Var fan blev mitt the av???



Ha ha, that´s me know. Ha ha ha ha...

Ännu en seg dag. Seg seg seg är jag. Mys hemma på fm och sen städade vi lite. Jag och Ted körde in till Farmor och Farfar på middag. Hungrig men orkade inte laga mat alls. Pk fick vara hemma och spackla och slipa. Stackaren tänker ni? Eller hur? Men valet var frivilligt. God mat och sen upp till Tingsrätten där det inte hände mycket, Måtte det bli ett slut på detta snart. Måtte allt lugna ner sig så att alla mina vänner får må bra. Jag är så less på att se mina nära och kära bli sårade. Jag är så trött men så jag har ingen ork heller. Tyvärr.
Kommer hem till Farmor igen och hon har såklart BULLAR! Fika på balkongen sen sade det PANG. Åskan ett faktum ännu en gång. IGEN. Men mysigt är det.
Hem till Ems, Dotti och Niclas. Kaffe och drömmar bjöds det på. Me like. Ted blev så imponerad av Niclas. Ha ha. Vi plockade hallon och bara njöt av tillvaron så som man gör när man är med Ems.
Hem och pratade med Tina!! ROLIGT! Sen har vi haft kräftskiva här ikväll, bara vi 3. Gott. Nu rullar vi fram....Ted rullade till sängen och somnade. Så nu är här tyst....Mitt the kokar hör jag.....så han satte på the ändå? Ha ha ha. Kvällsthe sen väntar bingen som vanligt. Börjar jag bli gammal eller? Ha ha ha...

Vet ni vad det sista Ted sade idag innan han somnade?
Både jag och Pk satt på sängen hos honom. Han sätter sig upp och säger:
- Pappa, jag måste bara säga en sak! Niclas har muskler..stora muskler...
Sen efter tre minuter snarkar han....han kommer nog drömma om Niclas inatt. Nya idolen!


Sovit hela eftermiddagen...

förmiddagen var såå mysig idag! Klockan 10 var det samling hemma hos Ems. Jag och min lilla familj, Ems, Dotti, Erica & Bella. Åh vi fikade och pratade i över 3 timmar! Pk fick vara med på mammafikan....ha ha. Hade kunnat sitta och mysa hela dagen!
Vilket mys! Sen in till stan, hämta pass och andra ärenden...
Sov hela eftermiddagen, då jag hade somnat stående om jag inte hade lagt mig...
-Patrik, jag går och vilar..
-Javisst! Jag lagar maten!

Nej flickor det är sant, det är min man det!!!! Jag somnade en stund tillsammans med LuNa...
Middag och drive ut till Erica, men ingen som öppnade....Pk fiskar och jag tittar på Askungen med Ted. Somnar snart gör han, min lille skrutt....

Jag är så trött

på att vara alla andra till lags varenda sommar. Det ska bli så skönt att åka iväg jag och Patrik. Hur ska man annars få vara ledig, och med det menar jag LEDIG!!
Vi vill så gärna hitta på något mer med Ted denna veckan, samt riva badrummet..Men hur ska allt hinnas med. Nu är jag less. Samtidigt är jag så trött....trött trött. Ska mysa ner i soffan nu med Ted och äta annanas! Ta ta

What we do in life, echoes in eternity








Helgen har varit superlyckad, trots min outhärdliga trötthet. Börjar bli så less på den nu. Jag får kicka igång mig själv för att komma igång. Brukar jag inte behöva.

Fest i Uggleboda igår för Johanna som fyller 25 idag! Grattis. Vilken fest! Vi hade så kul. Ted sov hos sin Farmor och Farfar så att mamma och pappa kunde roa sig lite. Härligt i goda vänners sällskap. Grillning och musik. Mycket att prata om. Såå nice!

   















TACK FINA VÄNNER! Kul hade vi!!

Vilken biltur idag Kullis! Måste vi göra om!! Härligt med sovmorgon också...
Hämtade Ted och innan dess bilstolen i Uggleboda. Träffade trötta fest prissar från igår. Middag hos Svärmor och Svärfar, sen körde vi till Hässleholm och införskaffade tjock fix tapet. När vi väl kommer hem så ser vi att vi har fel sorts lim. Får vi införskaffa imorgon så att vi kan se om det räcker med att ha denna täckande tapet och sen tapetsera över den. Slippa spackla. Pappa och Katja kom! Samt Tom och Freddie med lilla Mary Joy, aka Joy!
Kaffe i Porrarp och sen middag hemma hos Pappa och Katja, Porterstek. Det är mumma. Sen blev det prat och nu sitter vi här trötta och ska njuta av vecka nr 2 som börjar imorgon, fast att jag ska jobba lite med...men det får an ta. Alla andra dagar ska vi ta vara på med varandra...
What we do in life, echoes in eternity

Älskar er så

mycket mina pojkar!


