Iron Maiden rockar på Ullevi

    

Vilken konsert!!!

      

      

Vi brummade upp till Göteborg med Maiden låtar i bakgrunden, varmt som i en bastu. Men värmen är helt underbar nu när man har semester!! Väl framme kör vi hem till Fia som vi ska sova hos. Katjas vän sedan många år! Bodde in oss och tog en cider. Sen skjutsade Fia oss i Göteborgsfart till Avenyn och vidare där gick vi till restaurangen vi skulle äta på. En grekisk restaurang som heter "Svarta Oliver". Där avnjöts det mycket god och dyr man. Men nu var vi hungriga för första gången på dagen. Mysigt att sitta ute och äta i sommarvärmen. Ljummet och skönt! Lina och André mötte upp oss, och vi traskade till Ullevi!!! Jisses vad Maiden fans, tröjor såg man överallt. Stämning, hetta och laddade fans.
Klockan 19:00 satt vi på våra platser på läktaren, självklart fick vi solsidan! Gassande sol!! Uppe på en läktare...det var mindre kul. Jag vägrade ju gå nånstans med...ha ha ha. Förbandet började spela, Lauren Harris (Steve Harrris dotter, basist och skapare av Maiden) Lät som ett punkband, med hårdsrocksmusik. Lät som ett Highschool band...Lauren var cool, men rösten var inget som passade till den musiken. Sorry Harris..Liten paus....sååå slångtråkigt att sitta och vänta...klockan gick så sakta. Nästa gång blir det ståplats...kunna röra sig och sätta sig ner var man vill. Sen spelade ett annat tungt band, något som föll Patrik i smaken...
   

    

Väntar på bussen....

Sen...sen sen....WOW! Mörkret börjar komma, solen har äntligen gått ner...Musiken börjar och resten är 120 minuter av orgasm! Ha ha ha....

Helt fucking amazing var det! Gåshud! Shit...Underbart att dom avslutar med "Hallowed be thy name", som sist vi såg dom...Jag säger som en recension jag läste idag:
Hela konsterten var som ett giftemål och Bruce var prästen. Synd att vi missade att man skulle ta med sig flaggor av den Brittiska flaggan, skulle alla viftat med ju. Lite synd och det var nog många som missat det. Men Bruce viftade med en iallafall på scenen. Och dom kommer tillbaka. Ni kan ju tänka er jublet från 55 000 +fans...Vilket jubel, vilken glöd!

FAN VAD BRA!!!!
Nicko (trummis) avslutar med att kasta trummpinnar och sen säger han:
- Tack så mycket Gothenburg!!!!!

Efter konserten hände det roliga saker...Jag höll hårt i Patriks hand, släpper och tar tag i en hand, känner dikrekt att detta är inte min Patriks hand, blev rädd och skrek till bland allt folk. En annan kille som fått tag i min hand, Patrik står brevid och skrattar. Killen garvar och tittar på Patrik...Hm...

När vi föstes ut som boskap (tänk er alla 55 000 + ska komma ut) håller Patrik om mig hårt. En stor kille bakom Patrik säger:
- Se nu till att hålla hårt i flickvännen din, annars kanske en riktig hårdrockare tar över....
Ha ha ha .....rus och sus. Hir och dir, folk överallt. Lina drar sig tillbaka till hotellet. Vi står utanför en pub och väntar på att få komma in, jag och Patrik vänder väldigt snabbt ut därifrån när vi väl kom in. Vi gick till stället brevid...Väntade i över en halvtimme på en cola...hu..Sen väntade vi på bussen, väl på bussen får den soppa (dieseltorsk) torsk....Hoppa av medans busschauffören hämtar en nu och kör fort som fan för att sen släppa av alla i tid. Somnar rätt så snabbt sen hemma hos Fia.

Idag....27/7

Vaknar titt som tätt....vid 10:15 kunde jag inte ligga längre, Pappa snarkade som ett tåg. Åh!! Hoppar in i duschen efter att jag sagt Godmorgon till Fia. Synd att vi inte hann stanna längre än på frukost. Fia var supertrevlig! Thanx to her!

Ett stopp i Halmstad och köper en överraskning till Ted...
Väl hemma så är farfar och farmor trötta, värmen är jobbig. Ted får sin överraskning och Pappa, Mamma, Moffe och Katja monterar. En pool.....lagom stor till vår kille där även vi kan svalka oss. Stege och tillbehör....Trodde att den skulla vara lite större, men bara man kan svalka sig. Så nu har vi det som vi sade att vi aldrig skulle skaffa...Studsmatta och pool...Det ser så fult ut...men fan vad kul!!!!

Ted somnar på soffan och vi tar en mysig dusch jag och Patrik...Hi hi.....Nu väntar en läbbig film...
"Barnhemmet"....("The Orphanage") Den ska vara ruggig läste jag i Aftonbladet i bilen idag hem...bastu...hu hu. Nej nu ska jag och Kullan se film och fortsätta njuta av semestern.

Saknat mina misar med, och Izor visade hur mycket han hade saknat mig med....
'




 Jag och syster hoppar till sista låten!!
Min favvolåt!!!!! Min åhh.....Jisses vad man har lyssnat på den låten. Special place in my heart!


Maiden-spelningen - låt för låt
Aces high
Efter en minut står det klart att det är en helt annan Bruce Dickinson än på Stadion. Inget kraxande, bara grymt flaxande.


2 minutes to midnight
Steve Harris fotbollsnickande upphopp skickar låten i mål via ribban.

Revelations
De där knutna nävarna i publikhavet är så kärleksfulla så.

The trooper
Om inte Steve Harris bas galopperade skulle detta kunna vara en ursinnig thrashstänkare. Vilket tempo!


 

Wasted years
Publiken är beskedlig före låten men exploderar under den. Samspelet mellan fansen och bandet är totalt.

The number of the beast
Exakt så här ska en sönderspelad låt tacklas: extra energi, ett jävlaranamma att man måste kapitulera.


Can I play with madness?
Toapaus för vissa som då missar en trallig sak som Ullevi får att brinna starkare än vanligt.


Rime of the ancient mariner
Inget betyg i världen kan beskriva hur överjävligt detta episka mästerverk är.


Powerslave
En av Maidens fem bästa låtar känns mer som topp tre denna fantastiska afton.


Heaven can wait
In Flames basist Peter Iwers tillhör fansen som får stå på scen och hoppa och sjunga med i refrängen.


Run to the hills
Kan inte med låten på skiva, men Iron Maiden och publiken gör den till rena karnevalsnumret.


