Rivstart

Här sitter jag i min Ektorp fotölj och njuter av att min huvudvärk håller sakta men säkert på att släppa. Var nog alla spänningar idag som gjorde att jag haft en hemsk huvudvärk hela kvällen. Rann över idag på mig. Totalkaos kändes allt som...annat var det igår!!
Kvällen innan och gårdagen var dom bästa kvällarna dagarna på ett tag. Mycket kul som hände på en och samma gång. Här kommer min story direkt från min Ektorp fotölj...

Igår gick familjen Kullberg upp och väntade på försäkringsmannen som skulle komma och kolla vårt badrum.
Han kom, han såg och vi segrade! Det läcker vatten ner i garaget (eller gjorde Pk har tätat med nytt silikon). Det värsta är att under vårt badrumsgolv samt upp på väggarna finns fukt, även risk för mögel. Inget bra alls vill jag lova. Jag kan inte fatta hur detta badrum är skapat!? Dom har kalkat direkt på spånskivor/plattor. Ingen fuktspärr eller liknande som man har i badrum. Inte klokt. Badrummet är gjort 98. Så det är inte så längesedan (hm...men mycket händer med inredningsmodet på 11 år) Det visade sig att det satt sig i bjälkar och balkar med. Ännu värre. Något ännu tråkigare är att vi nog får ha plastmatta i vårt badrum, pga vi har ett trähus och ett trähus rör på sig. Därför kommer klinkergolv att spricka så småningom. Därav mycket bättre med plastmatta.
Det visade sig även att vi kommer få ersättning för detta! Det känns så bra med tanke på situationen vi kommer finna oss i sedan i höst. Fast det problemet tror jag att jag löst ganska så bra...
Lyckliga över det drack vi en kopp kaffe på vår balkong! Sen körde jag Pk till jobbet.
Väl hemma började jag och Tedden att städa och röja.
Jag ringde ett viktigt samtal, fick SÅ JÄVLA BRA BESKED! Gissa om jag hoppade av glädje?? Kan tyvärr inte säga något än. Vill hålla det för mig själv, samt i dagens samhälle får man vara egoist.  Ted kommer och säger:
-AJ MAMMA!
Ungen har klippt sig i sin hand (mellan tumme och pekfinger).
Jaha, blöder gör det och jag funderar en snabbis. Kör mot vårdcentralen (visste inte om det behövde sys samt slut på plåster hemma) men svänger mot jobbet mitt istället. Raggar upp SSK och hon tittar och behöver endast strippa det och lägga om lite. Ted han var så duktig! Han tyckte syster Joanna var så snäll. Hon tyckte det var kul med en liten patient. Sen hem igen...Skrev några tackkort och sen satte jag mig ner med mitt barn och spelade spel. Ett nytt spel han har som är från GOBOKEN. Jättekul hade vi! Sen läste vi saga och man fick även en skiva till (samlar på) där dom läser sagan och sjunger.
Min Farmor och Farfar kom för att roa Ted så jag hann med lite här hemma. Fick mycket gjort och det kändes skönt. Patrik kommer hem till lagad mat och jordgubbar. Fortsatte lite till sen hade vi kväll! Snabb fika hos Farmor Ingrid och Farfar Gunnar..Efter det började vi ladda min Svarta läckerbit. Efter det var vi ganska så upptagna med denna Skönhet! Vilken dag det var igår!

Idag rann det över som sagt. Ted ville inget och allt på fm, Pk har bilnycklar och jag ska stressa iväg på cykel, Bambi kommer och ska ha mat, (fan) upp göra mat, mata, sen ska vi cykla och Bambi följer efter, (fan) puffar på honom men inget hjälper, börjar cykla, vi trillar, gör ont. Farmor kommer till undsättning, Farfar skjutsar oss. Jobbet, möte. Oreda, osämja och fruktansvärt dåliga på att ge oss ett SVAR! Det retar mig, så mycket så att jag sade ifrån. Men men..Detta kaos löser sig nog snart! Pk och Ted hämtar mig, helt slut och huvudvärk så jag ville gömma mig. Tar en varm dusch, nu sitter jag med en kop the. Snart ska jag hoppa ner i sängen för ännu en jobbedag. Ledig sedan fre, lör & sön. Då ska vi försöka hinna med lite mer här hemma! Kanske bio Pk? Ta ta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0