The night before the big day!


The night before the wedding


Ted kläs på vår bröllopsdag av Mamma Anna.

Dagarna går sin stilla gång. Mina pojkar sover än. Igår så var Ted duktig, trots att han sovit hos oss nu när han varit sjuk så somnade han snällt i sin säng.
- Jag kan sova i min säng med Izor!
Mamma blir så stolt! Men när man vaknar så ligger nästan alltid lillfisen mellan oss...ha ha.
Igår lade jag och Pk tak. Bakade blåbärsmuffins med Ted och Alice. Våra egna blåbär så klart från vår egna blåbärsskog! Sen när Ted somnat så lade vi lite mer tak...Inte mycket kvar nu. Ska ta det sista idag...om dom bara behagar att vakna dom sömntutorna. Klockan är snart 11 ju. Jag kan inte sova så länge nuförtiden...
Tänt jus och dukat fram frukost, kaffet är klart! Men vill inte hoppa på dom, som jag funderade starkt på att göra.
Så mysigt att bara stå och titta på dom. På två fina pojkar som jag älskar mest av allt i denna värld. Två finisar som gör mig så lycklig.


ÄNTLIGEN!

Är det kry! Idag hade vi änkt åka in till sjukhuset med Ted....men vi slapp det.
Han har varit trött men ätit, druckit och lekt med kusinen sin. Plockat blåbär med mamma och kusinen Alice, bakat muffins av blåbären. Blåbär från egen blåbärsskog!!! Goda!!
Jag har gjort matteprov 4 timmar på fm.....jag svettades ihjäl kändes det som. Så nervös var jag. Tror inte och har inga förhoppningar med att jag klarat med. Men har mailat med min lärare idag och jag kan inte mer än att försöka. Vad ska man göra om man inte är mattegeni? Går inte att ändra på. Men klara det ska jag!
Jag och Kullis har lagt tak och det ska vi fortsätta med nu eftersom Ted somnat. Mannen min har lagat gos middag till mig idag igen!
UncleBens med kycklingfilé, annanas, svamp, broccoli, morötter, lök och massa annan mumma! Vi skålade i Herrljunga cider som vanligt! Den cidern är sååå god!! Nu så...nu ska vi lägga mer paneltak....Jag ska sparka upp Kullis nu! Han pratar med Mårten. Let´s go! Let´s get som work done!

Jävla influensa

Kan detta vara denna förbannade svininfluensan? Kan svägerska ha ne poäng? Ted har haft feber sedan i söndags. Dag nummer 5 nu. Ikväll kräkte han precis. Tröttsamt såååå tröttsamt.
Ingen ork jag heller...
Hampe här nu, vi ska se film....Mysigt! Om nu Ted sover....Pojkarna har lagt lite tak ikväll! NICE!

Lite sjuk pyttekille

Lilla Pyttet! Inte bra alls...Idag var han feberfri på fm så efter min arbetsintervju så packade vi picknick, åror, båtmotor...samt fiskeprylarna..Han ville fiska. Somnade i bilen på väg ner till sjön ( ca 2 km) sov en stund i bilen och jag tog en god kopp kaffe med mannen min. Väckte Ted och han somnade i båten sittandes, vi fick en liten firre sen fick vi ta oss i land för att han ville hem och sova.
Hämtade en gipsskiva sen hem och han vilade. Taket skulle vi börja sätta när vi märker..fel clips. Ha. Bra att skaffa rätt sort imorgon. Kan man bli gråhårig i förtid. Erica och Emilia kom på kaffe och prat. Fick en fin gåva av vännen min. Tass min fina tös. Du är dundernice!
Jag bestämde mig för att ta en riktigt prommis och springa lite med. Blev en runda på över en timme, "min runda". Sprang lite med. Kände mig så stolt när jag väl kom hem svettig och fit. Ha ha ha. Pk min satt som en apa vid putorn som vanligt. Men världens finaste pappa då han nattat vår lille Ted. Så det blev dusch och mys och Kullis Grönsakssoppa. Nu sitter jag här, nöjd med att jag inte somnade vid 20:00 idag. Lyckades hålla mig vaken. Rekord!

