27 dresses

Åh, vilken GRYMT BRA FILM! Snacka om att jag grät som ett barn på slutet..eller ska jag säga grät som en blivande brud. Kan inte fatta att en film kan påverka en så mycket. Jisses vad känslor när man själv får gå upp för altargången och se sin brudgum! Åh, jag gråter inombords av lycka när jag tänker på det ögonblicket. Hur ska jag kunna hålla tillbaka tårarna? Alla känslor, hjärtat bultar, nervöst, fötterna domnar, huvudet snurrar och självklart blir man väll toanödig mitt i allt av all nervositet. Säkerligen så svimmar man och vaknar, allt är bara en dröm.
Gud förbjude!

Jag kan fantisera i en evighet. Jag vet bara att jag är så lycklig över att jag ska få känna den lyckan, lyckan att få bli inte bara fru utan HANS. Mannen som jag avgudar! HAN som gör mig lycklig, trygg och vacker. Han som får mig att känna mig som DEN RÄTTE, HON. Jag längtar mer och mer för var dag som går. Att få leva resten av mitt liv med mannen som jag älskar så mycket så det finns inte ord för att beskriva hur mycket. Hur mycket han betyder för mig. Han kom in i mitt liv som en blixt från klar himmel, en blixt som legat och pyrt i flera år. Träffats, ytlig vänskap och aldrig ens tänkt tanken på något annat, tills DEN KVÄLLEN. Det är som en saga. En riktig saga. DEN KVÄLLEN, DEN 1/1-04. Klockan rätt så på det nya året, 01:50 snåret, det sade "klick" och jag vet ännu inte hur det gick till. Eller varför? Just den kvällen var den bästa kvällen i mitt liv!!!!! Att bli så "carried away" att man glömde allt och alla just för dom timmarna från 02:00 till 10:00 då Han lunkade hem. Sedan den dagen har jag varit säker på mitt. Säker på att HAN är den rätte. Patrik är det bästa som hänt mig, från att ha varit så osäker och otrygg....till att känna sig så säker och trygg. Det kändes så fantastikt bra! Great!

 Patrik 23 år...inte visste jag om att det var släktkalas jag var bjuden på..
Snacka om "Sweped away"

En dag snart ska jag printa ner hela sagan om den "kvällen" och flera kvällar framåt. Saker som jag hållt för mig själv i flera år. Men det kommer då jag har printat ner det rikigt bra. Detta var bara ett smakprov.

Filmen: 27 Dresses

Jane (Kathrine Heigl) ställer ständigt upp som brudtärna åt alla i sin omgivning. Hon själv är olyckligt kär i sin chef. När hennes lössläppta och ytliga lillasyster Tess (svenskan Malin Åkerman) hälsar på och inleder ett passionerat förhållande med Janes chef ser Jane rött. Hon gör allt för att få honom att inse att Tess, som bl.a låtsas vara vegetarian men frossar i kött i smyg, inte är den rätta för honom. Jane behöver inte bara härda ut med att dölja sina känslor utan ska även vara Tess brudtärna. Historien är underbar och romantisk, med ett frosseri i bröllop och maffiga klänningar. 27 Dresses är som en ask chokladpraliner, you never know what you gonna get?. Gillar du bröllop och Hollywood är filmen ett måste.


Gissa vilken låt dom spelade i filmen?? Jo "The turtles" Happy Togehter! Lite ironiskt för det var inte ett romantiskt sammanhang i filmnen. Men för oss så är den så speciell...

Bröllopsfilmer

Nu såg jag slutet av "Bröllopsfixaren" med Jennifer Lopez och Matthew McConaughey. (Mary Fiore arbetar som bröllopsplanerare. En dag träffar hon Steve, och hennes okomplicerade liv vänds upp och ner.)




Blev sugen och ännu mer sugen på fler filmer, beställde två på CDON.COM

Mitt stora feta grekiska bröllop

Film: Mitt stora feta grekiska bröllop
Inspelningsår: 2002
Längd: 91 minuter
Kategori:Romantisk komedi
Regi: Joel Zwick
Kategori:Romantisk komedi
Handling: En rolig kommedi om en grekisk flicka som till familjens förvåning blir kär i en amerikan. Dråplig, rolig och sevärd.




Min bäste väns bröllop

Film: Min bäste väns bröllop
Inspelningsår:1997
Längd: 101 minuter
Regi: P.J. Hogan
Kategori: Komedi
Handling: Julianne och Michael har varit bästa vänner. Michael ville igentligen ha en djupare relation men Julianne är osäker. Nu ska dock Michael gifta sig med en snygg, intelligent och rolig kvinna som dessutom är rik. Julianne får då insikten att på att Michael är mannen i hennes liv. Hon måste nu vinna tillbaka honom. Alla medel är tillåtna.

Så nu längtar jag efter lite filmer!!!

Nu har jag även letat upp verje bröllopsfilm som finns. Ska banne mig se alla! Kul!! Jag och mina dokument, jag och mina ideér. Men rätt så kul ju. Så inom det närmaste året blir det Ding Dong filmer!


Cykeltur i det gröna

Lördag!

Patrik jobbar hela fm och Nana och Rami kommer, vi myser och sen gör Nana rabarberpaj som är klar tills Pk kommer hem. Mumma! Efter det blev det shopping med mina boys i Bjärnum. Hem och Patrik gjorde god nudelsoppa med räkor, Ted nanar och vi kollar in filmen vi skulle sett förra helgen, "The Ruins". Bra B film om man säger så.

