detta  , du fixar detta. Detta är du. En del av dig. Passar dig. Psykologiskt babbel mitt i natten....nattskift knockar en lite. 

En ny lärdom på jobbet. Jag fixade det! 




Neon

 
Utan att tänka på det så tycker jag att vi matchar varandra på ett ganska roligt vis utan att vi hade planerat det. Jag småflinar lite över det. Jag vaknade tidigare idag, vet inte varför. Men tidig eftermiddag mötte jag upp min Pingla såklart. Idag körde vi länge ben & rumpa. Lite klättring på band. Hem och äta sedan ut på lite cardio på slingan. Vad annars liksom?
Nya mål Babe.
Behöver Du hjälp med kost och träning? Fråga på! Kanske jag kan svara eller min Co.Pilot Linda.
 
Mitt linne kommer från Bodyscience och beställt från MMSPORTS

My My My

Don't care what They Say it hurts so good. It's a passion, an emotion. I was build tough. 
 
 
 
 
 
 
My My My så ljuvligt! Precis vad jag behövde. Ett Styrkepass med Linda. Bara vi 2 på gymmet, fjantigt kul hade vi. Allvar, skratt, allvar, skratt! You made My day Girl!  Det syns kanske inte riktigt hur jag egentligen mår djupt inne. Men denna tös, min tös fick min kväll att bli så fin. Vad vore jag utan henne? Fantastiskt bra pass på gymmet. Idag piskade vi bröst och rygg. Det ekade tomt i gymmet men vi hördes ändå. Två små apor. Sedan följde jag med Linda hem. Vilken bra kidnappning, vilket bra initiativ. Vi avnjöt kvällsmat tillsammans i uterummet, hon tände ljus och hade det inte varit för nattjobb hade vi nog traggat hela natten....

Årets Ljusaste dag

Fylld med KÄRLEK!
 
Jag och mina små pojkar avnjöt en lagom sovmorgon, solen sken. Jag och Ted steg upp. Lias zzzz som vanligt. Tillsammans då vi var riktigt sultna dukade jag upp en frukost med frallor och jordgubbar som vi avnjöt tillsammans. Barnen njöt av en riktig "lördagsfrukost" som vi kallar det. Då vi ALLTID minst en gång i veckan och det brukar bli lördagar sitter ner vid köksbordet. Pratar om veckan och om tankar, funderingar ja sådant vi har på hjärtat och bara är. Tv av, mobil väck och all kommunikation släcks ner för en stund. Kvalité! Vår förmiddag bestod sedan av en Liten Lias som icke ville kläs i finkläder. Men jag tjatade inte, tänkte att när min förstärkning kommer (barnens far) så redar vi ut det. Jag lät han ligga på soffan och gosa med sina nallar och bandyklubba. Precis som han ville. Ted såg och studerade hur mamma fixade håret, pudrade näsan och bytte klänningar och skor på löpande band. Klart att han med skulle pimpa till sig och han tog ett riktigt långbad den lille filuren. Åh, han är så stilig redan min pojk. Med sina bruna intensiva ögon. Lycka för den tjej som en dag fångar hans stora hjärta. Jag är så såld på honom sedan första gången jag såg honom. Verkligen "Love at first sight" att bli mamma.
 
Tiden rusade och Pappa kom för att hämta. Min första Midsommar utan mina små. Alltid sedan den dagen dom föddes haft dom hos mig denna dag. Jag tog ett djupt andetag, pussade på dom. Kramade och berättade hur mycket jag älskar dom. Det som gör mig glad är att dom är med sin Pappa och bättre Pappa kan dom inte ha. Han liksom jag älskar dom villkorslöst och gränslöst.
 
Jag satt en stund på balkongen. Tystnad. Funderade och sedan tog jag ännu ett djupt andetag och tänkte att nu ska jag njuta av dagen.
 
Klart att jag styrde kosan mot Farmor och Farfar. Vi åt och idag var det ljuvligt med kaffe & mjölk. Det bästa var dom röda gubbarna. Som jag längtat efter det. Att få vara med mina Fina en stund. Vi pratade och pratade om sådant bara vi pratar om. Vad skulle jag göra utan er. Vill inte ens tänka på det.
 