Fear of the dark
Ger nästan klyschan "få gåshud" ny innebörd. De goa fansen lär höras över halva stan.


Iron Maiden
Mumie-Eddie ser onekligen fräckare ut när det är mörkt ute. Spelar mindre roll att Bruce kommer av sig precis i början.


Moonchild

Halvflopp på Stadion. Denna "svåra" bit lägger sig som en lysande måne över Ullevi.


The clairvoyant


Cyborg-Eddie i all ära, det är ändå kasten mellan moll och dur som gör detta till en så annorlunda pärla.


Hallowed be thy name


...And thy name is Iron Fucking Maiden. Vilken final!


Nu drar vi!

Ikväll ska vi se Iron Maiden!!!!

Som jag längtat efter denna dagen, andra gången....men inte sista gången. Snart styr vi kosan mot Göteborg! Jag, Patrik, Pappa och Katja. Lina och André är redan där uppe! Farmor är här nu och Ted tycker det ska bli så spännande att dom ska sova här inatt. Både Farmor och Farfar!!!! Nu ska vi bara packa ner täcken med, sen så!!!!! Later!!!


En dag med Lisa

Idag sken solen när vi vaknade och skiner än!!!

Underbart med detta vädret, blev inget fara in till stan och stressa, nej nej. Hemmamys på fm. ute och badade, Ted mös och mös för att han kunde få bada. Tog med alla sina favoritkramisar ut som han satte på sina små vita utestolar, dom skulle titta på. Ha ha ha...

Hämtade Lisa 12:00, sen bar det av på uppdrag....Efter det hem till oss för att dricka kalla mellisar, pastasallad och massa bröllopsfix. Ted var så snäll! Morfar och Katja kom och sade Hej...Ted följde med en snabbis in till Farmor Ingrid. Lisa och jag vi gjorde bordsplacering samt annat som diskuterades. Mycket man ska prata om! Pojken min var iväg med Hampe, Dennis och Pär för att skjuta på varandra....ha ha. När doom väl kom tillbaka blev Ted så glad. Han låg på gräset och mös med kuddar och filtar. Kämpade så för att hålla sig vaken. Ted följde med ut för att titta på lammisar, men somnade i bilen. Lisa och jag tittade i Bröllopstidingar, sen åkte hon hem.

Tack för en trevlig dag Lisa!!!! Du hoppar närmre och närmre mitt hjärta! lilla Lisa flisan!
Jag eldade, jo jag fick fyr....plockade undan och sen kom pojkarna hem. Min lillefis sov så gott. Nu GRILLAS det! Har tre kockar ikväll! Snart ska det smaskas och drickas öl. Min andra dag med semester nu! Hi hi....Underbart om det ska fortsätta vara såhär fint! KOM SOL KOM!!!!


Semester!!!

Ja!!!! Första semesterdagen idag! Tjipp o hoj!

Första dagen blev en tur upp till jobbet, ha ha. Knäppt, men sant. Köpte choklad till min lille gubbe och gav han en kram...Sen blev det kaffe med jobbarkompisar, samt ett godkännande om semester denna dagen med.

Hem och pojkarna mina följde med in till stan, skulle nosa efter kläder att ha på oss på Helenes och Niklas bröllopsfest, jag hittade och det var så fint. Men svårt med kläder att ha på ett bröllop. En fin champangefägad kjol och ett linne i samma färg med svart spets och ett svart band i midjan. Alla fina klänningar jag hittade var svarta..ha ha ha. Kan man ju inte ha, köpte det inte pga osäkerhet. Men hittade ett par skitsnygga jeans till Patrik. Sitter som sydda för P min.
Mjukglass och åka rulltrappa...ha ha. Ted åkte några gånger. Hem och dona....jag målade trappan igen, eftersom en del färg rann av då det regnade. Patrik fortsatte med dörrkarmen som han bygger.
Ems kom och jag bjöd på vatten, eftersom kaffet inte smakar som det ska nu...

Jag och Ted strosade in till Farmor och Farfar som inte var hemma, men Pappa och Katja var där och det bjöds på kaffe.

Ut och gick slingan med Nana, twice.

Hon tvingade mig...ha ha ha. Pratade om allt mellan himmel och jord som två vänner gör!!! Körde mysrunda...Ted nanar, Patrik försöker på dörrkarmen på plats, in en snabbis som tusan till stan imorgon....Spik, färg och sockelfärg....Tror att Kullan får rulla in själv, går snabbast så. Så tar jag och Ted en mysmorgon, det var ett tag sedan. Får se om Kullis är redo för mys!!
Pulat lite med vår bordsplacering ikväll....svårt är det...hu hu. Men kul att dona...har ju som tur är tid på mig. Svårt att sätta vissa, brevid vissa....sen vissa som inte tål vissa....sen min sida av släkten...sen Patriks sida...sen alla vänner, fler pojkar än flickor...oj oj oj....

Snart

http://www.youtube.com/watch?v=mcWy86414F0
Hittat på Youtube från den senaste konserten vi var på 2006! Avslutar med min Favvis..."Hallowed be thy name"


Står vi och tjoar till Iron Maiden och är på deras största nordiska turné någonsin, med dottern till Steve Harris som förband! Jag, Patrik, Pappa, Katja, Lillasyster och André.


Vinsmutt

Gårkvällen var så mysig! Härligt att grilla med Pappa och Katja, samt mina pojkar då. Fast att Ted var så uppspelt över att få träffa Moffe och Katja att han inte åt något. Blev kaffe på gräsmattan så att Ted kunde leka med sina nya leksaker han fick. Vattenpistolen fick Moffe bli varse om....ha ha. Blev blöt. Kaffet smakade bra, Patrik hade köpt sin favoritglass...Rocky Road. Jag är ingen glassmänniska så jag smuttade på mitt kaffe.

