Sista januaridagen

och många dagar kvar av året, många dagar kvar tills det är januari igen.

IDAG HAR JAG LEGAT I 180 km/h med studierna. Jag ser att tiden den springer iväg för mig. Men hunnit med mycket. Med tanke på alla närträffar denna veckan så gäller det att ligga i. Inte många hela dagar att studera på.
Jag är mycket glad i skrivande stund då jag fick ett samtal om arbete, och ska på intervju på fredag! Åh vad allting löser sig nu! Känns så förbannat bra. Jag kan säga att det som kallas adrenalin ökade i min kropp då hon ringde. Pulsen den skenade som en antilops puls då han jagas av ett lejon med stort gap. Hjärtat jobbade på max, och jag tror att hon hörde hur glad jag blev. Om inte annat så sade jag det. Jag säger ju oftast vad jag tycker!
Annars VISAR jag det!


Minnen

Nu korkas det upp, SOLSIDAN väntas det på och medans jag väntar lyssnar jag på musik. Vad skulle man göra utan musik? Vilka känslor som dyker upp! Både jobbiga och underbara. Viss musik, vissa låtar sitter ständigt kvar...MUSIK är något jag aldrig skulle kunna leva utan!! Jag försvinner in i musikens värld en stund till...

Hoo-raa

Vad kroppen fick jobba igår! Nu bor äntligen Pappa och Katja i sitt fina hus! Flyttteamet slet hela dagen lång och klara blev vi! Upp och ner i trappor och dammsugaren blev rejält rastad! Hem och snabbt slänga sig i duschen, på väg till kräftskiva! Henka och Fröken Nyh samt söta flickorna Sanna och Clara var vi bjudna till. Deras nya stora hus var så mysig, och jag var så stum över alla stora rum och vrår som man kunde krypa in i. Så stort och luftigt. Fick träffa deras nya familjemedlem "Tigger" med. Han busade så hårt med mig så han tappade en bebistand. Kan ju inte låta bli dessa ludna djuren som är så vackra!!
Eftersom det alltid är samma sak då man ska sätta sig ner och äta med småbarn, barnen ska ju inte samarbeta alls. Ha ha ha, men mat fick vi i oss och en del kräftor! Lias roade sig sen med att dammsuga golvet från rån. Mna hörde hur han musade under bordet på allt gott han hittade. Han äter som sagt det mesta nu. Allt utom det som inte rekommenderas och stark mat såklart. Vi mammor skålade i Pommac och de vuxna karlarna i öl, gotegrisar!
Ted köpte med rosor, choklad och en målarbok till sin Sanna. Mycket viktigt tyckte Ted. Lias och Clara pratade massa med varandra. Lekte så fint i soffan tillsammans.
Vi avslutade en sen kväll med en varsin sängfösare...Sen blev jag mörkrädd. Tyckte jag hörde saker. Fotsteg, katten blev rädd och rev med klorna, tyckte jag hörde att pannan öppnades ( har ett speciellt ljud). Ja då fick jag för mig att någon stoppat katten i pannan. Sen var jag säker på att jag hörde vår dator startas. Låter även det speciellt. Tillslut fick jag lite småpanik och fick väcka mannen. Han fick följa med ner och titta efter tjuvar, mördare eller spöken. Tramsiga Jag. Såklart ingen här och katten sov gott...

Sköna söndag idag och kalas inbokat...

 
 
   



  

Hjälper pappsen och Katja att flytta in i ...

dsc01343 (MMS)

Hjälper pappsen och Katja att flytta in i huset!


Tokigt värre

VILKEN DAG! Skolan check för denna veckan och det känns super. Nästa vecka startar första INSU som ska lämnas in och som jag tjuvstartat på..Idag fick jag ett glatt telefonsamtal av min kära vän Erica. Hon ville rekomendera mig för sin chef. Erica min jobbar på en psykavdelning sedan många år tillbaka. Det tog inte lång tid innan (fem minuter) Chefen ringde mig. Jag blev uppringd och hon ville träffa mig eftersom Erica gett mig så goda vitsord. Jag mailade snabbt över mitt CV och vi bestämde tid ca en timme senare. Gick jättebra och jag har jobb om jag vill efter introduktionen. TOPPEN! Trodde jag aldrig! Så glad blev jag! Jag har jobb i sommar och i vår. Som jag sade till henne så går skolan i första hand. Och självklart förstod hon det. Jag ska inte bli hagalen nu och bara vilja tjäna pengar igen, jag ska ha min utbildning och kanske även läsa vidare igen sen.
Kunskap ger makt som sagt! Än sålänge har ett jobb av hur många som helst hört av sig angående i sommar. Jag väntar spänt på det med! Man vet ju aldrig! Detta är så bra för det är "krypavstånd" som hon sade..
Eftermiddagen bjöd på TRE hela timmar i badhuset med Kidsen, Erica, Milia, Tina, Ola and ännu mer kids. TINA som även hon fått jobb idag!!! HURRA! Hon får äntligen sälja igen och vi ska sitta med vår IPHONES och blippa..
Vilket håll i gång. Vad kul vi hade och vilka russinfingrar man fick efter tre timmar. LIAS NJÖT hela tiden. Plaskade och Storebror Ted var mer under vattnet än över. Lias har bubblat för första gången och sakta men säkert så mös han ner och njöt ännu mer. Han har provat ett dyk idag med Tina och busat massa med alla möjliga badleksaker. Det roligaste är nog alla vattenstrålar överallt, lampor som lyser och allt som bubblar. Mycket att ta in för en liten kille. Härligt att bada! Nu ska drinken hällas upp, har en del att fira ikväll ju!

POJKARNA ÄLSKAR ATT BADA! Visst syns det!?

 

 

   





 


Pumpin for love

What a day! Har verkligen varit aktiv i både kropp och sinne, samt själ sedan 5.30 i morse...Woho. Någon som förhoppningsvis kommer sova gott inatt iallafall. Vilken sur natt det var, att inte få sova. Åh, nej BARNEN sov som stockar. Endast mamman som inte sovit så bra. Med tanke på vad jag gjorde i sömnen med så undrar jag vad tusan jag drömde om, eller det kanske går att rota fram från mitt undermedvetna? GÅR DET? Kan man genom Hypnos få fram det? Så nyfiken, eller så är det bäst att inte veta. Jag är fan tokig när jag sover med. Aldrig kan jag vara tyst eller stilla...
En förmiddag i skolan och MED.Grundkurs är nu igångkickad för alla, jag känner att jag har ganska bra framförhållning. Vet att detta kommer bli en tuff, men rolig kurs! Som vanligt så satsar jag högt!
Jag fick en frulle i form av en drickyoggi vid 11 sen gick jag helt allena på stan i över en timme, ja 1½ tror jag att det blev! SÅ SKÖNT! Men dyrt för stackars studentplånboken. Jag "råkade" fylla en påse med kläder, halsband och presenter. Lite nya snygga tröjor, nya träningsbyxor, toppar och slingor. Vips i en annan affär, fortfarande REA och hittade två vackra halsband att piffa till med. Presenter till födelsedagsgrisar och nyinflyttade! Lias har jag redan köpt en 1-års present (plånbok med uggla) till samt presenter från Farmor och Farfar sina. Han fick en alldeles egen gåvagn och nya urläckra jeans idag! Blir man bortskämd så!
Tunga kassar, fick sen sällskap av Maken, Liten fisen och Tina fina. Vi gick en säng till på stan, åt på Grafitti. Maken handlade ett "kit" med målar saker. Han har nu äntligen börjat teckna igen, och det kan han verkligen!
In på TELENOR och är nu ägare till en IPHONE 4. Den kommer snart snart hem till mig! Underbart skönt att ha en erfaren bra säljare som Tina med! Hon kan ju detta och garanterade att jag fick ett supererbjudande! Jag hoppas nu att jag förstår mig på teknologin. Ska minsann bli mycket spännande! Hoppas även att hon får ett jobb snart som säljare, det är hennes grej! Väl hemma en kopp java sen begav jag mig för ett pass i Hunehallen och idag ett nytt pass, nya spinnare och veteraner. KUL! Vi kickade ass idag igen! TACK till er!
Hemma i vrån och nu sover båda barnen. Omeletten är i magen och blodsockret är på plats igen. Nu ska bara kroppen vaskas lite med. Jag undrar varför man svettas olika, från gång till gång?