Sedan vidare för Midsommarfirande hos Linda, Fredde, Natalie, Simon och Mina såklart. Fler gäster och solen sken för oss hela eftermiddagen och in på kvällen. Det bjöds på både "hackspetten" små grodorna dansade jag och Natalie runt trädet, kransen på och den gick i arv. Berättade för Sötnosen som fick den att lägga den under huvudkudden. Sen kommer hon drömma om sin prins. Jordgubbstårta gjordes och avnjöts. Vissa skålade i Morgan jag i Celsius. Barnen lekte och skrattade och vuxna tog även lite hopp på studsmattan. Jag pussades med Mina och kelade henne bak örat. Flex flexade, vilken gigantisk hund. Men väldigt stilig herre. Linda sken som en sol och Fredde visslade. Vilken underbar kväll vi haft! Finner inte fler ord.
 
 
 
 
 
 

Bring it





Dagen före midsommarafton. Årets längsta dag imorgon. Årets ljusaste dag. Magi. Midsommar är magisk. Något extra kärleksfullt med denna högtid. 

Idag har vi varit lediga. Vi har hittat på lite allt möjligt. Allt från rygg/biceps på gym, blomsterplockning, lekplats, shopping inför mysfrukost imorgon innan barnen åker. Jag är så rastlös idag. Borde vila mer. En kvart på soffan. Ha ha! Men skönt att få så mycket gjort och det bästa: kvalitetstid. 
En film är på, Lias badar badar och jag njuter av mitt casein. Åh Gud!

In the HOODIE

 
 
Hoodie och Byxor från MMSPORTS med Tryck från Kosttillskottet jag använder mig av gånger flera var dag. Så nöjd med det. Bättre finns inte!
 

Det är så härligt att komma hem och krypa ner i sängen efter en natts jobb. Att dra täcket på dig när man är sådär riktigt riktigt trött. Kommer sova som en prinsessa. Jag har hittat mina nya favoritplagg. Så mjuka, bekväma och snygga samtidigt. Redan flitigt använda vill jag lova. 

A well-built physique is a status symbol. It reflects that you worked hard for it. 
No money can Buy it. 
You cannot inherit it. 
You cannot borrow it. 
You cannot hold on to it Without hard and constant work.
It shows dedication. 
It shows disipline.
It shows self- respect. 
It shows dignity.
It shows patience Worth ethic passion and love for what you do.
It shows who you are. That you have Goals, Dreams and visions. 




 

Bodyscience

😂 😂 😂 
 
Love in a bag! Kärlek i en påse! Tänk så mycket känslor en påse kan rymma! Omöjligt att leva utan! Sanslöst gott, nyttigt och ger styrka. Såklart från the best mmsports 
 
SIMPLY THE BEST! KOM ihåg! 
" Varje tusenmilafärd börjar med ett steg"
 



 
Update om kosten: Jaha, har nog ätit för lite. Vi drar på med gröt var dag nu. Vi får väll se. Lite mer förändringar ska göras. Kan inte köra på samma hela tiden. Kroppen är slug och vänjer sig...Tror som sagt att nu ska det tänkas om. Lite mer och lägger in lite kvarg igen tror jag. Vi får se vad min expert säger..

Stop time


Gjorde vi idag. Hämta pojkar. Mys hemma innan vi sedan spenderat dagen vid sjön. Badat och solat. Lite eller mycket grus med hem. Och ännu mer mys nu. 

Girls Night

 
 
 
 
 

Hur lyckligt lottad kan man vara?
Det är sanslöst längesedan jag var ute med vänner. Klädde upp mig, dress & heels on och bara var med vänner en kväll. Jag minns inte sist. Av många olika anledningar, och en del har jag mig själv att "skylla". Jag har bara varit så trött och ett humör som gjort att jag inte velat eller orkat umgås så mycket som jag säkert önskat. Mycket grubbel i huvudet med.  Men slut på att låsa in sig. Tänk så kul man kan ha UTAN ALKOHOL!  Jag har lagt full fokus på min träning och en utekväll har verkligen inte varit på min agenda. Men en utekväll för att fira Lindas debut var tvunget. Det smakade sannerligen gott med en Pepsi Max och lite vitlöksbröd samt nacho tallrik till förrätt. Sedan beställde vi in varsin Dubbel Cheeseburgare, och blev mätta på några få tuggor. Ingen Hallelulja burgare men skönt att en kväll slippa diet mat och speciellt för min Linda! Slippa matlåda även om mina matlådor betyder mer än mat för mig. Det betyder trygghet. Jag vet vad och när jag ska äta. Det är så skönt! Vi satt och pratade länge länge och lättade våra hjärtan. Underbart att ha två av dessa kvinnorna i mitt liv. Så kloka och omtänksamma! Malin åkte hem till sin familj och jag yrade vidare med Linda i natten. När klubben öppnade på Harrys gick vi vidare till Bishop där vi drack en varsin Sprite och åt nötter. Fjöntiga som få men åh så kul vi hade! Det var gott med Sprite, Pepsi Max och nötter vill jag lova! Snart en dag ska jag när JAG känner för det unna mig ett glas lågkolhydrat vitt vin och Sprite Zero. Men det tar jag när jag känner för det, i godan ro hos vänner och grillat. Kroppen mår så bra nu! Fantastiskt!
 