Snart nytt

Jaha, lilleman var lite bättre i morse....sen medans dagen gick så blev han varmare och varmare. Jag var inne i stan med Erica och barnen. Lite att handla och sen hem till Patrik & Johanna (ja dom heter samma som jag och min Pk) på kaffe och tjejprat medans grabbarna som Erica säger "cementerade grund". Snickardotter och allt....men du är verkligen sååå underbart fin min vän. Vi hade det väldigt trevligt och lyssnade på ösregnet. Pratade mammaprat såklart.
Fick köra hem med Ted då han blev brännhet, han somnade gott hemma.
Åt gjorde mina pojkar...sen tittade vi lite på en film. Nana ringde och det var skoj. Hem till henne och spelade ett väldans roligt spel Lisa, Hampe, Helene & Adde var även dom närvarande. Kul som attan! Kommer hem till en febertoppad kille. Sover men pratar sååå mycket i sömnen. Mannen min sitter intill mig och längtar precis som jag. Nu kommer Ted gåendes i sömnen....Gråter...Better go...

Trötta pojkar

Ja en sjuk liten gosse som somnar och vaknar om vartannat.. Mest sovande.
En trött stor pojke som är ganska så trött efter gårdagen. Men kul hade han! Det vill jag lova er...ha ha.
Underbart att bara sitta och titta på dom. Beundra deras likheter, för dom är sååå lika! Mina älskade Pojkar!



Kullis med heta jeans och Killer Penguin tröjan (nya favvisen som vi köpte när vi var i Hestra) Den har ett budskap till mig....ha ha. Älskar dig Kullan!



Min lille gosse med sin älskade kudde Tom & Jerry som jag haft sedan jag var liiiten tös. Sen sitter King Kong troget bredvid och vaktar.
Jag sitter och slösurfar. Hittar lite intressanta saker!! Ta ta

Du på en strand

Min lille kille har sovit lite oroligt inatt och tidigt i morse. Min lille kille är helt slut och är varmt på pannan sin. Som mamma behöver man ingen temp för att ta tempen, man känner det. Man känner skillnaden helt enkelt...så nu sover han igen.
När Ted är sjuk (vilket var längesedan sist) så är det vissa saker som gäller:
Cola, täcke, TOM & JERRY kudden, King Kong ( Teds apa), juice och en bra film.
Väldigt viktigt, klapp på pannan och gos!


ÄLSKAR DENNA BILDEN JAG TOG IGÅR PÅ TED.
Den är så grymt bra!!!
Nu ska jag fortätta pilla med mina bilder och invänta ett sms eller telefonsamtal från PK...Undrar när han behagar vakna eller komma hem? Tss..

Ding Dong

Så är det när en viss sak snurrar i huvudet...ha ha.

Haft en underbar dag med mina pojkar och fina vänner: Erica, Andreas, Emilia, Sanna, Bella, Lisa, Rogge, Hampe, Lisa, Heléne, Tristan, Nana & Rami.
Blev inget Tosselilla som vi tänkt oss, pga vädret. Trist men ack så sant.. Får vi ta en solig dag så att vi kan bada.
Vi styrde kosan mot Helsingborg hela skaran och Busfabriken. Ted han blev så salig när han såg dom stora Dinosaurerna! WOW MAMMA! Kolla den stooooora T-rexen!
Efter en massa busande och det kom bara mer och mer folk, dålig luft och en odör av svett från folk som inte vet hur man tvättar fötterna så tyckte vi att det var dags att gå. Barnen hade busat länge, även dom vuxna. Jag busade av mig lite och busade med Ted....sen mös jag med Emilia. Eller som jag kallar henne...MILIA! Tss. Lilla tösen, 7 veckor blir hon idag! Efter en massa bus styrde vi kosan mot havet och där blev det picknick a´la Lisas goda pastasallad och kaffe på det! Allas våran Lisa, som hon kan fixa och dona! Hon är helt underbar ju!!
Vi körde runder och gick på Beredskapsmuseét. Sen kaffe och fika utanför. Det var sen skönt att styra kosan mot hemmet. Lille Ted somnade smutsig i bilen men vaknade som tur var väl hemma i Vittsjö. Blev dusch och nu kollar vi film. Snart dags att krypa under täcket. Räcker nu för denna dagen, helt slut.
Pk min är på Saxfestivalen....önskar att jag kunde vara där...men det kommer fler tåg. Just nu tycker jag det är sååå skönt att vara hemma i myskläder och bara vara. Det är livet...Tröttfia som jag är...