 

TACK FARMOR OCH FARFAR! KOLLA IN MIN NYA RACER. Jag visar hur man använder den genom att demonstrera:
Du tar tag med först ena handen och sen även den andra, sträcker på benen och drar dig upp. Här gäller det att hitta balansen och ha starka ben! Sen är det kul att ha saker i vagnen med. Jag har inte fått in knycket än, men det kommer. Jag har mest kollat in min nya kärra! Mitt vrålåk!

   


Morgonstund

har guld i mun...Nu drar jag mot bussen. Ut i kylan, men in i varma bussen. Huttrar redan...Tjoho.
 

 

Hus

Ännu en onsdag har snart passerat. Det roligaste idag var att få se Pappa och Katjas hus, äntligen fick vi se det!
SÅ FINT! Jag blev kär! Högt i tag, gamla stora dörrar, veranda med gamla stora höga dubbeldörrar, krypgångar, garberober till tusen, gångbara garderober med väg upp till vinden. Två kakelugnar, en i Master Bedroom med. MYSIGT!!! Så himla fint! Detta är ni värda, så glad för eran skull. Här kommer ni trivas som pappa skulle sagt:
- Fisken i vattnet!
Massa plugg idag med, MASLOWS behovstrappa, kultur, medicin, celler, cellorganeller, ribosomer...you name it! Även hittat på lite bus, om man undrar får man ju fråga, ellerhur?
Väl hemma nanade Liten som behövde ta igen från igårkväll då han skrek i över en timme och snyftade länge sedan. Imorgon ska jag upp i ottan och ta bussen. Spinningpasset, det nya MIX passet är klart, genomkollat ute! GUTT! Just nu sitter jag och lyssnar på "Twisted sister" som kommer hoppa in i MIXPASS nr 4 som redan är spånat på!! Nu ska jag dunka mig ner i soffan....Om jag kan....ha ha ha....

 
Tycker om alla olika omöjliga mössor...tror jag ska hitta mig en mössa imorgon!

10

igår blev vår Liten Lias hela 10 månader! 10 MÅNADER!!
Jag började dagen med att få ett fång tulpaner! Gissa om jag sken upp!
Tulpaner är Vår på G och sen är dom så vackra! Sen cyklade jag till "skolan"...
Igår var det så fullt ös från tidig morgon till kväll, idag inte lika stressigt. Har suttit med Medicinsk grundkurs hela dagen, varit inne lite på forumet för en annan kurs med. När klockan var över 14 kände jag att nu var det dags att hålla eftermiddag! Tycker att jag varit så effektiv till tusen även idag, but that´s me.
En eftermiddag med familj och underbara vänner. Både min Tina och Erika var hos oss, lite pastasallad och flickprat. Efter det var det barnen som gällde till 100 %. Jag har fotat barnen idag, nu när jag tömde kameran så hittades det 121 bilder på en eftermiddag. Vilka linslusar dom är och har inte så mycket val...
Vi har busat, byggt torn, bakat vetebullar till semlor, badat barn och läst saga. Busat i sängen och kramats massa.

 

Macka är favoriten nu! Sen släpps jag ner och hittar toaletten....i vanlig ordning. Idag lyckades mamma fånga mig på bild. Jag avböjde med tanke på framtida bruk av bilden, men eftersom det är så kul att stå här så gav jag med mig....

 

Mamma drog tillslut bort mig från toan....tusan med. Det som är så kul att stå och slå på dassalocket! Nu var det bakdags!!! Titta så duktigt jag hjälpte till! Fick låna både slickepott och alla möjliga mått.

 

DL mått är gott! Sen badades det i över en halvtimme, skönt!

 

Dags att smörja sig med fantastiska LDB cremen. Storebror hjälpte till!



Dagen kunde inte slutat bättre, Storebror läste saga i mammas och pappas säng..Sen busades det i sängen!
Boken heter "Mina små vänner Djurungarna" med päls i boken så man kan känna och klämma....

Timmarna

räcker inte alltid till. Dagen har bestått av massa plugg, matat ankor och busat med kidsen.
Ett kvällspass har jag hållt i, vanlig ordning i Osby och alla underbara spinnare! Fullt pass idag och så glad man blir. Folk som kommer åter, makes me happy!
Idag fick det bli improvisation, men det gick hur bra som helst!
Nu är jag dock trött, jag JOHANNA är trött. Ha ha ha, då har man haft häcken full med andra ord.
Nya stentuffa tag imorgon!!



Prova

Lias han utvecklas i rasande fart nu! Som han pratar, gör miner, och utforskar allt som kommer i hans väg. Även sådant som är farligt ska han ta i och dra i. Han klättrar och smakar, han klappar och dansar på sitt egna lilla vis. Han blundar och gör en rolig min då han inte vill ha maten eller inte vill göra något. Han är väldigt intresserad av dörrar i allmänhet och ska öppna stänga om och om igen. Han tycker mammas puderborste och hårborste är fantastiskt roliga, samt mammas långa hår då hon kammar det. Sitter som förstelnad och tittar nyfiket. Sen har han fått en egen tandborste, stolt ägare nu till 7 små tänder!!! Dom små lockarna som skiftar i rött, men ändå blond i grunden. Precis som mig som bebis...
Allt ska testas, allt! Han är inte det minsta rädd för något, och visst är det en vis bebis. Han är klok, syns i hans små ögon som så nyfiket vill se allt i sin omgivning. Nu är stora gossen hemma med, och som man längtat efter busen. Han hade haft det så lyxigt hos Farmor och Farfar och bortskämd har han blivit så mycket det bara går!
Jag har verkligen tagit vara på varje sekund av denna helgen med lillen. Lekt massa, busat och kelat, pussat och gosat med vår lille Guldklimp. Ägnat all vaken tid åt honom, känns underbart.
Har tänkt skola i helgen med, såg
"Gökboet" igår. Vilken fantastiskt bra film. Att jag inte sett den innan, guld värd att se. Alla är vi människor och har lika värde. Något man ska komma ihåg alltid, och inte minst då man jobbar med sjuka både fysiskt och pykiskt sjuka. Alla har vi en själ och ett sinne. Alla har vi en bakgrund, tankar och funderingar. Filmen grep tag i mitt hjärta och jag fällde en tår. Var han gör för alla sjuka är helt fantastiskt!
Det är SÅ jag vill jobba, precis som jag gjort innan med mina gamla godingar. En kram eller en klapp kan lysa upp deras dag. Att ge det där lilla xtra kan göra hela deras tillvaro. Att ha rutiner, men samtidigt kunna bryta dom och hitta på något alldeles annorlunda. Något tokigt och kul!
Kommer så väl ihåg en gång jag var ute och gick med en dam, hon sitter i sin rullstol, det ösregnar men hon var så lycklig trots regnet. Hon satt under sin kappa och sken som en sol, jag med! Det minnet är ett av många jag är stolt över och blir glad när jag tänker på det!