Emily kom inom och visade världens vackraste bild!!!!!
Hon sken som solen som vanligt, vackra tösen!
Sen blev det bildvisning från Tyskland, och bröllopsprat. Pratade bordsplacering, visade den jag gjort. Jag och Katja kollade klänningen jag är kär i...Vet hur den ska se ut nu....vet bara inte om jag ska sy upp den i Sverige eller i Kina? Här att köpa färdig är den för dyr tycker jag. Just att bara ha den en dag, men sen samtidigt vill man ju vara så fin man kan bli. Vi får la se....Vi får se om jag blir sysslolös ikväll och gör pussklockor? Eller om jag och Patrik kan få en kväll och vara uppe sent, mysa, dricka lite vin och se en film? Eftermiddagen nalkas här...jag skulle jobbat till 15:30, men med ryggont och nackspärr så stannade Nana dom extra två timmarna. Jag vet ännu inte om Mikaela kan min sista tur imorgon 16-21? Isåfall så har jag semester nu!!!!!!!!!!! Hoppas att hon vill göra det....Nu ska jag slänga mig på soffan, pojkarna är inte hemma och jag har ingen aning om var dom är? Men cyklen är borta....dom kanske är och badar för det rä sååå fint väder här idag!!! Hoppas nu att detta håller i sig ett litet tag! Då kanske det bli bad och sol imorgon?


Så fruktansvärt trött.

Just nu känns det som om jag hade kunnat knyta mig, sova tills imorgon då jag ska upp igen. Sista morgonen på tre veckor och fyra dagar!! Sen en kväll, sen ska jag vara ledig! Har jätteont i ryggen idag, men håller ut i två dagar till.

Möte med Lisa på Furuliden, fixa och dona. Gäller att planera om man ska hinna med allt vi hade tänkt hinna med. Bara att göra ett festhäfte är ingen piece a cake. Fått mallar från Helene idag, min toastmadame. Ser ut som man jag kommer lösa det, men det kommer bli jobb. Kul, men på så kort tid....
Hem och snart kommer Pappa min med Katja, Ted väntar spänt. Jag ska hoppa in i duschen, behövs...ha ha. Idag hann jag inte duscha på min rast. Kanske piggnar till då? Samt en kopp kaffe....för det har jag knappt hunnit med idag. Later...ta ta

I morse....fick inte vara ifred från Lunis...

Pappa, gud vad jag saknar dig!

FOR U DADDY!

Då papporna blev till
var tanken ganska klar.
En pappa har nå't i sig
som ingen annan har.

Han ger dig av sin kunskap
försöker att förstå.
I alla livets skeden
han är att lita på.

Därför kära pappa
om frågan ställdes nu.
Vem är den bästa pappan?
Jo, svaret det är DU!




Åh, så mysigt att prata med Pappa och säga godnatt.
Kan inte fatta vilken abstinens man får utan Pappa sin.
Fina Pappa MIN!
En Pappa som ställer upp i vått och torrt, lagar bilen vår stup i kvarten, passar Ted, kommer sent om kvällarna och dricker kaffe med mig, fiskar med....han finns där. Världens bästa Morfar och Världens BÄSTA PAPPA!

Imorgon ska vi grilla!!! Jag och mina pojkar samt lilla Katja och Pappa. Lilla Katja, ja hon är liten och söt. Ha ha ha. Hon gör min PAPPA lycklig, det rä hon värd guld för. Sen är hon underbar att umgås med och jag tycker så mycket om henne! Det gör vi alla i familjen!!! Men vem kan inte tycka om denna rara Katja?
Jisses vad lycklig man kan bli över ett telefonsamtal, men jag är beroende av Pappa min. Han finns ju alltid där, och man kan alltid ringa. Om man bara vill säga att man precis gjort en "helt oviktig och inte så spännande för pappa grej" så lyssnar Pappa.

IMORGON SKA JAG KRAMA PAPPA!!
 
Min pappa vill jag hylla
för ingen kan som han
sin fadersroll så fylla
som gjorde denne man.

Min pappa vill jag hylla
och leva, ja han må
att barndomen förgylla
för mina barn också.

På pappa kan jag skylla
fostran, arvsanlag, humör.
Det är därför jag vill hylla
den som hyllas bör.

En träff

Im not allowed to say to much. Eller inget...ha ha ha ha...moaha ha ha!

 
Kullis häromdagen.....ha ha ha. Kul kille, min kille...bara min! Mumma!

 Jag har kul med dig!!
Han är så söt min lille Patriot!

Annars? Pussklockorna är inte gjorda, ha ha ha har ett år och 19 dagar på mig. Just nu så kommer det en liiiten period igen då mina bröllopsfixarsaker får viiiila. Har sååå mcyket annat att dona med nu. Samt att jag jobbar snormycket, rycket innan semestern som jag kallar det. Idag med, in extra. Till 14:00 med fina Martina och Nana kom in i morse för att underlätta för oss. Åh, guld värt! Syster D gav dom frukost. Vilka fina jobbarkompisar man har!!! Skrattat idag så jag fick ont i magen!!

Hemligt på eftermiddagen...Sen upp till jobbet igen....17:47-20:08...ha ha. Delade alla mediciner. Drack kaffe, sen pojkar som var vakna. Ted sov mellan 18-19...ingen film för oss ikväll heller. Pust, men det kommer en dag imorgon med. Tre dagar kvar sen har jag en välförtjänt semester på 3 veckor och 4 dagar!!!! Härligt ska det bli! Lite planer har vi ju! Hi hi...Nu ska jag slänga mig på soffan efter allt mailande är klart. Pussas med store och lille K.

  Tokhönan ikväll....

Pratade med Pappa idag, inte pratat med Pappa min på över en vecka då han varit åstad..(Tyskland). Hann knappt prata med honom, men ska ringa honom nu och berätta hur mycket jag saknar honom lilla Pappsi!!!


Laddad

Känns som om man hade kunnat ut och springa en mil eller två. Natten som gick sov jag högst en timme.....Vet inte varför benen inte vill vara stilla?

Fick träffa Herr och Fru Larsson igår! Vi busade till det lite innan dom skulle komma hem! Fina dom var på sin bröllopsdag. Herr Larsson har precis varit här och kört bilbana...ha ha ha. Upp tidigt imorgon igen...färsöka gå och sova nu...
Tyckte det dröjde med "pussklockearken"....men dom kom i brevlådan igår....=)
Dags att försöka få en blund? Blir nog ingen film för mig och Kullan ikväll iallafall...Ted vaken än och superpigg. Nu väntar sängen för mig iallafall!!!


Budget klar.

Efter en stressig kväll på jobbet, kommer hem och orkar knappt göra något. Ted är vaken och vi poppar popcorn, tittar på "Harry Potter" och de vises sten. Lilleman somnar gott hos mig såklart. Mys.

Vi sätter och ner i soffan och gör en budget tillsammans, jag och min Patrik. Ser ut som om det kommer kosta mer än vi trott, trots en fotograf hela dagen som inte var dyr alls. Jag hade ju dock inte räknat med frisörbesök, håruppsättning, naglar, cd skivor, alltiallo samt att jag vi lade till nån hundralapp här och där. Bättre att räkna högt!