Annars en skön söndag körde jag, Linda & Jacob lite förmiddagsträning. Idag inte i ottan. Vi unnade oss sovmorgon och 11 körde vi järnet. Ben och rygg pressade vi! Härligt! Klart att min väska var packad för sjön. Där stannade jag länge! Efter att jag gottat färdigt vid sjön körde jag till gymmet igen för cardio och min klättring på bandet. Vidare hem till mina älskade Farmor och Farfar. Måste få se dom var helg! Farfar är rolig. Han hade råkat pilla till flygplansläge på sin telefon och :Kunde inte begripa vad som var fel. Underbara! Sedan bestod kvällen av mest bildöverföring... 

Alströmmers

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vilket äventyr jag fick vara med om!
 
Jag vaknade klockan 4:20 av att det knaprades Kalaspuffar i sängen intill.  Åh, lördag! Dagen är här som vi räknat ner till och främst Linda som idag gjorde sin scendebut i Bikinifitness.
Fyllardag för mig och det var gott att äta en riktigt tidig frukost i sängen som bestod av hallonkvarg, cashew och frallor med smör. Jag slumrade till en stund till, mätt och nöjd. Vaknar av att det knapras lite till. Vi går mot frukostbuffeén och möter upp Lindas coach Dennis. Dom hade minsann Vaniljyoghurt och lyckan total. Förniddagen bestod mest av väntan. Väl på plats laddas det med Riskakor med nutella innan det var dags att pumpa upp musklerna. Sedan entrades scenen. Det gjorde hon med bravur! Var så kul att få vara med och se. jag agerade fotograf. Jag brukar inta den rollen. Både för Linda och en annan i samma Team. Muskler överallt och riskakor. Vi styrde sedan kosan hem. Vilken roadtrip! Väl hemma svirades det om och blev en Girls night out in på natten... 
 
Jag kan säga att det är inte det lättaste att ställa upp i BIKINIFITNESS. Många veckors diet och hård träning. En tömning och en fyllning. Låter kanske kul med fyllning men att sitta och äta riskakor och kalaspuffar utan någon vätska alls låter inte så lockande. HON fixade det och jag är så stolt!
 

Hotell mys







Vi kom fram, vi checkade in. 100% Linda nu. Storyn kommer! 

Kolla in mina FINA Byxor & Hoodie! 
MMSPORTS!

Övre delen av landet








Morgonen startade tidigt! Formcheck och jag står stilla på 60kg. Misströstar inte denna gången. Fler CM minus och ännu en gång. Bilder säger allt! Även att jag nu kan ha mina rosa jeans och Replayjeans som jag nämnde igår. Detta är det viktigaste! 

Packa klart, ner i bilen och mot gym. Linda körde sin lätta styrka och jag lite ben/rumpa. Sedan har vi haft photosession! Så kul! Bilen kollad. Ja, ni vet olja och luft i däck. Bilen packad! Nu drar vi snart! Mot Bikinifitness!

Baka baka liten bulle









Vilken FIN dag vi fick tillsammans! Dagen började med min morgoncardio, följt av Rygg/triceps. Linda lyfte lite hon med men bara lätt. Snart är det ju dags! Poseringsträning och fotoshoot gånger flera! Hela dagen har det varit vi 2. Sol, mys, kanelbullebak med vanilj inför Roadtrip hem. Hämta ut paket från MMSPORTS. Fota mer! PACKA! Kvällscardio. Packa mer, packa om. Ha ha! Jag smygfuskade. Vet NI vad!? Jag kan ha mina rosa jeans...OCH mina Replayjeans!!!!! Seriöst! Jaaaaa!!!

Ett långt bad. Matlådor att ha med, mat nere. Tror jag har lyckats bestämma mig nu vad som ska med. Kom på att på lördag vill jag ju ha mina makaroner och köttfärssås. Så det blev precis klart i en låda. Lite ost med. Åhhhh! Snart drar vi! Är ni redo? Är vi redo? Imorgon har vi mycket att "stå i"...Huvva! Spännande!