 

 

Sinners

Åh lördag och Ted är inte hemma. I förmiddags kom min farmor och farfar, taxi Mossberg. I helgen ska Ted vara hos min Farmor och Farfar för första gången över en natt. Åldern ger ju ut sin rätt, men nu är Ted så stor så att dom orkar med. Både Farmor och Farfar tyckte det skulle bli jättekul och han kommer bli så bortskämd. Precis som jag blev då jag var liten flicka...
Nu lyssnar jag på Helloweens "Where the sinners go" från nya skivan 7 sinners. Åh, tänk att man hoppat till den. WOW. Vilka rocklegender, love them. Eller vad tycker du? Vilken sorts musik föredrar du? Rock i mitt hjärta!
Nu "Perfect gentleman", kommer så väl ihåg då mamma skruvade upp på högsta volymen och städade loss. Klart att man kan dansa då man städar, gör jag...Ha ha ha. Sjunga för full hals, yes i am....i am the perfect gentelman. YES I AM, I am the perfect gentleman. Whopp whoop. Are you metal? Dr Stein..kan man glömma??? Ett ögonblick jag för alltid kommer bära varmt om hjärtat! Jag trodde att min hjärta skulle hoppa ur kroppen! Ja helt sanslöst! "A warm summerday"....
Sen ska det helst lukta rengöringsmedel med, efter det går man och tar en dusch för man är så svett av allt städande och dansande. Efter det dansar man vidare! Hopp hopp.
Vi får se vad dagen har att erbjuda?

Har ni sett en lökigare katt? Åh dega och kolla tv mellan lillhusse och matte is da shit!
Lutar mig på matte och blir gosad! Vilken fredag för en väldigt pinuppig kattflicka...

 

 

One

En dag med endast ett närvaroprov, annars ingen skola. Jo diskuterat lite har jag allt, svårt för att släpap det helt.  Vilket har gjort mig lite rastlös. Var i Osby idag och hämtade nycklarna till Simhallen och Spinningcyklarna. Woho! Vi har haft massa besök idag, och nu råder det snart lugn här hemma. Mysigt att träffa min Erica, för det var längesedan. Skönt att hennes rygg var bättre. Underbart att få mysa med våran lilla Milia!
- Hanna hanna, läsa läsa....
 Min Tinis var här med, samt O and the kids. Kaffe och fika, nu görs det varma lyx mackor till kvällsmat. Vi ska ha stekt bacon på och purjolök bland annat. MUMMA! Sen har vi rökt makrill i kylen med, åh så gott. Vattnas i munnen. Vi spelar One, och ungarna leker med lådor, kastruller och andra diverse köksredskap. Tänk så kul det kan vara?! Både för en snart 10 månaders gosse och en 5 ½ åring.
Nästan så jag ska sätta mig och banka med allt som finnes!

 

 

Åh, energi!

Vilken hejdundrande dag jag haft! SÅ JÄKLA KUL! Morgonen var lugn och med en kopp kaffe i magen gick jag till bussen. Såg hur landskapet susade förbi i den varma bussen. Hm...Nock kör dom fort dessa busschaufförer. Hade en intressant diskussion, eller ett snack med busschauffören.
- Hässleholm...
- Ja, 17 kr...
- Nej, jag är hel.
- Hel??
- Ja, jag är faktiskt 25...;) (Smilade glatt)
- Åh, det är inte alltid lätt att se....(han skämms lite)
- Åh det gör inget, än ljuger jag inte om min ålder! ;)
Vilken butter chaufför som sen log hela vägen in till Hässlehåla...
Ut i kyla, men dock inte kylan av den kalibern vi upplevt för ett tag sedan.
Kaffe på Pressbyrån och sen en introduktion av vår kurs "Människan socialt och kulturellt".
Efter en liten paus, återigen på Pressbyrån så började kursen med KAP 1 och 2. Som jag såklart läst och redan benat mycket på. Så intressant, tänk så mycket man kan lära sig och förstå om man bara har viljan. Detta med vilja återkommer jag till...
Viljan och veta att man har ett mål, det peppar en! Det peppar alla människor, precis som Skinners råttor.
Buss till "Mitt studierum", lunch med Svägerskor och Lilla Svärmor. Idag bjöds det på korvgryta och en Semla till dessert. LYX! Fiffi stannade hos mig... Svarat på en, nej TVÅ jobb. (JAG HOPPAR AV LYCKA) Jag har nu gjort en del skolsaker. Lätt att fastna vid något och när jag väl börjat skriva kan jag inte sluta....
vill inte avslöja för mycket här...tsss 
Sen blev klockan 14, dags att åka hem och ha eftermiddag hemma med pojkarna.
En eftermiddag hemma, en lite mindre nöjd Lias, men mamma bar och bar på honom för det gör inget. Pussade på mina små om och om igen. Ted väldigt kelen idag, det gillas. Kan vara att han inte är helt kry heller..
Älskade ungar! Mammas allt!
Nu var det ju torsdag idag, det betyder Spinningklass i Hunehallen med alla trevliga Markarydbor. Så kul att se alla idag! Nästan fullsatt! Jag blev så glad! 13 glada som ville svettas och bli inspirerade, alla fyllda med vilja!
Jag har nu ett bra synkat pass, samma som förra veckan (nästa vecka ska vi testa ett annat nytt). Men idag blev det 100 ggr bättre! Idag släppte jag ALLA HÄMNINGAR, nja inte alla. Ville gå av cyklen och skrika på folk, peppa till max. Men det kommer det kommer. Jag vet precis vilken låt jag ska hoppa av cyklen till. Jag visade tydligt VEM jag är. Vad jag VILL och hur jag VILL göra det. Jag visade att VILJAN har alla. Man KAN om man VILL. Jag är så psykologiskt och kulturellt inspirerad nu så jag vet inte var jag ska bli av, så enkelt är det. Vilket roligt pass. Jag log som solen emellanåt och idag fick jag leende tillbaka. Det tycks om mina vänner! Jag skämtade och undrade, frågade mina 13 deltagare i klassen. OJ OJ OJ. KUL, kul!
Nu hemma, trött men så jäkla nöjd. Jag får äntligen vara i farten hela tiden, och det behöver jag!
Ge energi. Jag har så mycket att ge....