Tick tack

Tiden går och nu har jag två veckors ledighet framför mig tillsammans med mina fina pojkar.
Jag är glad att jag jobbade dessa första 2, kommer tjäna på det ju. Ibland får man tänka ett steg längre...Kan inte vara bekväm i dessa tider ju. Idag stämplade jag ut 15:35. WOHO! Hoppade som en gasell på cyklen min och trampade så fötterna glödde, HEM!!
Sen städade vi! Bilen & toaletten...lite tvätt som skulle in i maskinen, damma, plocka blommor, ändra på dukar, pilla på böcker, lufta, skaka, borsta, skrubba...ha ha. Ja, you who know me know me. Så mycket kan jag säga. Men älskar mitt hem och trivs ännu bättre när det doftar mumma och ser mumma ut.
Jag och lilleman plockade blommor från trädgården, egenodlad Brudslöja..lite sent kom den allt....över att år sedan jag satte fröna. Men nu så är där massor. Så fint!! Med dessa vita små små blommor.
Hem till Anna & Ola för att lämna all bröllopsbilder. Nöjda blev dom, kändes bra. Men rikigt fulllärd som vår Johnny kommer ta tid att bli. Önskar att jag kunde vara lika säker på hand som han är. Fan vad jag är glad att vi hade honom att fota hela dagen!!! Vart värt det! Vilka bilder vi fick. WOW!
Hem till Heléne, Trisse, Lisa, Hampe & Dolla med kattunge. Beställde mat och sen mätta och trötta fick vi en varsin god kopp kaffe a´la Helene! Mums! Stora koppar är gott att dricka ur! Hem och duscha lilleman igen...Ha ha. Knotten var jobbiga. Sen somnade han gott i sin säng och drömmer nog om Tosselilla som vi ska till imorgon med hela högen!
Luna den svarta jamaren ligger intill mig och glor när texten skirvs...Kanske hennes tur att surfta nu? Vet inte vad hon glor efter. Nyfiken antar jag. Ser så kul ut. Pk bläddrar genom kanalerna, har jag ingen lust till. Tv tv tv, inget jag någonsin tyckt om att sitta vid. För rastlös för det antar jag...om det inte är en bra film eller DH, CSI rockar med.
Lite tankar från denna dagen! Mycket som surrar i huvudet. Mycket som händer, både roliga och tråkiga saker. Allt löser sig och det är nog en mening med allt som händer, eller? Är det ödet?
Dags att ställa klockan nu så att man kan smyga upp imorgon och ta en skön morgondusch..?


Sommar 07 med Kullis på Hovs Hallar.




Februari 08..Ted bakar....gissa vad?

Sjunde himlen

Jaha, en sovmorgon idag.Bytte min dag mot kväll för att boysen skulle komma hem igårkväll..men det gjorde dom inte. Så nu sitter jag bara och väntar på bättre tider. Försöker fibrilt få tag i min vän Erica. Men inget svar idag heller. Var håller du hus??
Inget på tvn, och här finns inget att städa...Vill bara ha hem mina boys nu. Jag kanske ska ta ett litet tag med matten? Ja, får jag nog göra. Men helst hade jag velat åka till Sjöstugan och äta glass. Lakritsglass!!!


Törnrosa

känner jag mig som idag. Skulle kunna sitta och somna!! Ja, sitta och somna så trött är jag.
Jobbat till 15:30, sen hem i regnet, resten av tvätten klar, samt dammsugning och golvtorkning. Ska vara fint här hemma då pojkarna kommer hem!
Sitter och knaprar på knäckebröd med ägg, kaviar och gräslök. Funderar på vad jag ska bjuda på ikväll?
Helst av allt vill jag bara sova....zzzz.

En dag att minnas för evigt.

Toktrötter nu bara! Ha ha ha.

Tack fina Emily för en helt underbar förmiddag med dig och Dosan!!
Vad mysigt vi hade det med bullar ute och en lycklig jollrande Doris.

A day to remember!