Time is running




150 knyck! 
Ben&Rumpa dag och innan dess klättring på bandet. Mat shopping med Linda och massa matlådor till henne fixat! Väga steka koka. Ha ha! Såklart en massa tragg med! Kvällscardio på slingan och kom hem dyblöt. Sedan har jag fixat lite egna lådor. Börjat tänka på packning, tvättat och tömt Systemkameran. Ordna med bilder. Tar sin lilla tid. Ordning och reda ju! Casein nere och jag lägger huvudet på kudden. Massa att fixa imorgon ju! Det är sent för mig....men den som förbereder sparar tid. Är det inte så? 

Mer än en dag

Toklängtar till formchecken!

 

Inte ett dugg nervös (host host) ja. Nej, seriöst. Mer avslappnad nu, mer än på många många många veckor. Jag har börjat inse mer och mer att "good work takes time". Att det lönar sig att ha tålamod, och se resultat utan att ge upp och blir arg över en mindre lyckad tid. Klanka ner på mig själv. Istället bara keep on fighting för jag ser, känner och vet att det går.

Jag är numera ännu mer taggad och fått ännu mer "jag vill ha mer" smak på detta. Hälsosamt såklart! Jag kommer aldrig i hela mitt liv svälta min kropp igen, matvägra vissa dagar, äta sällan eller dricka nutrilett. Far åt pipsvängen med det! SKA vara helt uppriktig. Vet jag att jag hade uppskattat om det var jag som läst detta.

 

Jag kunde gå upp på morgonen, ha en dålig hårdag och tycka att jag såg ut som något katten släpat in. Dessa dagar kunde jag vägra äta. Leva på kaffe och åter kaffe. Magen slog bakut och kroppen helt orkeslös. Istället går jag upp nu, ser ut som något katten släpat in men skillanden är att jag:

 

Ok, dålig dag? Jaha, fan Johanna. Gör något åt det. För imorgon kanske du har en bra dag. Då uppskattar du att du gjorde något och fortsatte att kämpa igår. Så vad står det på schemat idag? Aha, eftersom jag inte har kidsen så är det både morgon och kvällscardio. Enligt min planering ska det hinnas med. Sedan står det Ben/Rumpa på schemat och det är ju så kul. Jaha, håret ser ut som "jag vill inte visa mig ute". Jag duschar efter träningen, gör en massa småflätor och imorgon är jag säkert skitsnygg i håret!

Ja, har jag en dålig hårdag så kan mycket negativa ord komma ur denna tösens mun. Jag struntar i smink bara håret ligger som jag vill.

Skillnad? Mitt tänk!

 

Det jag är allra mest stolt över är mitt inre. Hur jag inombords har lärt mig så enormt mycket! Hur jag ser på saker så annorlunda och vet så mycket mer nu om hur jag KAN. Hur jag ska fånga dagen på bästa sätt och göra det bästa utav mina förutsättningar just i nuet. Hjärnan är en listig sak. Den kontrollerar mer än du tror! Det är oftast den som spökar med ditt huvud. Magkänslan ska man gå på i mån om att det är vettigt såklart. Hjärnan måste beblandas in. Vad hade vi gjort utan den liksom? Det logiska tänkanden. Det som är rätt för just dig är inte alltid rätt för någon annan. Tänk på det med. Alla är vi olika. Jag precis som så många andra och dom flesta har mina mindre bra dagar. Klart att det kan kännas skit och mög för mig med. Kan göra en hel dag men jag ger mig inte helt i en vecka. Jag reser mig så fort orken är tillbaka.

 

Tid? Hur har man då tid? Tar sig tid? Många som undrat detta.

- HUR HINNER DU?

Då är min motfråga:

- Vad prioriterar DU?

Jag tittar väldigt väldigt sällan på tv tex. Bara en sådan grej. Är tvn på är det som sällskap och ljud men oftast musik/radio. Jag är nog den sortens person som bara måste göra något under tiden. Har inte ro att sitta om det inte fänglsar mig.