 

 

Blött

Oj jisses så intressant att lyssna på Eva, jag längtar efter kommande reflektioner.
Frukost på Pressbyrån med Diana och Pia, en kanelbullsbrud, och en brandmansfru. Trevliga och ack så söta flickor! Tror att vi kommer bli goda klassmates. Efter dagens lektion var det lunch hemma i en timme, sen körde jag för att plugga vidare. Skam den som ger sig, ett favorituttryck.
Utanför ICA, och väntade på Svärfar, mörkret lade sig på bara en liten stund. Hemma i hemmets busiga vrå. Efter massa bus, och bad sover båda guldklimparna! Jag ska ner och ta en upppiggande dusch för att sen kanske sätta mig och planera passet som jag tänkte ha imorgon, hinns inte detta med får jag bränna ut förra veckans pass med rätt ljudsynk. Är ju inte tvunget att ha nya pass var vecka, mest jag som tycker det är sjukt kul att mixa musik och planera för ansträngande och berg. Nu ska denna honan ha kväll för idag!

   

Ett två tre fyra alla byxor äro dyra, den som inga byxor har....han får gå med rumpan bar!

 

 

Ps. Perspektiv

Första psykologilektionen idag. Detta ska bli mycket intressant, jag ser fram emot att höra Ewa berätta om olika psyklogiska perspektiv. Jag har faktiskt inte kommit fram till vilket som tilltalar mig mest, men ser för och nackdelar med några av dom. Det undermedvetna och forskare som letar efter förändringar i hjärnan vid olika psykologiska sjukdomstillstånd. Jag tror att jag som vanligt är en allätare, men jag ska hitta iallafall två som jag intresserar mig för. Jag tror både på läkekonst samt det vi inte ser med ögat.

Igårkväll mixade jag ihopa ett nytt pass, ska bara skriva ner en planering för passet. Backar och dalar ska printas ner och tiden ska noga skrivas upp, noga nu när man mixar. Låtarna är nerkortade, men kul som attans är det. Imorgon tänkte jag ha ett pass där ljudet inte osynkar. Hade lagt ljudnivån olika på olika låtar, därav jag trodde att jag sprängt högtalarna. Men imorgon ska musiken synka riktigt bra är det tänkt!

Tedden är på väg till förskolan och Liten nanar gott än i sin säng, vår lille sjusovare där...

  
Längtar efter....solbränna och jordgubbar. Funderar över hur Ted kan växa och bli stor pojke så fort!

In command

Jag fullkomligt älskar detta!! En gammal underbar goding, och en ny riktigt BRA låt!
Fan vad bra Rihannas nya gunglåt är. Texten är fantastisk!



"Musik är orgasm för mina öron"

Enjoy

Var stolt över den du är, var glad för att du är den du är.

Sitter även idag i mitt studierum, och nu har jag en liten rast. Har kommit fram mycket bra och känner mig förberedd på mycket. Idag fick min cykel jobba för första gången detta året, 6km morgoncykling var skönt. Jag vaknade, och blev varm som en sommardag under jackan.
Jag ska nu öppna bok nr 4, Medicinsk grundkurs. Kan vara så att denna kursen är den tuffaste eller? Många begepp att lära sig och hjärtat ska jag kunna utan och innantill, det kan jag garantera. Jag är så glad att jag har dom erfarenheter jag har. Det hjälper nog mycket. Så när denna boken är öppnad har jag startat med varje kurs, och som sagt. Ligger steget före...Längtar till ikväll, då är det jag och mina goa ungar som gäller!



"The best thing you can wear is a smile"

Landat

 ONE. Is it getting better, or do you feel the same?
Will it make it easier on you know.
If yove got someone to blame.
You said one love, one life.

En dag med hårt plugg vill jag lova. Mina pojkar kom på lunch, fullt hus och sen var det bara jag och "Fiffi". Hade någon att prata med i köket..Tror att vi kan bli bra vänner.
Vid 16:40 var min skoldag slut, då kom min skolskjuts och vi begav oss till affären. En middag i husmanskoststil, och Lias äter det mesta som vi äter nu.Härligt att se hur han trycker in maten, vi ger han alltid först. Sen får han äta helt själv. Han upptäcker både fingrar och sin älskade sked som han trummar för full hals med.
Inte länge jag hann vara hemma, men så blir det på måndagar. Jag ligger alltid steget före, kladdade lite med musiken innan jag skulle köra så lite svett i pannan blev jag. Hatar att inte komma i mycket god tid. Jag var på plats en halvtimme innan passet skulle starta och söta Linda var närvarande, det kändes skönt. Känns tryggt. VILKET PASS. Mixen funkade i denna musikanläggningen med, hade en backup annars såklart. Men ett mixat pass, intervall blev det och två nya som provade på. Jippie! Vi var 10 stycken, och det kändes så kul att fyra veteraner kom, tre nya ansikten. Jag skulle kunna skutta av glädje. Passet blev mycket lyckat. Det kändes väldigt bra att gå därifrån, nersvettad och glad i hågen. Nu har jag landat, alla sover snart här. Bara vi vuxna kvar som ska nattas.
Skymtade två tänder till uppe på Lias idag, oj oj oj. Det bara ploppar upp tänder på den lille busen. Inte alls som Ted som fick gå tandalös ett tag med sina två små tänder nere. Så olika, men ändå så lika våra goa ungar. Ted hade jag ett mor och son prat med ikväll då jag kom hem. Känns som om vi inte helt klart uttryckt hur det ska fungera här hemma. Inte lätt att ta in kanske att pappa är hemma och mamma går i skolan. Men vi pratade och det känns bra nu. Imorgon kväll är det jag och ungarna, och gissa om jag LÄNGTAR!
Nu kallar den varma sängen och det tjocka täcket.


Today

Sitter i mitt lilla "studierum" nu. Morgonen gick fantastiskt bra hemma! Ted är på dagis, ett bra samarbete mellan mamma och pappa. Jag fick skjuts (ja fy vilket väder) till min studielya aka Svärföräldrarnas Residens.

Jag har strax gått igenom KAP 2 i PSA, lästes en gång i lördags, och sen läser jag det alltid ännu en gång. För att sen skriva och antecka en gång till vid läsning. Mycket skrivande! Jag muntrar upp skrivandet med roliga färger och mönster,ni ska få se en dag...


Nu har jag strax kaffepaus, suttit sedan 8:30 och det suger i kaffe tarmen.....Mailen kollad, fronter kollad...
Återkommer med fler smarriga detaljer om min dag vid ett senare tillfälle....


Älska

 

Älskade Ungar!

 

Helgen strax till ända...ny vecka nya tag. Nya ord imorgon...