Efter en underbar förmiddag med Ems så hämtade Farfar & Farmor mig, vi åkte och åt ute. Mysigt värre!
Sen inväntade vi Farfars syster Rut med man från Eskilstuna. Dom var på G med husvagnen till vår fina Campingi Vittsjö.
Blev en kopp kaffe när husvagnen var på plats. Sen for vi till Tyringe. Mat och dryck! Kaffe och promenad. Jag kunde inte sitta stilla mera och var tvungen att röra på benen. Så alla fick ut och gå. Rastlösa jag och Farfar trimmade alla! Ha ha.
Väl hemma igen blen det bildvisning från Grekland, somnade nästan...så nu är det skönt att vara hemma!
HEM LJUVA HEM!
IMORGON KOMMER MINA POJKAR HEM!!! JAG LÄNGTAR EFTER ER!!

Riset suger

Tur att jag åt på jobbet idag, med lite sällskap en en söt liten dag och Anna. Fy vad det är trist att äta själv. Inte konstigt att jag levde på nudlar, kaffe, cigaretter och vin för någar år sedan i min lilla 1rok.

Jobbade igårkväll och idag till 15:30. Mina pojkar kom och sade "HEJDÅ" innan dom begav sig iväg. Eller åstad som en vis dam lärt mig att man kan ska säga så. Allt annat är bara slang! Ha ha. Åh jag ville inte släppa dom. Visste att dom hade långt att köra och trist att sova ensam två nätter.
Jag jobbade på och gjorde så mycket som möjligt för att få dagen att gå. Tiden tickade på långsamt kändes det som. Väl hemma började jag röja! Håller på att tömma poolen, ja snuskig var den. Så blir det om man inte sätter igång pumpen. Äckligt. Fixade här ute och sen röjde jag inne. Jisses vad här blänker nu!!!!! Rent i sängen, tvätt som ska tvättas och ska torka, hängas upp, dammsuga, damma....ja ni vet sånt pilla med allt möjligt. Men det är kul tycker jag, ni må kallas mig knäpp eller kontrollfreak. Men jag hatar snuskiga hem och stökiga rum. Sorry...Ha ha.
Bara en sådan grej som att byta krukor, eller byta plats på blommor. Vika handdukar fint eller städa ugnen.
Ja, nu ska knäppas hoppa in i duschen. Sen ska jag cykla ner till byn och Nana, efter det blir det Pappa & Katja. Något måste jag göra ju. Nu kallar en varm dusch för det är minsann inte varmt ute alls..

.

Min man i Sviten (Hestra)



Min lille gosse badar! Visst ser det härligt ut?

Åh..efter duschen nu....tar sådan tid att ladda upp bilder så jag duschade under tiden...märker jag att det bara finns en tandborste. Där brukar stå tre....Hm.


Nu ska jag mysa ner med min man



Efter en dag med fullt ös! Massa barn och goa mammor, kaffe och korv. Bilkörning och kompisprat. Träffat min goa Signe som nu bor på lyxäldreboende...Mat hemma hos Svärmor, kaffe på maten och sen hem. FICK NATTA TED ikväll. Han bad mig! Det var nog det bästa med hela dagen!!! Dusch och myskläder, katt intill mig...spinner...Nu ska jag och Kullis mysa ner i soffan...

Den eviga staden

Passen beställda, sjukvårdskort från F-kassan, tågbiljetter beställda, flyg och hotell bokat. Kollat igenom försäkringar och rubbet är klart! Fixat en resväska till..
Vad mycket att ordna, men kul!
Vi ska åka på del 2 i VÅR HONEYMOON! Del två blir fem dagar i "Den eviga staden" ROM. Ska bli så härligt!
Just nu håller jag på med en reserutt. Måste man nästan ha, lite planering för det är mycket man inte vill missa...
Det jag ser fram emot mest är..

Colosseum (gissa om jag kommer gråta när jag ser det??)
Photo Rom, Italien
Vatikanen Peterskyrkan Påvens grav utsikten
Forum Romanum
Palatino
Pantheon
Photo Rom, Italien
Fontana Di Trevi
Photo Rom, Italien
Spanska trappan
Marknaden i Porta Portese
Piazza Del Popol

mm.

Förutom dessa sevärdheter ska vi bo på fint hotell! Frukost ingår och pool att svalka sig i. Restaurang och bar. Kanske en drink på kvällen, sen en kvällsdopp?
Hotellet heter  Cristoforo Colombo ****

Cristoforo Colombo, Rom - hotell Photo

 

Sista dagen vi är i Rom ska vi ut till Flyplasten som ligger vid Medelhavet och ta oss ett dopp innan flyget går hem till Sverige igen. Vilket går fort...ca 2 timmar.