Idag så har jag bröllopspysslat, inte till vårt bröllop. Till Herr och Fru Larssons bröllop. Så typiskt att jag jobbade igår när Fru Larsson ringde.....=( Men vad jag pysslat med kan jag ju inte avslöja för mycket nu. Men det mesta har jag nu på det klara, får se vad Lisa har för ideér ikväll på vårt kaffemöte! Nu ska jag maila om år bröllopsnatt, får se vad det kostar där vi vill sova, samt vad som ingår. Sen väntar en kvälls jobb igen...Tredje kvällen på rad, sen kommer det fem dagar i sträck. Efter det ska jag ha en välförtjänt semester med mina Pojkar!


Fina Ica kommer

 


Ännu en dag då Svärfar min ringde och väckte oss, blev sent inatt om man säger så...*fniss*...Men det var värt det!

Patrik kör med Svärfar in till stan, införskaffa  inför bygget. Tjolahopp! Ted tittar på "Mowgli" och jag gör en fin "rulle" till Herr och Fru Larsson inför deras hemkomst. Plockat här hemma, fyllt i papper. Tittat på budgetlistan, men vill göra den med Patrik. Kommer nog vara samma budget, men roligare om vi nu snart ett år innan gör en tillsammans, vi två. Känns som att allt detta pyssel kan ju inte bara jag göra. Fast att jag tycker det är SKITKUL!!! Fan vad jag älskar att planera, skriva listor, att göra punkter (punkter med hjärtan)...drömma mig bort och scrappa. Nästa uppdrag är att göra ett litet häfte till fotografen! Kul!!! Nu kommer Ica och Sanna snart, kaffe är på. Tyckte det var så kul för vi pratade om klädkoden på deras bröllop: Kavaj.
Lilla Ica trodde att det var meningen att vi kvinnor också skulle ha kavaj...Ha ha ha. Hon är för rolig! Nu luktar det kaffe!!!!!

 Fru Larsson och Fröken Berlin.

Fotograf bokad!!!

Nu är han bokad! För två röda sekunder sedan så skickade jag iväg mailet med fågelpost!!!

Eftermiddagen och kvällen...
 
P. fixar och trixar med hur vi ska göra runt dörren....kom fram till att dörrkarmen ska rivas,
imorgon ska det införskaffas nya brädor...
  Ted tittade på fiiiiilm och jag föröskte göra en ordentlig budget. Den som jag gjorde för några månader sedan känns slarvig. Nu vet vi ju vad fotograf kommer att kosta iallafall =)
 Jag fick ge mig åstad till jobbet....jag får jobba denna helgen med...inget folk att ringa in. Men då ska man ju ha bra betalt med...Ikväll jobbade jag med Nana!! SÅ KUL!!!
 I REALLY DO LOVE YOU MY Coffebiaaaatch!

Kvällen flöt på, såklart när vi jobbar! Åh, om Nana alltid kunde vara hos mig på TREAN! Hm....Vi kunde ta hand om alla finisar tillsammans....ha ha ha.
Blev hämtad av mina boys, Ted superpigg vid 21:00. Sen blev det Nudelsoppa här hemma, jag blev såå sugen på det. Såklart att kocken Kullis smäller ihop ngt till mig.
  Efter maten så satt Ted i mitt knä och vi bara kramades. När man är rikigt mätt och trött och kelen! Då säger Ted:
- Åh. vad jag tycker om dig mamma!!!
Mitt Hjärta det höll på att smälta! Underbara unge! Sen nattar jag Ted. Han vill att jag ska fota honom med Izor och med Snurre.
Izor (kissekatten) och Snurre är kaninen jag hade när jag var liten...Nu har Ted den!
 

Nu ska jag kela Kullis!!!!!!


Fotograf

Till 99 % bokad!!!!! Jippie!!! Det känns som en lättnad att veta att godkänner bara Putte P, Knotte, Kullis, Kullan, Snoddas, Kladdri, Daddy P....mm det så har vi en fotograf som är med hela dagen på vår bröllopsdag!!!!

Precis så jag ville ha det
, men till ett vettigt pris då det vill säga. Hon jag hade velat ha kostade 15.000 kr. Hujedamej...
Där sprack vår budget med hästlängder.
Så nu är jga väldigt nöjd...
Ted tittar på VHS, ha ha ha fick plocka fram videon i morse. Ted fick en hel kasse med barnfilmer av alla i Tyringe. Så nu ska han se varenda en av dom...ha ha. Patrik fixar och trixar med lister runt skorsten, en bred bräda som ska sågas till exakt på rätt sätt, samt ett "hål" för dimmern. Men det kommer bli fint, pilligt är det bara för honom. Därför så tänker jag inte dyka på honom nu med fotograffrågan....Men vet att priset är ok för honom, har ju diskuterat det innan...(flera månader sedan jag pratade med fotografen för första gången). Han pular, jag har lagat snabbisar och strukit tvätt, samt pulat här hemma. Får börja tidigare idag, inte 16:00 som det var tänkt. Redan 14:30...pga bemanning. Hunnit fixa lite med andra hemlisar idag med....
Scrappade lite igårkväll, sen såg jag filmen "Made on Honour". Helt ok, men en liten kopia av "Min bäste väns bröllop" med Julia Roberts. Den var ok, men slår inte 27 dresses!!


17 år sedan

Idag har vi varit så duktiga!

Gick upp och åt frukost, sen har Patrik röjt här hemma, alla kanter och sådant som inte gräsklipparen tar, samt allt annat som växer i det "vilda". Ha ha ha, jag har klippt gräsmattan och rensat rabatter. Ted har varit så duktig och hjälpt till, samt letat grodor. Eftersom han och Patrik hittade en igår så ska han ta mig tusan hitta en idag med!! Ha ha ha..Blir så fint, trappan färdigmurad blev sååå fint. Den är ju hel nu!!! Nu ska det "härda" i några dagar bara.

Jag var tvungen att köra upp på jobbet pga bemanningen, en timme bara. Sen bar det av in i duschen, alla var nybadade och körde till Bjärnum, lämnade röjsågen och såg när vi skulle köra från Svärfar att ena bakdäcket (hö) tomt på luft? Hm..punka, dåligt tryck? Det enda vi vet är att däcket är så sletet...Fick ta Svärfars och Svärmors röda fara.