Utan dina andetag



En lördag i familjens tecken, trots mitt "plugg" då Lias sov i 2 timmar. Jag kröp ner i Teds säng, intill min Liten
och varvade med att titta på min lille gosse.
Blev hela kapitel 2, och det tog lite tid att beta sig genom dessa 36 sidor om Psykologiska perspektiv.
Men intressant! Mycket intressant och blir mer och mer intressant för desto mer man läser.
Jag känner något som kallar om man säger så.
Middag och rumpstek var väll inte my way, men utsökt sås och päror, yes.
Ted är och busar och vi har en liten Lias som har feber här hemma. Trött trött trött.
Alvedon har han fått och sover från och till. Just nu sitter han och leker i soffan.
Sov på mitt bröst en stund....
då stannade TIDEN.
    









Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu


Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag














Soppfest och pusskalas

Igår var jag mest framför skärmen och sökte jobb så det brann i knutarna här hemma. Jag ger mig icke och ringde några samtal, positiv feedback gillas skarpt. Jag håller nu mina tummar skarpt! Vill ha ett jobb att trivas men, känna att man gör något bra för någon eller några. Hela dagen gick fort förbi, snart var det dags för soppkalas och innan dess ett PUSSKALAS UTAN DESS LIKE. Lias pussas nu med vilje och visar att det gillas det med. Han kommer med sitt lilla huvud och gapar som en fågelunge. Massa pussar och pojkarna vinkade av mig då Nana hämtade upp mig. Vilken mage hon börjar få, tänk att där ligger en liten bebis i magen som väntar på att få bli fördigbakt och komma ut. Häftigt! Vi åkte hem till Heléne som just denna kvällen skulle firas. Blev presentöppning, målning av spargris och Soppkalas. Vilken soppa! Efter det pratades det och sen spelade vi "Sanning eller konsekvens". Blev en del straffar och uppdrag, sanningar som kom fram och Vinet smuttade vi på. Jag blandade en härlig drink till födelsedagsgrisen och frostade såklart kanter för att verka mer proffsig. Inte dåligt blev det!
Flickor som fick många goda skratt, hur man tar på en kondom och det friades i köket!

Idag är det lördag, härliga lördag men jag ska faktiskt ägna mig åt lite Psykologi. (kan inte låta bli att öpnna boken, snusa på den och börja läsa) Ted har två buskusiner här. Erik ville leka med Ted och Dea med Lias. Nu sover Lias, tvätten i maskinen och maken gör Rumpstek. Barnen leker SÅ fint på rummet och jag ska läsa i min Psykologibok. Åh så intressant det är!! Tooo the book!

 
 

 

 

 

 

 

 

 



PassNO1

Idag har jag släppt allt vad jobb och skola heter, imorgon nya tag då jag hoppas att mina böcker kommer så jag kan drömma mig in i dom. Idag var det familjen som gällde och Andys lekland! Vi blev joinade av Tina, Ola och kidsen. KUL!!
Vi busade på Andys i över tre timmar, Lias och Ted som alla andra barn tyckte det var så kul.

Väl hemma var det bara att dra vidare mot första spinningklassen i Hunehallen! KUL är det! Musiken som jag hade älskar jag och jag hoppas att alla andra gjorde det med. Min Fina Tina och Ems var med och spinnade loss och jag är så glad för det. DUKTIGA FLICKOR. Ni är underbara! Tinas första pass, men hon rockade! Visst gjorde du gullet! Svetten rann lite även på dig, rann som en flod på mig. Kan vara mitt adrenalin som pumpar som bara den med. Pulsen den hoppade volter. Älskar när man känner att kroppen får JOBBA. Att ha vänner som stöttar är helt underbart! Trots att Ems varit uppe i ottan kom hon och rockade som vanligt hon med. Ett 60 minuters intervallpass, men strech och nedvarvning. Mixat och mixen är bra, men ljudet blev lite lustigt faktiskt. Vi skulle behöva ett headset som dom har i Osby...Pengar pengar. Jag fullkomligt älskar att Cykla och klassen var kul, men jag ska nog få er att "låta mer". Ha ha ha....
 
Nu är maten i magen och jag ska snart slå mig ner i soffan. Imorgon ny dag nya möjligheter!


Effektiv

har jag varit denna Onsdag. Uppe med tuppen, kaffet i strupen och kramade om Ted och Patrik innan jag traskade till bussen. Lias sov gott i sin säng då....Första "Dagisdagen" för Ted idag. Varmt i bussen och det är det bästa med att åka kommunalt, slipper värma upp en kall bil som är varm först då man kommer fram. Vi samlades i Aulan och Birgitta berättade om yrket vi läser till och hur brett det faktiskt är:

Äldreomsorg
Psykiatri
Sjukvård

USK, Boendestödjare, Mentalskötare, Skötare, Habiliteringsassistent och Personlig assistent är våra blivande yrkestitlar.
Känns så TOPPEN! Vilket bildspel, så taggad nu! "Gamla" elever kom och berättade om sin skolgång och sin nuvarande situation. Tips råd och pepp. Nu blev jag ännu mer peppad, och det var nog inte bara jag som blev det.

Efter detta hade vi en gemensam fika, jag plockade glatt fram makens goda låda. Vi pratade om våra framtidsdrömmar och om oss själva. Vi connectade lite tycker jag. Roligt!

Fick sluta efter detta då jag redan gjort alla uppgifter, bussen hem, och väl hemma möttes jag av en stolt make. Lias gjorde vi mat till (vi gör egen, han vägrar burkmat). Mys och kaffe. Sen kom min Fina Erika och Nettan på kaffebesök en snabbis. Kul att ses finisar! Efter detta var jag ännu mer effektiv vill jag lova!
Maken och barnen körde till kusinerna för BUS. Jag stannade hemma och skrev:
Ett Hel KLART CV och ett personligt brev!
SÅ NÖJD, och tiden sprang iväg. Vips två timmar! Men så nöjd och glad över det, såååå nöjd med mitt CV!

Efter ännu en dag med mycket fokus på studier och jobb ska jag nu luta mig tillbaka. Barnen sover och jag ska insupa kvällsatmosfären med maken.