Gissa om jag längtar!!

Vi valde just Rom för att...
Båda är intresserade av historian kring Rom. Alla sevärdheter väger tungt! Bara att få se Vatikanen är ju power! Se hur Påven bor samt alla kyrkor. Favoritfilmen är Gladiator som vi även såg på vår första Honeymoon.
Vi vill inte resa för att sola och bada en vecka, gärna det med...men med måtta. Vi vill båda se! Colosseum kommer att bli mäktigt att se! Gäller att ha vattenflaskan i handen. Varmt i aug i Rom..Well well. Vi kommer se mycket! Det var det vi ville....Valde något som båda vill till. Bada kan vi göra i poolen på kvällen...tsss.
Det får bli Karibien då vi har mer tid och större reskassa...
Japan får vänta Pk...där behöver man mer tid
Egypten får jag väll locka med mig någon annan till...

Nu ska jag krypa ner till min Kullis!

Tänker på alla som har det tufft.

Jag kan inte sluta tänka på alla som har det så tufft nu.
Idag fick jag reda på att en liten kille i släkten (bosatta i Stockholm) har fått en hjärntumör. Lille Bruno är endast 3 månader gammal, lika gammal som Ted då han huvud började växa. Denna lilla Killen har inte vattenskalle som Ted, utan en tumör som är elak. Han opererades i 10 timmar och har nu sakta men säkert börjat tappa lite av varje som vi var dag tar för givet.
Jag tänker på Jossan (hon lekte alltid med mig när jag var liten) och resten av familjen. Brunos syster, pappa och resterande släkt. Jag ska hålla alla mina tummar för er, och för lille Bruno.

Jag sitter här och tänker tillbaka på när Ted var liten Bebis, alla mysiga stunder och alla oroliga! Tänk vad underbart att få ha kvar sitt barn! Tänk vad hemskt att få sitt barn taget!! Jag kan inte föreställa mig det. Jag kan åndå sätta mig in i Jossans sits.
Jag kommer ihåg då Ted opererades för andra gången. Jag minns det så väl. Jag och Patrik gick ner till kapellet som finns på Lunds sjukhus och bad. Ja, vi bad! Tände ett ljus och grät. Det kändes som om man förlorade sitt barn. Fast dom gav oss gott hopp. Man trodde att man skulle behöva säga adjö till sitt lilla barn inom en snar framtid.
Kanske därför Ted är så bortskämd med det mesta. För att vi aldrig vågar släppa taget och sätta riktiga gränser. MAN GÅR FORTFARANDE OCH TÄNKER PÅ DETTA. Drömmer om det och vaknar svettig. Det är inte rättvist att barn ska bli så sjuka. Tack vare en underbar neurokirurg vid namn Nils Ståhl så lever Ted idag.
Jag är så evigt tacksam, mitt i all trots att vi har kvar honom.



Härliga bild! Ted är här 1 ½ år gammal. Sensommaren 06. Underbara minnen. Mamma älskar dig så högt!

Passfix

Idag sitter jag med Matten..mindre kul. Men syster min kommer imorgon och vi ska hjälpas åt. Känns roligare ju!
Haft sällskap i form av en hårig katt vid namn Izor..Komplementhändelser och linjära funktioner. Nu tar det stopp precis som förra gången. Löste faktiskt nån uppgift, men måste förstå detta bättre.

Ska in till stan sen och ordna pass till mig och Herr K. Spännande detta är!!
Sen lämna över bilderna från bröllopet till Anna & Ola..aka Herr & Fru Andersson!





Heléne! Tänker på dig hela tiden. Kan inte fatta detta. Älskar dig! Ja du är min lille Barbiedocka..if you know what i mean? Jag säger ännu en gång som MJ 
- You are not alone!
 Puss på dig!




Vänner sedan herrans många år tillbaka... i 19 år.

Vad jag längtar!!



Herrn med sin fru igår, ena filmar andra fotar.
Lyckat blev det!
Segt att stiga ur sängen idag, Parik sov så sött intill mig...Åh. Ville bara gosa ner...men. Arbetsdag mellan 7-15:30. Gick smidigt idag! Skönt att komma hem och söka på nätet lite..tsss.
Hämtade Ted hos Pks mormor och morfar. Han hade varit en duktig kille hela tiden. Men så fort mamma och pappa dök upp så....Han var så otroligt stygg mot mig hela kvällen. Lyssnade inte alls på vad jag sade...Tog en evighet innan envisa ungen kom i säng och den envisa mamman kunde andas lite. Ibland kan man baar gråta över att ens barn säger så fula saker till en...men inte ikväll. Vra jag för lycklig för en dag som denna!!