Väl framme i Tyringe hos min Pappa, brödrar och extra mamma Lena så blev det många kramar. Så längesedan vi träffades. Vi tittade på klänningar jag och Lena, hon visade vad hon hade kvar, jag fick prova...

   Läckert va? Hi hi....Inte sett något sådant tidgare....Handskarna var däremot väldigt fina, och lite offwhite färgade.

Sen blev Morfar tvingad att bada med Ted....ha ha ha ha..
  Det var inte sååå varmt...men i skulle han iallafall!
Blev mat och kaffe på det, ute satt ute och åt. Men en svensk sommar är inte roligt....Attans vad kallt! Fika inne och massa prat! Bestämt en ny träff vecka 31. Passa på medans vi har semester!!!!
Luskat om massa som behövs inför bröllopet, vet inte om jag vågar fråga Joddla om dom kan komma och spela...Ha ha ha. (Pappas granne är basist i Joddla) Ha ha ha. Nae, för feg och dom är nog för dyra med. Hade dock varit kul och livat upp festen.  Alex vägrade spela blockflöjt och Lucas kunde bara erbjuda bas..Hm...Men Lena fick mig tårögd idag! Hon kunde inte vara tyst om det, hon har redan köpt en jättefin klänning att ha på vårt bröllop!!! Den var såååå fin! Skor till med. Åh, underbart! Nu vet vi att dom kommer! Förvarnat Pappa om att hålla tal...en önskan.
Nu steket Patrik ägg och potatis...ha ha. Han ska smaska i sig det....Vi ska titta på filmen som jag velat se så länge nu: Made of Honor (Brudens bäste man)

 Som jag längtat!!!!!!!

Wedding today!!!!

IDAG GIFTER SIG HELENÉ OCH NIKLAS I LAS VEGAS BABY!!!!


Önskar er all lycka på eran dag! Snart kommer ni hem som Mr & Mrs....Just Married and so on!

Massa kramar från Kullisarna (eller snart är alla Kullisar)


Jag snusade länge, Patrik och Ted hämtar Svärfar Lennart. Trappan blev murad igår!!!! Idag ska den putsas fin! Sen så!! Jag längtar tills jag målat den. Kommer blis å snyggt jämfört med hur det såg ut innan.

Boysen anländer snart hem igen!!

Patrik med låååångt hår, Svärfar Lennart och min fina Pappa som jag saknar så det gör ont. Hoppas att han hittar mycket bröllopstidningar och pyssel till mig i Tyskland, helst vill jag bara att han ska komma hem så att vi kan ta en tur ut med båten på sjön. Ha med kaffe och fånga firrar. (Bilden är från Teds 3 års dag)

Weddingplanners

 
L.                                               J.

Jaha, Johanna och Lisa som fixar bröllopsfest! Proffsen sköter jobbet.....

Johanna jobbar, får stanna kvaaaar en extra timme...Suck. Hem, duscha, sen hem till Blivande Herr och Fru Larsson, där Lisa och Tristan busade. Fick då reda på lite detaljer, och vi insåg att ni har vi att göra.

Weddingplanners!!! Oj oj oj säger jag bara, Lisa, detta fixar vi. Med lite hjälp från Brud och Brudgum förhoppningsvis?? Vi får la se hur det slutar, för nu är jag helt slut i huvudet! Nu ska jag och Kullis mysa i soffa, Ted sover och inte hunnit se min gosse mer än morgonmyset i morse.....


Semester för Kullan

Idag har Patriks semester börjat, jag jobbar dock i 14 dagar till, med undantag för sista veckan då jag är ledig tors, fre, lör och sön. Så egentligen bara 1½ vecka till. Kommer gå som på räls! Under tiden hinner Herrn i huset hinna planera projekt och kanske utföra med? Vem vet? Hoppade precis ini duschen, ve och fasa...inget varmvatten. Men vaknade det gjorde jag! Nu ska Ted titta på film och jag ska mysa till det med blivande mannen min. Saknat honom så mycket nu när han jobbat kväll. Ikväll blir det jobb till 21:15 (mindre kul). Nu tassar Kullan upp här...Kanske ska ta och köpa oss en laptop i semesterpresent? Som Kullis sade....



Än så länge

Så tycker jag att tiden den går sååå sakta fram till vårt bröllop. Känns som om dagarna tickar extra sakta just nu....

Googlade ju:

 

Igår. 080710

Blev en tripp in till min syster i Hässleholm.

  
Ett bad i mosters badkar blev det såklart, Kel med Alice och glass på stan. Jag hittade såklart ingen bröllopstiding som jag inte redan har. Tycker det är så konstigt med alla tusentals mammatidningar det finns...Men jag hittade två billiga Bröllopsfilmer istället. "Wedding Crashers" & "The in laws"


Blev mat och kaffe hos syster sen lekte vi på lekplatsen....efter det hem till Nana och stannade tills 23:00. Lyckades hålla Ted vaken, dags att hämta Patrik som har semester nu!!!!!

Googlade

Jag googlade igår på "Vittsjö kyrka" till min förvåning så fanns vi med längst ner....Fotade såklart...=)
Ville bara tipsa om våra bröllopssidor:

http://brollopstorget.se/Brudpar/johannapatrik/

http://www.brollopsguiden.se/homepage/homepageEdit.php#date

Samt gå in och titta så fina Evelina och Fredrik var igår när dom gifte sig!!!!!! Sååå fina!!!

http://evelinas.blogg.se/

Margot at the wedding

Nu är arken till pussklockorna på väg tillbaka, och jag väntar på nya! Efter besöket i affären så körde vi ut till Kvarnen och åt glass.
   

 
Här ska mamma och Pappa ta lite bröllopskort!!!!! En del av dom iallafall, denna platsen har många bra minnen!



 
Ted var så sur i bilen hem....baar tjöt och tjöt. Det visade sig att vi glömt köpa Sheba till våra misar. Så det blev ner till affären igen och väl hemma fick Ted mata Izor & LuNa.




   

Se hur dom tigger och sen slafsar i sig! Speciellt min lilla "Månkatt Luna!, det svarta skrället. Hån åt och åt....Medans Izor går och småäter....ha ha ha.

Hem och städa och hänga tvätt. Patrik har varit duktig idag och betalt alla räkningar! Känns så skönt! Sen kom Farfar. Farmor, Ruth (farfars syster), Dan- Erik och min lillebror Kasper. Nu var Ted trött och kalaset blev rätt så vilt. Vi fikade på balkongen och Ted var inte alls på humör. Dom gick husesyn och sen brummade dom till husvagnen igen.