 

School

den 10 juni ska jag sjunga Alice Coopers  "Schools out". Även om det bara är för sommarlov så kommer det kännas så bra. det känns fantastiskt bra efter idag och mer och mer börjar lossna. Har studerat på samma skola innan så pusselbitarna föll snabbt på plats. Första uppropet i Aulan och presentation av alla våra lärare/pedagoger. Roliga och inspirerande lärare. Jag älskar pedagogik och hoppas på mycket sådant eftersom yrket USK är så brett så behöver vi mycket pedagogik och pratiska övningar. Ett brett yrke och jag är lite osäker nu på om det är akutsjukvård jag vill jobba med eller inom pysk. Jag får bena på det och kommer nog att komma in på rätt köl så småningom. Jag känner att detta är "rätt" för mig just nu. Jag drömmer om mycket annat och en del kommer nog bara att bli intressen som utövas: Foto, skriva och träning med PT som mål.
Dessa tre saker brinner jag för och fotar gör jag redan mycket och har extraknäckt som det ett antal gånger. Skriver har jag gjort i flera år och kommer fortsätta med, kanske en dag jag ger ut den där boken jag spånar på och börjat på, eller romanen som jag drömmer om. PT är något jag är mycket intresserad av, men i skrivande stund går barnen och familjen i första hand. PT är ett yrke som jag kan läsa till sen om jag så vil....är ju redan lite inspiratör och sen kan ju FINE hjälpa mig, vilket jag hoppas att hon vill...
Dagen har varit genomgångar och FRONTER, vårt klassrum på nätet. Besök på stadsbibliotek, och visst luktar det gott med alla böcker. Atmosfären är underbar och som liten flicka drömde jag om ett eget bibliotek som Belle fick av Odjuret. Högt i tak och en stege för att komma åt många av böckerna. Ja, redan som liten så drömde jag.
Studietips då man studerar på FLEX, ett eget studierum är ordnat för mig och det fixade vi ikväll. Dit kan jag cykla, stänga dörren, läsa och surfa i lugn och ro. Fick mycket andra tips av vår (en av våra fina lärare) Ewa.
Har varit en mycket givande dag och matlådan är packad, maken som gjort mackor till mig med tomat, champinjoner, purjolök och flingsalt. Till detta ett kokt ägg och örtsaltet är i väskan redan. Jag är en förberedande kvinna.
Imorgon en ny dag och mer nytt att ta in, men jag är REDO! Det är vi väll alla!




Sista första

Igår var min sista mammalediga dag. Idag är min första dag i skolan. Jag blir lite skraj och funderar över hur fort tiden den flyger iväg från mig. Samtidigt är det så spännande med nya möjligheter och nya utmaningar, älskar utmaningar.
Pojkarna sover gott alla tre än, jag har varit uppe sedan 06:09 och då valde jag att slå upp ögonen och så även gå upp.
Kaffet är nere i strupen och håret kammat. Jag sitter och inväntar vettig tid att gå till bussen, ja jag ska åka kollektivt.
Maken ska såklart ha bilen hemma som jag haft under hela min mammaledighet, underlättar och idag har han massa han ska göra. Han ska ut till Mormor och Morfar och sen har Ted sista BVC tiden klockan 14, sista innan skolstart! SKOLSTART!!
Han ska även få sista vaccinsprutan med, och det har gjort både mig och maken nervösa. Jag undrar hur det ska gå för min lille kille. Jag ska ringa och smsa för att hålla koll.
Känns sådär att lämna Lias och börja skolan, samtidigt dom det kommer vara så nyttigt för honom att vara hemma med pappa så gör det ont i mammahjärtat. Kommer sakna den lille fisen, känner dock att mamma J behöver detta. Efter över ett år hemma så vill jag ut i arbetslivet och bli klokare.

 

I will miss you BOYS!

Flytta in till Storebror

Sista lediga dagen för oss, och för många andra första arbetsdagen idag. Vi tar vara på den, varje minut!
Barnen sov hela natten i samma rum! Lias flyttade igår in på prov till sin bror, och barnkammaren intill vårt sovrum. Vi vill inte ha dom på nedanvåningen någon av dom....
Båda barnen somnade 19:00, men sen skrek Lias och levde rövare i en timme och skulle inte vara tyst. Ted sov ändå gott och sen sov båda barnen till 8:30, eller det var då Ted kom in till oss och sade godmorgon!
Underbart! Så idag förutom inlagda gurkor på press så har vi flyttat in Lias i barnkammaren på riktigt!
Det har städats och snart helt klara, men Lilleman behövde sova sin lur nu så vi tar resten då han vaknat. Hela golvet är fullt med gosedjur och dom ska ner och bort nu. Ted gick med på att välja 5 stycken att ha framme och hos sig i sängen. Han är precis som sin mor och har svårt för att välja bort någon. Men det gick bra!
Dom två stora pojkarna är nere och pantar en himlans massa burkar och införskaffar kaffe och sköljmedel. Sen ska gurkorna i lag och steken ska in i ugnen. Idag blir det porterstek och till allt söndagsgott som ska vara till.
Vi tar som sagt vara på tiden...

  



- DU ÄR DET BÄSTA JAG VET STOREBROR!!!
- Du är det Bästa jag vet Lillebror!!!

Aloha

Blasket är ett faktum, alla visste vi att det skulle komma och det vänder nog snart igen till Vargvinter.
Idag efter en god natts sömn för alla så blev det vanligt plock och städ denna söndag, frukosten bestod av nybakta scones för hela familjen och Lias fick nu smaka Vaniljyoghurt. Det slank ner vill jag lova! Kusin Erik kom och busade med Ted, Lias somnade. Vi makar drack lite kaffe och spelade kort, innan det var dags för lunch för alla. Sen kliade det i benen på alla och vi begav oss ut i halkan och blasket. Alla utom Lias fick röra på sina ben och flåset jobbades det på. Pojkarna blev helt slut och bänkade sig framför en film då vi kom hem. Jag och maken gjorde grundrecept på Lailas Brownies. In i ugnen och det doftade så gott. Kvällsmaten gjordes och Katarina kom med Töserna och dom busade med Lias som tycker det är det bästa som finns då dom kommer! Nu sover BÅDA barnen i vettig tid och vi har gjort frostingen till Brownies. Om en stund ska vi smaska på Lailas "
Devil´s food peanut brownie". På kylning så att frostingen ska stelna sådär gott! Toppad med salta jordnötter och självklart som allt Laila gör så är det säkert fenomenalt gott. För oss är det ju lördag idag, lediga båda två imorgon. Föräldrarlediga, och skolan börjar på Tisdag, då börjar makens pappaledighet som varar ända till juli och sen är det ju semester!  Så en dag till som vi då kallar söndag. Idag är det "lördag på låtsas". 
C  blandas, och sen ska vi mysa ner och bara rå om varandra sådär som man gör i ett äktenskap. Behöver vårdas.

 


Tända ljus och magi

Vi har nu äntligen fått en efterlängtad barnfri eftermiddag, kväll, natt och förmiddag bara vi 2. Den var säkert ett år sedan! Känns som en evighet sedan! Efter en mysig dag på stan, även där ensamma medans Lias sov hos min Farmor och Ted lekte med henne så uträttade vi ärenden bara vi 2. Sen körde vi och lämnade våra små guldklimpar i säkert förvar! Hem och förberedde maten innan vi tog en underbar promenad medans solen gick ner. Vackert! Pigga och glada kom vi hem och maten åkte in i ugnen. Vi gjorde oss vackra kvällen till ära och sen blandades det en äkta Cosmopolitan! Samma drink som vi fick då vi förlovade oss för snart 4 år sedan! Den blev lite stark så vi fick spetsa av den, ha ha. Men gott att smutta på med frostade kanter. Mumma! Maten dukades upp efter drinken och det smakade inte grillspett som från grillen, men gott ändå. Efter mat och en varsin Corona med Lime bakade vi. Vi provade på Chokladfondant, till det egen ingefärsglass och färska fikon.
Vackert med Chokladfondant, när man gör hål så rinner det ut. Gott värre! Vi bläddrade i vårt bröllopsalbum och pratade om den där nyårsaftonen 03-04. Då det sade "klick". Då man gick upp för trappan till ovanvåningen hade maken tänt en trappa av värmeljus, i sovrummet skimmrade ljusen och vi hade gjort en egen anordning med tv i sovrummet för det har vi inte. Resten av kvällen spenderades bara i sovrummet. Ljusen glittrade länge och maken doftade så gott. Vi såg en bra film och smaskade på Hemmakväll godis och Popcorn. Innan detta avnjöt vi ännu en Cosmopolitan in the bed. Vilken god drink det är! Många skratt och guldstunder med maken, livet, åh...