Drömmar kan bli sanna!




Här ser ett lyckligt par! Pk packar snus och jag med min bebis i högsta hugg!

Herr & Fru Andersson

Grattis grattis! Ni var så tjusiga så tjusiga!

Tack för att jag fick äran att vara er fotograf för dagen!
Det var ett sant nöje att i hettan fota er! Ni är så fina och jag önskar er all lycka!

Många bilder blev det...ca 1000 stycken. Inte illa för en amatör vid namn Fru K. Nöjd och fick blodat tand...detta vill jag göra en fjärde gång....Ha ha ha. Tredje gånge nu jag agerar fotograf!





ALLA bilder plåtade jag i färg, då det är det bästa. Färg är alltid kul att ha orginal. Svartvit är enkelt att konvertera till.
Tänk på ©! Detta är brudparets bilder och fotografens stolthet.
Brudparet får göra vad dom vill med sina bilder. Men inger kopierande från bloggen. FORBIDDEN.

That´s all for me this day! See ya!

Nu gifter som sig snart!!

Sitter här i vår trädgård med brudparet Anna & Ola snart båda Andersson!!!
Vad fina dom är, lugna och verkar inte vara nervösa alls....

Vilka fina bilder jag har plåtat!!!

Nu ska vi till kyrkan!!!!
Klockan 16:00 ringer klockorna!!! HURRA!!

Grillkväll hemma

Tjipp!

Vilken underbar dag och kväll! Jag hämtade Ted tidigare och vi körde in till stan, där blev det massvis med inköp.
Jag hittade TRE klänningar i samma affär...Tro det eller ej. (Ha ha vilken tös älskar inte klänningar?)
Jag var fast besluten att hitta en gammelrosa klänning till bröllopet imorgon, som JAG ska fota på. Hittade såklart en vit med spets, den fick följa med mig. Men inte kan man ha en vit..Men så hängde "den" där, en underbart fin rosa klänning. Sen hittade jag en svart lång med. Den roffade jag bara åt mig......Vitt, rosa & svart! Gissa vilka färger jag tycker om? Med tanke på att det var vårt färgtema för bröllopet..




Vatten viktigt att ha med!! Sen var vi och letade efter ett par skor som jag så gärna vill ha, men ingen i HLM heller som hade dom. Finns det ingen som har dom skorna? Tusan med....
Hem och lilleman somnade i bilen helt slut i värmen. Jag lyssnade såklart på Volbeat i Pärlan och svepte genom landsbygden.

Hemma, solade lite och Ted sov en stund i bilen. Pk kom hem och vi åt Glassbåt och sen piffade han till sig. Jag vek in tvätt och sen väckte jag lille Ted. Mamma&Ted dag idag ju...
Ner till sjön med en tokfull bil med tokroliga vänner.
   



Vi badade. Jättevarmt i vattnet vill jag lova!!! Åh! SNART IGEN VÄL???
En kväll då jag inte kurrar så i magen...kunde bara tänka på mat..ha ha.
Lite prat i solen på filten...det var så härligt.
Hem till oss..Jag, Ted, Nana, Rami & Adde.
GRILLNING!!!








God korv, fast att dom blev svarta...ha ha. Sallad och potatissallad...Ett glas god cider (bröllopscider) samt Herrljunga cider till dom små busungarna.
Kaffe på maten som Nana ordnat! Såklart!!!



Efter maten kickade Frun i huset igång lite bra nice musik. Vi börjae såklart med Thunderstruck och rockade loss!! Härligt att dansa barfota!!!






Syns det att vi hoppar som INGEN MINDRE ÄN Angus Young?



Jag ser ut som en indian/hippie...ha ha. Men GUD SÅ HÄRLIGT MED BARA FÖTTER PÅ GRÄS!



Dansade och dansade och DANSADE!!!
Jag hade nog kunnat dansa hela natten om inte alla knotten hade hittat oss. Fcik gå in vid 22 tiden för då blev dom för ilskna dom där envisa rackarna...
Men vi hade kul inne med, jag badade barnen och visade dom hur dom skulle spela ett spel. Vilka lortgrisar!
Sen klädde vi ut Izor som alltid är lika samarbetsvillig!