 

Barnen är med på nästan allt när jag tränar. Ja, dom är med på allt. När jag har pass är dom med. När jag tränar själv är dom med. Cardion är dom med. Iallafall den lille Pysen. Ted lär sig mer och mer. Vi har börjat "öva" vara hemma ensam en stund. Bara en telefon ska införskaffas till honom. Så att jag kan ringa och checka av. Vi började med detta förra veckan. Ted fick prova att vara hemma då jag körde min kvällscardio med Lias i vagnen. Ted är 9 år nu och jag som 9-åring var hemma mycket själv. Jag och Lias kommer ut, och vi sover båda två bättre. Ted får en lugn stund själv hemma och han tycker om det. När jag kommer flåsandes tillbaka skrattar han bara. Allt är ok mamma. Jag har bara spelat. Jag litar på honom fullt ut. Vi har satt upp regler om jag är borta och då alltid änsålänge max 1 timme. Ingen dryck, mat eller under några omständigheter släppa in någon. Även om det är någon han känner som ringer på dörren. Som sagt. Litar på honom. Han kom med förslaget att behålla Lias hemma. Men nej, inte Teds ansvar och Lias är för liten. Han hänger på mamma och vill hänga på! Vi testar vidare och en telefon ska snarast införskaffas till Ted. Det går även om du är ensam med barn. Nyckelordet är: struktur.

 Nej, dom spenderar inte flera timmar i veckan på gymmet. Jag planerar/strukturerar upp veckan med dom på bästa möjliga sätt för alla. Vid rubbningar i planeringen har jag alltid en backup plan. Dom har inte klagat ännu. Tvärtom.

 

 

 

Men Hey...

 



 

" Rome wasn't build in one day"

 


Kvalité

 
Det kan man ju lugnt säga.
Dagen började senare, så är det att arbeta natt. Det går bra, men klart att jag känner att det tar på kropp och knopp. Vad gör man inte för barnen och pengarna liksom? Sen grädde på moset är ju att jag har fått så fina nya kollegor som lyser upp mina nätter. Det är guld värt!
Jag var inte vaken länge innan jag gick ut på min soliga morgoncardio i skogen, på slingan som vanligt. Sedan hem och svepte dubbel proteinshake och ner till gymmet. Kände mig ganska stark idag, det gick bra. Tiden rusade iväg! Axlar och biceps gjort, med fokus på axlar. Vill ju inte bli Fröken Muskelknutte. Ha ha. Vill ju mest definera synliga muskler. Men axlar är så kul att köra. Jag drog ner till sjön sen. Finns inte mycket som slår denna kvalitén. På med bikini, och rätt ner i sjön efter ett svettigt muskelpass. Svårt att förklara med ord hur underbart det var. En kall celsius på stranden efteråt. Njuta på filten, känna solen värma. Ljuvligt är inte rätt ord att beskriva. Vi kan säga ljuvligt gånger 2. Jag fastnade lite på stranden. Så svårt att dra sig därifrån. Men jag hann med en kvällscardio med. Envis som jag är. Men det blir inte skogen på kvällarna mer. Mygg och flugattack är inget kul. Ännu en natt framför mig. Sen tar jag ledigt. Men man vet ju aldrig och jag behövs lite extra. Jag har ju roliga planer dessa dagarna och mycket fokus på min Linda som tävlar på lördag. Vi har massa att fixa. Jag som inte börjat packa heller. Får väll börja beta av listan imorgon. För på Lördag smäller det. Klackarna på scenen!
 
 

Casein abstinens

 

 

Jag längtar efter mitt casein som en tok! Det absolut bästa att avsluta dagen med! Lägger sig gott i kistan och ger min mage lugn. Vaken sedan 6:30, och går senare på ett skift. Vilket betyder att jag ska vänta till tidig morgon innan jag får gluffsa i mig det.

 Idag kördes timmar i sol, vila och min morgoncardio i skogen. Sedan ett så efterlängtat styrkepass och måndag betyder...*fanfar Ben & Boo-Tey day! Wihooo! Åh vad härligt det var. Vilken lycka att få lyfta och pressa min ända till max. 

Bild: Födelsedagsfrukost och ja...riktig Sunshine girl var jag. Jag kommer leva på den dagen så länge! 

 

Idag fick jag besök av min Nana och vackra blommor fick jag! Senare på kvällen Poseringstränade Linda och jag blev uppvaktad med en fin ask fylld med Salta S och....FERRARIBILAR! Ha ha! TACK mina Töser!

 

 

Fantastiskt hur kroppen tackar dig! Jag lovar! Såklart mina produkter kommer från mmsports 

 

 

B-day

Inte trodde jag att Min dag skulle bli så fin. Inte i min vildaste fantasi trodde jag att jag skulle kunna släppa allt, bara njuta och vara i nuet. Men...i did it! En ljuvlig dag med Mina Två Små och familj. 