Morgonstund har guld i mun....Jag ställde klockan. Men vaknade konstigt nog innan det ringde i telefonen. Jag gick ner, tände alla ljusen igen och bakade Scones till maken. Kaffet sattes på och sen hade vi en mysig frukost på sängen. Vilken morgon och förmiddag som även den spenderades i sängen. Vi hade nog kunnat ligga nerbäddade hela dagen om det gått. Känns som om vi behövde detta och vi tog vara på var minut ensamma med varandra. Bara vi 2. Och efter ett tag kunde vi slappna av ordentligt och njuta av att vara bara vi 2. Bara vi, det slår allt.

Där du andas, där du älskar. Där vill jag leva...min stund på jorden.

 

 

 

 

  

  

 

 

 

TACK FÖR ALLT MIN UNDERBARE MAKE! Detta gör vi om snart igen! I detta nu blandar du en gottisdrink! Mumma!


Slår allt!

dsc01317 (MMS)

Slår allt!


Alldeles underbart!

dsc01315 (MMS)

Alldeles underbart!


Firande

Ännu mer snö! Oj oj oj! Trettondagen har varit så mysig! Vi körde in till stan idag, alla utom Ted som byggde bomber med sin farfar. Vi ordnade med Farmor och Farfars julklapp/present. En digital fotoram till dom finaste! Sen var vi på Maxi och lullade långe, tittade och handlade inför morgondagens 7 års firande här i Porrarp! Väl hemma somnar Lias och vi tar en värmande kopp rykande kaffe. Vi har lagt in över 500 bilder, och det finns GOTT OM PLATS för fler, men det fick bli dessa sålänge. Noga utvalda bilder till dom finaste för allt dom gör för oss. Ställer upp i vått och torrt. Fler som förtjänar presenter, det kommer då det kommer. Vissa ska man visa lite extra ibland hur mycket dom betyder. Min Farmor och Farfar är Guld värda!
Lias vaknade och han skulle hem till Farfar och kusinerna och busa. Farfar hade lovat Kusinerna Julia och Linneá att dom skulle få passa Lias lite. Mycket riktigt, vid kvart över ringde telefonen då var i källaren och p G ut. Det var dom som ringt!
- Dom var så otåliga, kommer han inte snart lille Lias???
Han blev säkert så ompysslad av sina 6 åriga kusiner. Som pussar och kelar, busar och leker med honom.
Vi fick lite gjort här hemma, och såhär länge har vi inte varit barnlediga själva sedan långt innan Lias föddes. Hela 3 timmar!
Vi körde in ved, skottade all snö och lagade mat. Renbäddat och dammsugat, allt för att slippa göra det imorgon då vi ska slappna av och njuta av stunden. Då ska vi bara göra det vi vill och skåla.
Tänk att vi fick sitta och dricka en kopp kaffe i tysthet. Lyssnade hela tiden efter barnen, men kom på oss själva att vi inte behövde det ikväll. Barnen hämtades vid 18:30 och Liten sover gott. Ted ska med nana snart och vi hoppas på att få mer tid att prata, vilket vi gör väldigt mycket nu. Det behövdes verkligen. Imorgon ska vi fira, åh vad massa kul.
Längtar efter Cosmopolitan och Chokladfondant...

 



Kaffekärring NR 1! Fick idag dricka en kopp kaffe med maken i lugn och ro, ser fram emot morgondagen...

A day with

Nu har julen flyttat ut helt här hemma, endast utebelysning som får lysa upp mörka kvällar.
Våren flyttar sakta men säkert in, jag längtar efter ljuset samtidigt som denna tiden är så mysig då man fortfarande kan tända ljus om kvällarna och krypa under en filt. Allt har sin ljusning! Jag ser fram emot att se rabatterna spira av blommor, så mycket lökar jag petat ner i jorden. Jag hoppas det ska så så så och blomma massa i april maj!
Jag längtar som en tok! Mycket jag längtar efter nu!
Dagen har spenderats med Patriks sista arbetsdag på väldigt länge, men det blev en mycket kort dag för honom. Kom hem lagom till frukosten och morgonkaffet. Har spenderat dagen inne hos min Farmor och Farfar och lite Trettonafton middag. Farfar bjöd stolt på Fläskytterfilé med grönsaker och päror. Vi var ute och gick en sväng då Lias sov gott i deras säng och Farmor målade med Ted. Men utan mössa så kröp kylan på mig. Skönt att komma in i värmen sen igen. Risalamalta och kaffe och Toscakaka på det. Farmors goda tosca! Barnen har myst massa med våra gamla Älskade och väl hemma städade vi, hängde tvätten och strök här hemma. Ljus ljus kom!
Älskar mina virkade dukar och deras vackra detaljer. Gamla som gatan, nästan antika. Men antikt är vackert!
Izor och Ted ser en film, Lias har somnat och LuNa strussar runt här hemma som vanligt var kväll. Hon inväntar alltid läggdags och kommer och nanar hon med då!
Vi får se om det går något bra på televisionen ikväll eller som vi hittar på något annat denna onsdag
 första onsdag tjugohundraelva!

 

 

Upptäcka upptäcka undersöka undersöka....


Vaken vid din rygg

för nån som du.

Dagen började med en Lias som somnade om efter morgonvällingen och Ted sov gott. Jag fick en kaffestund helt allena och hann med en dusch! Sen kom maken hem och jag körde till CSK för läkarundersökning. Grundligt undersökt om man nu vågar säga så. En vattenblåsa eller cysta är något man kan leva med och inte hela världen. Men läkaren sade, båda två sade att min mage är i obalans och tarmarna jobbade och snurrade som bara den. Inte så konstigt kanske, så nu vet alla det. Känner för att göra en "Katrin" och spotta ut allt, men njae.
Väl hemma igen efter sjukhusbesök så valde vi att åka in och handla lite nya kläder till maken vars garderob skriker efter nya plagg. Två barn som inte tycker om att gå i affärer, det gick knappt i en affär sen gnälldes det som vanligt. Maken hittade mycket nytt, jag ett vackert linne och en ny tröja. I en annan affär, trots gnäll hittade maken en dundersnygg jacka! Han var sååå fin i den!!  Blev kvällsmat på MC Donalds och en Liten Lias som nu smakat på både burgare och pommes, slickade av saltet. Sen fick han smaka cola med för första gången...