VAD JAG TOKÄLSKAR DENNA KATTEN! Min BÄSTA VÄN i snart 9 år! Han är verkligen världens snällaste kattpojke!
Gosig och evigt trogen. Det räcker med att se honom in i ögonen så vet jag vad han vill. He is my greatest friend! Gosigahårbollensomspinnerdåmantittarpåhonom!!

Värdinnan, lika tokig som vanligt.....Ha ha ha. Teaterapa eller vad? Skulle satsat på att bli skådis?

TACK FÖR EN RIKTIGT TREVLIG KVÄLL. Precis vad jag behövde!! Ni ÄR GREAT!

Ted har somnat på soffan, prick 23:45 somnade han och jag ska pussa på honom lite. Han berättade att han haft kul ikväll med mamma. Det är ju oftast pappa som busar och hittar på saker. Men jag vill ju inte släss med lasersvärd eller leka med pilbåge...Jag är ju tjej. Ikväll tror jag att mn lille kille fattade att mamma är ju flicka och tycker om att dansa! Om vi dansade! Tack min lille kille för att du mer och mer för var dag som går förstår din mamma! Du gör mig hel! Måste vi göra om snart!!


Vecka 1 avklarad

Då var vecka 1 i min Matematik B kurs klar. Gjort personinformationen, frågan samt räknat allt som ska räknas för vecka 1. Första delen har gått lätt som en plätt. Har börjat på vecka två nu idag, redan nu blir det lite knivigare...Hm..
Men jag får begrunda mig i min bok och inte ge mig.

Pratat med A-KASSAN och jag ville ju läst lite mer på NTI nu i höst, bara för att jag vill och det hade varit kul. Men då får man ingen a-kassa. Synd..Så det blir till att söka jobb och göra högskoleprovet när det är dags. Trist att man inte får det...Men nu vet jag det.

Min lille Ted var så trött i morse då han skulle upp. Ville inte alls vakna, han var uppe sent igår och fiskade med Pk efter att dom varit i Halmstad och spenderat hela kvällen med att laga bilen. Så Ted fick fiska lite med sina nya håvar. Varje kväll denna veckan har gått åt till bilen. Men nu är "hon" fit for fight igen! Känns skönt (tills nästa grej går isönder)

Jag ska räkna lite till här hemma. Sen får jag nog gå ut en liten stund och pausa (städa bilen) sen in igen...


Allt detta gräs!!

Precis kommit in och svalkat mig i duschen, klippt allt vårt gräs. Vilket tar minst 2 timmar...
Flugorna jagade mig och jag var plaskblöt!
Ted har varit snäll och badat i sin pool, och hoppat studsmattan. Fick ta några pauser, men det får man räkna med när han är hemma med mig...Lillfisen. Nu har pojkarna åkt till Halmstad, jag ska promenera till jobbet för att jobba til 21:15 ikväll. Kör ett jobbrace nu! Men jag ska vara ärlig och säga att detta skulle varit mitt sista pass innan jag skulle haft 4 veckors ledighet, det känns lite vemodigt vill jag lova..Well well.
Precis när jag klippt klart allt så stänkte det varmt sommarregn ner från himlen! DET VAR MYSIGT!
Du skulle varit hemma Pk!!

Idag och sen

What a day! Jisses så varmt, åska idag med. Man blir ju klibbig bara man andas. Men det är härligt med sommar såklart!

Jobb i tre veckor till sen är jag ledig med mina boys i 2 veckor, mina första två veckor (28+29) valde jag att jobba istället eftersom det ska avvecklas. Därav vill man hellre ha semesterdagarna ut i pengar! Det får gå. Jobbar extra nu med, pengarna behövs som sagt var..
Var i Kristanstad idag efter jobbed med Pk, Ted. Svärfar & Alice. Otur med bildelarna, beställda i Halmstad nu. Så imorgon får pojkarna köra dit. Otur med skorna med, helt slutsålt förutom i storlek 38 och uppåt...Typiskt. Men ska ju in till stan på fredag. Kanske hittar man då?
Kaffe och glass hemma hos Svärmor sen. Ted & Alice badade och plockade jordgubbar.
Väl hemma, Ted nanar och vi får lite tid för oss själva. Det behövs inte så mycket.




RSS 2.0