Då var jag officiellt 29. Enligt lag 29. Enligt mitt personnr 29. Enligt dagen...kvällen jag tittade ut 29. Men Starkare och starkare trots äldre. 

Parkhäng & Grönska










Vilken intensiv men fin dag! Pojkarna hängde med och jag min spinning. Men vila från styrka idag! Endast mag & rumpövingar. Ha ha! Vi körde snabbt hen, packade matsäck och vidare till sjön. Pojkarna hade vattenkrig och vi njöt av den lilla solen som kikade fram. Det var lite blåsigt och molnigt mellan varven. Så vi gav upp och bestämde att imorgon är det bara sol. Det blev Parkhäng istället. Ingen blåst. Sol och grönska, blommor och ankungar. Fotboll och bandy. Klättra och glass! Vi var ute länge. Vi gick långt. Jag kockade till Tacos efter Teds önskemål. Härligt att se barnen snaska i sig och vara nöjda. Tv mys och picknick förberedd för imorgon. Kakorna i lådor, tårtspade, servetter och annat smått och gott . Nej jisses kommer icke glömma ketchupen! Snart är filmen slut och barnen gäspar ikapp med mamma....

Idag kändes det helt ok att gå i bikini. Idag är det 3 månader sedan jag tog första Formbilderna. Jag tog dom efter två dagar utan mat och enbart kaffe i magen. Sönder gråtna ögon och ledsamhet. Saknad och förtvivlan. Detta finns kvar. Saknaden, längtan. Men jag tog ett beslut innan M åkte. NU får det vara bra! NU ska jag bygga min drömkropp. Om det tar tid får det ta tid. Jag kan inte fortsätta såhär. Så idag ingen formcheck utan bara bilder som visar MINA framsteg. Jag tappade hakan när jag klippte ihopa bilderna. Var det jag? Så idag sträckte jag på mig på stranden. Jag har kvar att jobba på. Mer fett ska droppa, det ska byggas och tajtas. Men jag är så glad att allt ger resultat! 

Let´s get ready

 
 


 
Bodyscience från MMSPORTS

Igårkväll mös jag ner. Helt slut och njöt av detta gotte! Måste ännu en gång tipsa om Caseinpudding. Perfekt som kvällsmål. Långtidsverkande protein som sakta går ut i kroppen och bibehåller samt "skyddar" dina muskler. Varje kväll njuter jag av detta med glädje. Barnen trodde det var chokladpudding och fick förklara vad det var. Oftast har jag vara puddingen. Ibland beroende på vad jag känner för och vad jag pysslat med under dagen har jag kalorifri sirap på, kokos, ett hallon som innan i veckan. Men så gott att bara äta som det är. En kollega sade till mig, som även fick smaka. 
- Åh, lite grädde på detta! 
Ja, sant! Som en nyttig dessert kanske! Bara fantasin som sätter gränser. Du väljer! 
Nu njuter jag av mitt svarta morgonkaffe. Trodde aldrig jag skulle kunna dricka kaffe svart. Nu vill jag ha det svart. Laddar inför en spinning klass nu på förmiddagen. Solen skiner och både jag och kidsen hoppas på sol & bad! 

Pre Birthday

 
Måste ju visa min och Lias shopping igår! Körde Nytta med nöje. Cardion igår på eftermiddagen bestod av en riktig långprommis. Och införskaffa mat samtidigt. Spara spara tid. Planera planera. Tänka tänka. Vi handlade även lite gotte inför Söndag. Alla tre toklängtar! Min födelsedag innehåller planer, och inte för att fira födelsedag bara. Mest en liten extra bilaga. Ha ha! Jag hoppas vädergudarna är med oss så planerna kan förverkligas. Förutom mys på kvällen då. Med massa kuddar, täcken, film och Mys. Bara Ferraribilarna som fattas på bilden. Samt lite lösgottis....något salt och något gelé. HA HA HA!
 
 Någon som provat nya Marabou eller Ahlgrens Glassbilar?
 
Solen sken när vi påbörjade vår runda igår. Efter affär nr 2 klar så öste regnet ner. Bara att traska på även om några tappade hakan när jag sprätte på medans andra skylade för skuren...
NU ska jag snart vila efter nattskift. Barnen ska på äventyr med Moster och Andre. Så och då passar det extra bra att jobba extra...denna Nationaldag 2014. Grattis Sverige på din dag. Nu checkar jag ut.
Sätter upp flaggan innan jag lovar...
 