Nu är mamman och pappan i huset helt slut efter allt tjat och gnäll! Helt slut i huvudet! Lias nattas eftersom han sovit så lite idag och Ted står och tjabbar intill mig....Åh. Snart hoppas jag att lugnet lagt sig här i vårt röda tomtehus....
 

 

 

Dig

Alla goda ting är tre, som min Farmor brukar säga när jag var Liten. Vis kvinna må jag säga.

Dagens är besök från mina brödrar, då min bror tog körkort för en vecka sedan så kom han och mina två andra brödrar körandes idag! Fikade och sen smällde dom smällare med Ted för full hals så det tjongade i knutarna här hemma. Jag har städat ut julen, städa ut ut ut. Har ytterst lite kvar, men det mesta är nu gjort. Våren kom kom! Som är min och som jag nämnt flera gånger innan min absoluta favoritårstid. Tomarna får stå i någa månader nu och invänta nästa jul. Efter trevligt besök kom min fina Tina. Vi har lagat mat, bakat och hon har mest omhuldat mig med kärlek och förståelse. Jag önskar alla en sådan fin vän. Att alla har en sådan fin vän, inget man tar för givet. Barnen har busat på massa, och nu ikväll har vi varit på Födelsedags kalas för Katja!  HURRA!! Nu sover den lille busen, store busen får vara vaken en stund till. Hans rum jag har kvar att städa ut julen från, men JAG VILL JU HA DET SÅ MAMMA! Sen måste gardiner sys upp om igen då det förstördes i tvätten (suck). Här känns så VÅR hemma. Jag trivs men har ändå en klump i magen. Besök hos doktor imorgon och vi får väll se vad hon säger om saker och ting. Kanske dags att rannsaka sig själv ordentligt, när gjorde man det senast?
När stannade du upp senast....tänkte och kände?

 

 

 



Hjärta

Idag är det få dagar kvar av min mammaledighet, skolan börjar nästa vecka med registrering på fredag. Jag kan inte fatta vad som händer, igår ställde sig Lias upp i sin matstol. STÄLLDE SIG UPP! Jag blev paff och började skratta medans maken tog snabbt tag i honom. Jag satt så paff och bara tittade. Inte klokt så fort tiden den går med barnen. Snart fyller han ju 1 helt år! Ett kalas som ska börja planeras hade jag tänkt. Idag har jag haft frukostbesök av Nana, så mysigt att prata lite. Magen den växer på henne och hon är så fin. Så vackert är det! Jag har precis nattat Liten och har en kaffepaus innan tvätten ska vikas i vanlig ordning. Igår körde jag till H hallen där jag ska vara instruktör. PIA var söt och tog sig tid att visa allt. Allt från belysning, vilket jag tycker är väldigt viktigt, medlemskorten och allt annat man ska ha hand om. Inte som att komma till ett gym och bara ha sitt pass och sen köra igen. Men det gör inget, jag gör inget halvhjärtat och jag vill så gärna detta. Kunde inte låta bli att cykla lite och kolla passet lite. Musiken funkade och PIA berömde för bra musik! Visst är det bra!!
Nu hör jag att Liten inte somnat och jag ska med glädje gå upp och ge min lille bebis nappen!
 För snart är han inte bebis längre...

 

Hon hoppade

Satt uppe till över 2 inatt med ett pass. Pk fixade MixMeister,och vi knåpade med det hela natten. Nu har jag ett mixat pass!
Nu ska det finslipas med, sitter och pillar med det nu...KUL att kunna ändra BPM och göra det exakt som jag vill ha det!
MIA hon är den instruktör som inspirerat mig mest, det ska du veta MIA! Hon gör allt rätt enligt min åsikt.
Liten och PK sover, Ted sitter och tittar på morgontv och jag lyssnar på musik...
Älskar Jays skiva, även om det är cover på låtar så tycker jag att han gör många bättre än orginal enligt min smak...Bad Romance är så bra och den ska vi cykla till....Nyårspasset fick mig som sagt att vakna ännu mer, och det tack vare MIA. Vackra rödlätta MIA. Du ska veta att DU är min inspirationskälla. Jag tycker om din energi! Du är speciell! Sen fick vi bubbla och simma efter passet med! Åh så skönt det var!!!!
Jag och Helan min bubblade tills vi kokade och sen simmade vi en stund och pratade om det kommande året som nu har anlänt fortare än jag trodde. Tiden den går fort, samtidigt som det känns att tiden står så ofattbart stilla.
 

  

 

Vad gör hon?

Jo, hon gör ett sprillans nytt spinningpass, som knäcker alla pass. Jag har så damn bra låtar så det ryker här hemma.
Nu vill jag bara ha MUSIC MASTER med och mixa ihopa allt med! Jag vill bara spinna nu...Sitta på sadeln och släppa allt vad tankar heter! Jay Smith säger jag bara! Sen avslöjar jag inte mer om mitt nya pass...Igår hade vi två instruktörer, jippie så kul. Något jag vill göra PIA OCH LINDA till sommaren! Jag vill också att vi ska ha ett rykande nyårspass nästa år!! JIPPIE! Sista gången på ett tag jag sitter och blir instruerad, om några dagar hoppar jag på mina två pass och det känna så kul!


Ny start, nytt år

Då var 2011 här med buller och bång. Var verkligen igår som maken sade: HEAVENS ON FIRE!
Det blåste, och himlen var fylld med tusetals olika kulörer. Så vackert även om jag var trött som en fågel som nyss landat efter en lång färd så tyckte jag ändå att det var på sin höjd att se lite fyrverkerier. Barnen sov båda vid 12 slaget, Lias sedan 21 och Ted somnade på soffan samtidigts om sin mamma vid 23. Men jag hade ju ställt larmet för att inte missa Pommac och skål.

Idag börjar vi det nya året med lugn och ro, jag ska vila upp mig för jag har fått bihålsinflammation. Jag ger mig den diagnosen själv, sen har jag pratat med en vis kvinna med. Har ont i hela ansiktet, käkarna, kinderna och för att inte tala om huvudet. Ögonen och snoret det bildas nytt hela tiden så jag får snyta mig fast det gör ont stup i kvarten. Jag klagar inte för det kunde varit värre, jag vill bara bli frisk. Tänker mest på Bruno och hans färäldrar. En liten kille som inte har valt att ha det så dåligts om han har det. Som ligger i koma och som har föräldrar som vakar dygnet runt och har gjort nu i över 8 veckor, tro fan att jag inte gnäller för en bihålsinflammation. Vilket Hurra att inleda det nya året med, men det kommer friska tider med mina vänner. Katten ligger på bordet och stirrar på mig, jag stirrar tillbaka.
- Ska du inte komma och lägga dig och vila medans Liten sover?
Jo, grabbarna är på ett litet äventyr, Liten sover och mamma ska krypa ner i soffan och inväna årets första film, som i tradition är Ivanhoe! Mycket som tynger mitt bröst, jag vill få klara tecken och klara besked. Jag är så rädd, men samtidigt inte. Jag ska få klarsak i det hela. Nu till soffan och film.

 


RSS 2.0