Ska bli så skönt med Patriks semesterersätting som kommer imorgon och sen väntar semester. Jag bara längtar efter att vi kan få rå om varandra lite. Ted sooover och jag har kollat min mail, fått svar från en fotograf. 
Han verkar lovande till ett vettigt pris för hela dagen! Håller mina tummar, ännu inte fått svar från killen jag mailade som filmar bröllop! Med till ett vettigt pris....bara väntar på svar...Spännande, hoppas att Angelica ringer imorgon så att vi kan komma och titta på lokalen samt ta bilder för planering av hur vi ska ställa bord och annat. Kanske livemusik, vi får se...Hon måste jag med ringa! Om dom kan dra några låtar så festen drar igång!!!! Hm...Men jag tycker det känns så skönt att vi har tid på oss.
Nu pratar jag med Nana sen ska jag se en film.....

 Denna filmen ska jag se ikväll!!!

Noah Baumbach (The Squid and the whale) är tillbaka med en inte alltför munter bröllopsfilm. Margot (Nicole Kidman) ger alla personer i sin omgivning, inklusive sin son, kalla pikar hela tiden. Det är synd om Margot, men det är ännu mer synd om hennes nära och kära. Hennes syster Pauline (Jennifer Jason Leigh) ska gifta sig, ett faktum som Margot har lite svårt att acceptera. Pauline söker egentligen bara efter Margots bekräftelse och godkännande trots att hon någonstans tycks avsky sin intrigerande syster och man kan säga att handlingen kretsar kring deras infekterade relation. Vill du se en bröllopsfilm med rysch, pysch, fnitter och fåfänga är det inte Margot at the Wedding du borde se. Skrattet fastnar i halsen och ångesten bubblar i magen. Skådespelarna är förträffliga och till och med Kidman lyckas se grådassig ut i detta relationsdrama. Jack Black spelar brudgummen Malcolm, som har svårt att hålla fingrarna borta från tonårstjejer. Jag tyckte filmen var superbra och lätt att känna igen sig i. Man känner igen sina konflikter, grannar, relationer och även människors sämsta sidor. Alla känner vi någon som Margot, som alltid måste säga "sanningen", trots att den kan göra förbannat ont.


1 år & 1 mån

Tisdag 8/7 - 08

Ett år och en månad kvar tills vi ska gifta oss idag! Nu tickar dagarna ner mer och mer. Åh!!

Jobbedag i vanlig regi...Hem till Nana och spelade Skip Boo, Fina Ems var också med. Sken som solen som vanligt. Sen cyklade vi Gundrastorp idag igen. Självklart började det ösregna! Det gick fort, vi cyklade som attan! Ha ha ha..
Jag cyklade hem, hoppade in i duschen, vi åt lite sen körde jag och min lilleman en mysrunda. Han somnade och det blev en kväll med mina flickor: Ems & Nana. Vi tittade på P.S I love you.
En vääldigt sentimental film. Men slutade sååå bra, inte som man trodde och som alla romantiska filmer gör. Vi passade på att spela lite Skip Boo, sen körde jag hem till en väldigt orolig Kullis. Klockan var mycket och han hade kommit hem, utan att vi skrevit någon lapp...ingen i huset och han blev rädd. Ted sov hos Nana...jag kröp ner i sängen och somnade med knip i magen eftersom vi inte löst en konflikt. Ska man inte göra, men det händer så sällan och det handlar alltid som samma sak: städning. Ha ha ha. Rätt så fjantigt att tjafsa om, men som tur är så är det bara det vi är oense om. Annars klickar vi PERFEKT!

Onsdag 9/7 - 08 IDAG GIFTER SIG Evelina & Fredrik!!! http://evelinas.blogg.se/
Önskar all lycka på deras speciella dag! Hurra för er!!
Vaknade av att Nana ringde, hoppa på cyklen och handla frukost. Härligt att se lilleman igen! Vi åt och sen cyklade vi Gundrastorp (igen). Tredje gången denna veckan, ännu inte slåttt mitt rekord sedan förra veckan.
Jag cyklade sen hem och Ted somnade. Oj oj, det har han aldrig gjort innan.
Väl hemma så mös vi i sängen en stund, under Teds mysiga säng himmel.

Patrik kom hem och hade ett fång rosor i famnen, Ted vaknade...Åh så fina!! That´s my man!!!
  Fick vatten och vas och platsen på finbordet såklart! Åh, det var inte helt fel att få rosor!

Vi fikade och sen fixade Patrik med en film till mig som jag ska se ikväll!!!
Han åkte till jobbet och Ted sitter som fastklistrad framför Emil på tvn.

Jag passade på att ringa Calle vår Präst. Vi pratade lite allmänt för han är så bra att prata med. Känns bra att det är just han som ska viga oss. Vi bestämde tid för vigsel till klockan 15:00. Sen berättade Calle att i Juni månad ska vi ringa honom för att gå igenom vigselprogram. Hur vi vill lägga upp det och bestäma ordning för allt. Samt att vi en vecka innan övar i kyrkan. Ha ha, spännande!! Nu ska jag och Ted ner till byn för att skicka tillbaka arken till pussklockorna, fick mail att jag ska skicka tillbaka dom som det är fel på så får jag nya. Trots att det har gått mer än 10 dagar. Dom såg att dom hade gjort fel. Tycker jag är bra, man kommer ju handla av dom mer!!!!

   

  Nu ska vi brumma med Pärlan!!

Vinn en tiara...

Ja, klart att man är med och tävlar då...!!!! Eller?

 Inte denna då...men den är grann!

En jobbedag, hinna träffa Pk i 30 minuter....suck. Mindre kul...Nana och Rami kommer, Skip Boo, kaffe, köttbullar och film. Sen efter åskvädret (trodde vi) så cyklade vu Gundrastopsrundan, as usual. Älskar den rundan att bika. Lovely! Man mår finemang efteråt. Hem till Nana på kaffe, barnen fick popcorn. Cykla hem och städa Teds rum, borsta tänder, kissa och nana. Jag höll på att somna jag med. Läste bloggarna, love you gilrs!!!! Kollade mail, inget svar från Calligraphen om pussklockearken...Hmpf. Men en tävling som jag självklart deltog i!

Cpade mig framför webkameran....so you can see...

   

   
Ha ha ha ......this is me today.
Med Patriks goa Marwin tröja...Åh, me like. Luktar min Kullis! Mmmm, sniff sniff.