 

Backattttackkk!





 
 
Minsann, ja tjolahopp!
Det känns skillnad att äta gröt och inte äta gröt. Men det kommer en tid efter diet. jag ska deffa ett tag till. Har jag påbörjat något så slutför jag det. Jag har redan nått mina två första delmål. Nu mot delmål 3.
Dagen har sett ganska snarlik ut som dom senaste. Idag sov Lias inte lika länge dock. Vi mös på soffan innan vi gick och hämtade Belle (Bilen) som blivit lite tillpiffad av min fina Bror. Sen ner till gymmet och körde rygg & triceps. Det börjar gå mer och mer bra nu! Muskler syns tydligare och tydligare. Inte trodde jag att det skulle gå så fort. Fett från min kropp är desto tuffare att få bort. Men det går. Jag ger det tid. Muskler ser det ut som om jag har ganska lätt för att bygga. Jag har styrketränat i flera år. Dock aldrig såhär intensivt som minst 5 dagar i veckan. Så ja, det ger reslutat. Börja lyft Flickor! Lias fick prova han med idag..skulle mamma gå så skulle han med. 20 min uppvärming fick jag till på bandet innan Styrkepasset. Lias så snäll! Klart att dom sista 10 minuterna jag brukar ha kvar att träna blir det lite..
- Ska vi hem snart?
Inte så konstigt, han är hemmakär och det är ju positivt. Sen är han en liten kelgris då det är bara jag och han. han vill helst bara mysa på soffan. Men spralliga mamma måste få göra av med lite energi innan jag kan mysa mer. Ha ha ! Vi brukar deala.
Visar stolt upp min kära Bror och hur han byggt en vacker rygg på ett år! Vilken power! I sommar kör vi. Och jag ska få honom att köpa från MMSPORTS med minsann! Bästa kosttillskottet såklart!
Bilen besiktigad och Godkänd, DET känns skönt.
 
Lika mysigt idag med lunch tillsammans med min Liten. Han ville ha traktormat som vanligt (pasta som är hjul). Han älskar det! Sen snor han min broccoli med. Ha ha ha!
Inväntade Storebror!
 Sedan körde jag och Lias cardio och shopping.
HÄRLIGT ATT KOMMA UT!
Väl hemma dyngblöta var det dags för kvällsmat! Kvällen gick sedan som ...ja poof...
 
 

En chock

Tjolahopp! 
Onsdag! Mittiveckan mys! 
Ted skuttade pigg upp och trots lite sömn vaknade jag som en klocka. Kunde inte somna igår. Slutade med att jag PLAYade musik. Somnade till det...som en elvisp i sängen var jag. Idag avnjöt jag min gröt. Ted på skolskjutsen och Lias sov. Jag läste mail och njöt av en stunds tystnad. Lias den lille filuren sov och sov. Vid 10:00 öppnar jag hans dörr mer. Hostar lite och för mer ljud. Han sover gott till 10:30 den lille sjusovaren. Lite frukost i hans mage i form av Frukostringar (på söndag då) och mjölk. Sedan kör vi ner till gymmet i vanlig ordning. Sålänge det är ok med honom kör jag på. Har alltid en backup plan. Ett litet minigym hemma. Men idag ben och rumpa. Fokus på att tighta baken nu! Gick hur bra som helst . 45 min intensiv styrka. Plöja plöja och idag sparade jag roligast till sist. Sjukt kul är det! Gör det igen, jämför. Som en lekplats för barn. Hade aldrig tvingat och har aldrig tvingat ner barnen på gymmet. Det ska vara en rolig grej. Ett miljöombyte och jag berömmer dom varje gång dom är så duktiga. För det är dom! Lias skötte sig exemplariskt idag med. Underlättar för mamma och jag är så stolt! 


Väl hemma var det mesta förberett för lunch. Vi njöt tillsammans! Mysigt att luncha med Liten. Idag kolhydrater i form av ris till min mat. Vilken energi på lite ris. Storstädat här hemma så det brann i knutarna. Lias myser på soffan och nu inväntar vi Storebror! Kom hem Tedster!!!! 




Ordning och reda på gymmet!


Varför inte ha lite kul samtidigt? Ha ha ha! Jag skrattade, ja DET gjorde jag!

Double rich chocolate

Mitt absoluta Favoritprotein & Casein från Bodyscience!
 
 
 


 
Finns hos MMSPORTS såklart!

Klockan 20:30 stör ej. Nej, det är inte chokladpudding.... DÅ ska jag snaska i mig min caseinpudding med Kalorifri sirap och ett litet hallon. DET hallonet ska jag suga på som en karamell. 

Ted i skolan...Liten hemma! Vi har nästan semester hela veckan. Ett extrapass ska jag klämma in. Barnen "bortresta" på fredag ändå så då sover jag. 
Ett bra biceps/axlar pass idag. Lill Krigaren var med och Linda körde stenhård poseringsträning. Förutom Rumpa och ben har jag börjat längta till mina Axelpass! 
Det har regnat hela dagen...men vi tog dagen till shopping! Styrde kosan mot Kristianstad. Ted fick ett par till nya skor, och han köpte efterlängtat Skylander Swap Force. Jag har äntligen införskaffat nya Promenadskor. Denna gången lade jag inte rysligt massa pengar på löparskor med dunderdämpning. Lägre pris och precis vad jag använder skorna till. Sen kändes dom rätt direkt jag såg dom. Roligt nog på "Barnhyllan". Ja, spelar ingen roll. Som sagt mindre dämpning bara. Jag springer ju inte. Skönt att inte känna sig tvingad att göra det. Jag avskyr det. Kanske någon gång jag hittar något kul med det. Intervaller är kul dock!
Mys att vara i bilen när det smattrar på rutorna! Det nya spelet spelas för fullt och jag ska kela med mina nya skor...


 
 

Glutes

Glutes Rumpa Boo-Tey Stora Sätesmuskeln Gluteus Maximus Stjärt Bak Ända Gump glutesmuskulaturen sätesmuskulatur 

" Kärt barn har många namn" 

Veckans första styrke Pass avklarat! Även en cardiotur efter "morgonkaffet" i solen! Styrka Idag med nya favoritövningen som suger musten ur Glutes! Lindas små trix är the best! 
Vädret strålar! Trots lite seg efter helgens nattjobb så är det ju måndag. Håret ser ut som ett skatbo men man kan inte alltid ha bra hårdagar. Ellerhur? Ha ha!!! Nya tag, nya krafter och mina Krigare hemma igen! 




Kolhydratsbakfylla

Ett finemang pass med Linda på morgonen!
Idag kändes det att man lever. Lika härligt var gång. Extra energi i form av mer kolhydrater i kroppen. Det gör enormt mycket med orken. En liten parentes är att dom försvinner snabbt under ett styrkepass. Hurra för proteiner och för fyllardagar. Du lär känna din kropp....
Idag körde vi igenom Rygg & Triceps och lika taggad som igår. Så kul att köra set, vila och då kör Linda. Nya övningar jag inte gjort innan! Jag ser en förändring och muskler börjar synas nu. En resa är påbörjad rejält nu. Finns ingen väg tillbaka nu.
 
Tänkte mig få lite sol men den var lite frånvarande idag. Tänk när man har tid så så ska molnen komma. Morgonen var fin och likaså förmiddagen som bestod av något jag kommer berätta senare om. Eftermiddagen var dock jobbig. Ja, jobbig. Jag försökte vila inför nattjobb, huvudet värkte och lite olustig känsla i kroppen. Är nog en sk "Kolhydratsbakfylla". Ja, det kan man ha. Nära till tårar och sliter som ett djur för att komma i den form jag vill. Tacksam över min resa jag gjort so far.
 Ni vet när man känner att kroppen vill mer men samtidigt orkar man inte.När man känner att det ska göras och det och det men man förmår sig inte att göra det. Jag har med mina perioder. Det handlar ju inte bara om träningen & kosten vill jag påpeka. Det händer ju annat i mitt liv som påverkar mig. Vilade så gott det gick, och tog min promenad i kvällssolen. Jag tror det är lite nervositet. Det går bra nu men alla är vi nervösa. Imorgon en vecka utan mejerier och just idag kan jag sakna min kvarg. Bara hjärnan dock, inte kroppen. Sen är jag sjukt sugen på Cashew idag med...Om en vecka så. Då ska jag skåla i Sprite Zero och snaska Nötter. För jag flyttar min Cheatday till nästa söndag. På min födelsedag ska jag unna mig, och inte må som idag. Jag hoppas på en liten grillkväll vid sjön, sol och prinsesstårta. 
 
Imorgon skär vi mer på kolhydrater och resan går vidare..
 
 
Linnet kommer från Bodyscience och leverans från MMSPORTS!
 
Nu ta två betala för ett linne!
Check it out!
 

RSS 2.0