Nu ska jag surfa vidare....Bara så att ni vet.....:
- IMORGON ÄR DET 1 ÅR OCH 1 MÅNAD KVAR TILL VÅRT BRÖLLOP!!
Får fixa lite från min lista på onsdag.....imorgon är det fullbokat...

Fick svar från Fotograf Daniel....Han är på semester, men hör av sig efter hemkomst!

Oj oj oj...

Fortfarande vaken då Patrik gjorde toast till oss.
Kollar in lite bilder som jag har och ser att på våra ark till pussklockorna står det fel år!!!!

Ring i klockorna så pussas vi
Johanna & Patrik
8 augusti 2008 ska ju vara 2009!!!!!!
I panik har jag mailat Calligraphen och bett dom skicka nya då jag har ordebekräftelsen kvar (samt koiperade den i mailet) och jag hade inte skrevit fel år!! I have proof!

 Oj oj oj att jag inte sett det innan? Satt till och med och gjorde en för tusan!!!! Men nu ska jag sova och kolla mail imorgon och hoppas på en del roliga!!!

Pioner



Ranunkel, pioner .fresia, rosor, prärieklocka & hjärtan på tråd.

 

Funderar på att inte endast ha rosor i buketten. Pioner är väldigt fina!!! Gärna vita! Samt hjärtan på tråd är så sött!
Jag har ingen aning om vad dessa blommor kostar, vad kostar en pion?


 Vill ha nederdelen som man håller i inlindad i vitt tyg, pärlor i röda rosor och silvertråd.
Kan man blanda pioner och rosor? Klart att man kan väll?

Gulle dig

 
Yesterday...det "gulliga paret"


En söööndag, en söndag
Jag vaknar 7:30.....upp, dricka juice...somna om...zzz
Vaknar 11:30....hoppar in i duschen..Det behövdes för att vakna, även om man inte är lika bakis som Kullan idag så är man seg. Man börjar bli gammal eller vad? Frukost och sen pulade jag här hemma. Kullan kom ner och hällde i sig ett glas isvatten, frulle framför tvn. Sen dammsugade jag och donade...Patrik ville upp i sovrummet...Åh JA tänkte jag....ha ha ha. Tji fick jag....
Han somnade på två röda igen. Jag piffade till mig så mycket jag orkade och körde sakta men säkert till Bjärnum där hela klanen var samlad! Vi lunchade och fikade. Alla kusinerna badade och lilla Siri med. Helene fulade sig som vanligt, härligt att få ett gott skratt. Katarina tipsade om bröllopsklänning på blocket (kollat den och den var inget jag vill ha)...Kräsen som få...men vet exakt hur den ska se ut nu!

Jag busade med alla barnen, det förbereddes för grillning...Katarina hämtade Patrik som såg lite tagen ut när han kom. Pratade bröllopstårta med min lilla bakerska K.

 Jag satt i min lilla egna värld och skrev en liten lista på vad som ska göras....just nu. Den blev lite tillpiffad sen efter grillning av Fru Dahl/Toastmadame. Här kommer den, det fetstilta med tilllägg från Toastmadame Helene.

Kolla & Göra
 

  • Ring Calle - tid för vigsel
  • Provpirra bröllopsställningarna
  • Ring Angelica- titta på lokal igen+fota mig i underkläder vid Verumsån
  • Makeupartist Angelica höra om sminkning o rakning
  • Maila Johnny Palmer, be om att få se bilder (nakenbilder)
  • Maila DE foto om prel pris för foto
  • Provköra analpluggen
  • Kolla filmning (bröllopsnatten)
  • Åka in till Kort å sånt
  • Ring Ingegerd, hur mycket skulle det kosta att sy upp en bröllopsklänning?
  • Bestäm datum för att åka till Stenshuvud och plocka stenar, bara jag och PK. (TIS 29/7)
  • Hitta en kudde samt spetstyg till Patriksbröllopskalsonger.
  • Göra pussklockorna o pirrbjällrorna

Ni ser vilken fyndig Toastmadame jag och Patrik valt, hans tokiga syster. Men ack så ROLIG DU ÄR. Får mig att skratta. Thomas måste vara lycklig som är gift med henne!
 
FINA SVÄGERSKOR Helene (brud) Katarina (tärna)
Helene vår toastmadame - Finns ingen som kommer kunna göra det bättre!
Katarina- Som ska göra tårtan och vara ena delen av Värdparet
Vi brummade hemåt...Pojkarna somnade på soffan. Jag gjorde det som jag alltid gör.
Sätter igång putern, kollar och läser alla bloggar jag följer (finns på mina länkar) Grattis till Teddy som gifter sig idag!!!!

Sen läser inlägg på lunar + uppdat hur många dagar det är kvar till vår dag
Lägger in bilder, fotar med webcam och bloggar så tangentbordet bränner!!!!!
    J right now...
Nu ska jag surfra vidare, då John Blund inte hälsar på mig än. Trots att det är tidig morgon imorgon...Ta ta

Av listan har jag mailat Johnny Palmer och Daniel....VÄNTAR PÅ SVAR och bilder....


Bara film.


Fredag 5/7 08

Idag var det jobb för mig som gällde, även herr K. Ted busade på dagis, gick så bra att lämna honom för att Rami kom såklart! Hem till Nana efter jobbet och hämtade min buskille som såg ut som en sotare. Cyklade hem och strax därpå kom Patrik min hem med. Ärenden sen hem ljuva hem och baka samt laga lite mat. Vi pillade här hemma hela kvällen. Ted somnade och jag kröp ner i soffan med Patrik min och vi såg en rolig film. "Forgetting Sarah Marshall"

Lördag 6/7 - 08

Idag så vill Ted bara se på film, Patrik jobbar extra denna lördagen med. Frågat om han vill ut och bada poolen men icke sade nicke. Nej nej. Just nu tittar han på "Oliver & Gänget". Ska ha kaffet klart tills Kullis kommer hem!

Lille Ted han somnade så gott på soffan..


När Kullis kom hem så drack vi kaffe på balkongen i solen. Pappa och Katja kom och då var det dags att klä sig...ha ha ha. Ännu mer kaffe och skorporoch Ted vaknade, dags att packa väska sin och åka till Farmor och Farfar. Ted blev glatt överraskad då lilla Kusin Ellen var där med!! Din började leka direkt....sen kunde mamma och pappa köra och veta att han har kul!!!

Hem och piffa till oss....Sen cyklade vi till Nanas födelsedagspartaj! Cyklar då förbi (ja nu kommer odret bröllop igen Pappa lilla) Kyrkan som vi ska gifta oss i. Kyrkan som Patriks farfar hjälpte till att lägga taket på....
   

Hälsa hälsa på alla som anlänt: Sassa, Nana, Joel och Krisse...

Ems kom och strålade som solen...undrar varför ha ha ha...Åh underbart att se, vi lämnade över presenterna som Ems ordnat med: Toapapper med rosor, sugrör med paraply, smörknivar och diskhandskar med döskallar...

   

    

Roliga bilder....ha ha ha. Fick höra flera gånger under kvällen av Lollo vilket sött par vi var, så här kommer en fiiin finiin bild!!!

 

Jovisst är vi ett vackert par!!!

Kvällen bestod av massa öl och vin. Roliga skämt, vänskap och lära känna. Kul som attan hade vi, blev ingen klättring i taket idag...men Kullis hittade på annat bus! All dricka tog slut så Patrik tog Stoffe med till Porrarp för att hämta mer öööööl! Dans och vi vrålade till AC/DC hela kvällen, Thunderstruck unt T.N.T. Skön musik för öronen!
Dans och sång...sen vid tre tiden så var det nog dags att slita sig innan vi somnade. Jag och Kullan cyklade hem, sakta men säkert. Lille Patrik vurpade med cyklen för han trodde att han skulle köra in i mig...:)
Han öppnade sitt hjärta lite under cykelturen hem....Nämnde två stycken han vill bjuda på bröllopet och sen sade han :(samtidigt som han cyklade vinglingt fram på vägen)
- Johanna, jag älskar dig.....vill du ha rosa på bröllopet så ha rosa, vill du ha grönt så ha grönt. Jag älskar dig....vill du ha rosa så gör det inget...
Ha ha ha, det roliga är at jag har inte ens nämnt rosa....(grönt har kommit på tal.....)
Väl hemma så somnade Kullan på två röda...jag med.....


Mitt stora feta grekiska bröllop

Tre dagar...som gått så snabbt! Innan blogg skriva så gör jag det jag alltid fgör när jag sätter rumpan på stolen. Kollar in alla bloggar jag följer!!! Sötnosar, snart gifter sig Teddy och Evelina!!!

Tisdag 1/7- 08

Idag kommer våran dag med bilder!
Jag och Ted klädde på oss och det bar iväg med cyklen, Gundrastorpsrundan för oss idag på fm. Kände bara hur jag ville få ut min ilska över att mamma ringt mig, inte hört av henne på 2½ år nu. Och så ringer hon och ljuger, samt att hon inte frågade hur det var med oss. Kan inte fatta hur man kan bete sig så.

    

   

Efter en skön cykeltur och väl tillbaka inne i byn så cyklade vi inom ICA och handlade fika till Moffe.
Cyklade upp till Moffes jobb och han blev så glad!!

 Erica och Sanna kom med och hälsade på! Satt ute och pratade.

  

Vi lät Moffe gå in och jobba igen, han har ju snart semester den rackaren. Väl värd om nån. Käre Pappa!
Bestämde träff senare! OMG vad jag avgudar min Pappa!!!

Jag och Töserna samt lille Ted rullade hem till oss i Porrarp och där busade barnen så fint! Dom plockade blåbär i vår blåbärsskog. Jag och Erica hittade på massa samtalsämnen. Blev lite Skip Boo med såklart, samt en massa kaffe.
Patrik kom äntligen hem! Jag och Ted brummade in till Maxi för där var det REA på krukor!
    Blev en del shopping sen blåbärsplockning!

  Blåbär från egen skog samt socker och mjölk! Mumma tyckte Ted. Pappa min och Patrik förberedde maten, och jag plockade fint på vår balkong så nu är där mysigt ICA!! Jag och Pappa & lille Ted gick ut i vår stuga för att lufta. Storstädas imorgon!! Sen ska den hyras ut!
In och åt bakpotatis med Patriks goooooda röra, mumma! Kaffe på det och Tedden somnade. Pappa min åkte hem, och Patrik min bänkade sig farmför putern. Jag burrade ner mig i soffan och tittade på "Mitt stora feta grekiska bröllop"

 Fick ju båda mina filmer från DCON.COM idag dom jobbar snabbt må jag säga!

Film: Mitt stora feta grekiska bröllop
Inspelningsår: 2002
Längd: 91 minuter
Kategori:Romantisk komedi
Regi: Joel Zwick
Kategori:Romantisk komedi
Handling: En rolig kommedi om en grekisk flicka som till familjens förvåning blir kär i en amerikan. Dråplig, rolig och sevärd

Onsdag 2/7- 08

Idag var det mys först med Ted. Sen ut ut ut och cyklade Gundrastorp. Stackars patrik vad jag kommer dra ut honom på semestern. Snart är Pk ledig! Denna veckan och nästa med sen så. Jag har ytterligare 2 v kvar. Men jobbar inte var dag iallafall....Längtar. Idag var det betydligt varmare, fick en chock. Inom blomsterhandlen och köpte lite blommor. Kantlobelia och en annan sort. Så när vi hade ätit väl hemma så började vi plantera. Patrik kom hem och vi städade stugan, Patrik snickrade ihop soffan. Bara golven som ska torkas, skrubbade hela badrummet. Oj oj oj, inte blivit skrubbat på läääänge såg det ut som. Fixade och donade, Ted ficken färsting, bort med det kräket. In och sen körde vi ner till byn. Ted i Pepparkakspyjamas. Ha ha ha, ICA Carolina tyckte det var kul. Kvällsfika hemma, sen tittade Ted på film och vi spelade kort. Ted nanar och vi duschar, Patrik tokig, jag med. TOKIGA I VARANDRA. Vad jag älskar den mannen!
Idag sade Ted något mycket kul när han satt på pottan:
- Titta mamma vilken jäkla stor klump jag bajsat ut!!!

Torsdag 3/7 08

Idag idag idag skiner sooolen. UNDERBART! Ted vägrar följa med ut och cykla innan vi får besök. Suck. Jag har donat allt här hemma, han ska tvunget se klart Babe en gris kommer till stan. Så nu tickar klockan och jag undrar om vi ska hinna med det innan vi får besök hela eftermiddagen?

 Såhär gör Ted när han väljer film och ska visa vilken film han vill se....

Besök av Nana, Rami oh sen kom syster min. Ted blev så glad! Jag var på spinning för första gången sedan ryggskottet. Kändes så bra!!! Hem, laga mat med nära och kära....
.


RSS 2.0