Idag blev det shopping på OBS (COOP) Skulle handlat blommor men utbudet var så dåligt så det blev mer sockelfärg och penslar. Måla mer grund på huset i veckan då dom lovar fint väder. Efter det, hem städa bil och ut på en cykeltur med mina pojkar, Helene, Niklas och Trille. Självklart stannade vi till vid Kvarnen. Jag och Patrik kollade in platser. Bröllopsbilder ni vet!!! Ha ha, Kvarnen är given, många fina platser, en strand har vi bestämt med. Så den 8/8-08 så ska det bli picknick och kolla platser dag för oss.

Hem med våra vänner och grillade gott, pratade gamla minnen som vanligt! Nu väntar jag på att Kullis ska somna Ted..sen är det ju SÖNDAG IDAG!

 Johanna LÄNGTAR! MIN Kullis med!!!!


Raspberry

Ikväll ska det drickas Raspberry X-cider med Nana, lite vin, ost och annanas...some grapes and alot of talk!


Idé

Johanna har en idé...en vääääldigt bra idé gällande..gissa såklart BRÖLLOPET!

Idag har jag och Nana gått en lååång runda, jag har frostat av frysen för er som vill veta och ätit jordgubbar.


När Ted tycker något är gott nu så säger jag: Yum yum....precis som Gremlingarna, tycker det är så sött.

Grattis Erica & Andreas till huset!!!! Lilla Erica med jord på händer!! Ha ha ha. DET VAR VERKLIGEN ER TUR NU! Ni som letat så länge efter hus. Congrats!

Annars inget nytt förutom min briljanta idé...Åh den är så grymt bra. Efter en mysrunda ikväll med Pärlan så gick det upp ett ljus för mig. Nu vill jag bara berätta det för min blivande make. Ta ta


Farmors slöja

Åh, om man kunde ha den!!!


Lilla Farmor som har det största Hjärta jag vet!

Idag var det sista jobbedagen för denna veckan, resten ska jag vila ryggen. Det har frestat på ryggen dessa tre dagarna, men det känns ändå så bra! Idag bar det av in till Hässleholm på eftermiddagen. Jordgubbskalas hos lilla Farmor. Vi pratade såklart, bröllop!

Farfar tog fram deras "Bröllopsscrapping", dom hade några få bilder och sparat inbjudan och tackkort. Så nu vet vi vad det ska stå på våra tackkort iallafall. Farmors slöja var sååå fin. Efter att hon använt den så lånade hon ut den till sin blivande Svägerska. Den finns tyvärr inte kvar, likaså kronan och klänning. Det enda hon hade kvar var ett litet hänge som hon hade i en silverkjedja, men det går inte alls ihop med "pärlsmycken" jag vill ha. Tittade igenom vad dom hade för psalmer, men det var inte heller några roliga. Jag får väll hitta på något annat jag kan låna av henne, men vad? Farmor såg verkligen ut som en prinsessa på deras bröllop. Den vackraste brud jag sett!!! Så vacker! Det glänste i hennes ögon när vi satt och tittade på korten, inte bara i hennes utan farfars med. Han har kanske ett par gamla kallingar jag kan långa, eller varför inte ett par av hans långkalsonger eller en brynja. Ha ha ha, skämt åsido, jag har en annan plan. Vet inte hur jag ska fråga det bara? Men det tar jag liiiiite längre fram. Men det ska nog inte vara några problem. Tror att farmor tänkt samma tanke.


Kom så pussas vi!



Ja!!!! Mitt paket från Calligraphen har kommit! Kommer hem från jobbet och ser detta underbara kuvert, paket finns att hämta på posten. Jippie! Hinner knappt träffa min Pk, en snabb puss....inte mer.

Jag och Ted har en mysig eftermiddag med fika hos Gudrun & Åke. Där jag även berättar att vi ska gifta oss!! Dom blir så glada båda två. Gudrun säger att vi får en peng till drickat som ska inhandlas i Tyskland någon gång i april 09. Längtar till denn trippen med Pappa och Katja. Kul att vi får hjälp med en peng! Tackar vi för!!
En promenad hem, plockade stenar. Ted somnade på soffan idag igen....
Sen började jag pyssla, självklart ta kort på allt hur det såg ut från the beginning!!




What happens in Vegas

Igårkväll blev det en annan film "What happens in Vegas". En film med Cameron Diaz och Ashton Kutcher. En film om bröllop, fylla och konspirationer.

Riktigt bra var den!



Dom är så söta ihop, hade varit ett fint par i verkligheten med!

Idag så promenixade jag till jobbet, men Pappa körde mig en bit. Han trodde jag var sen, men det var jag ju inte. För tidig bara som vanligt. Imorgon blir det cykeltur för nu har jag cyklen hemma igen.

Sjukgymnasten och hon gav goda råd och tittade på min rygg, ordinerat:
Träna, gå gå gå gå, övningar och lyfta rätt. Låter som en bra medicin! Redan bokat in en spiningpass, men snart är det sommarstäng till V34. Bokade in en solning med, man blir ju blek så fort nu sedan solen försvann mystiskt.

Hämtade Ted hos Nana, hem och vi mös....somnade nog vid 7 tiden båda två på soffan. Jag ska krypa ner på soffan igen, kommer nog att somna för jag är så trött, känns som om jag blivit sparkad i baken av en gasell. Sen har jag lite ont efter denna dagen....Nya tag imorgon!


Dagarna går

Känns just nu som om tiden den går såååå sakta. Har många bröllopsbloggar jag följer, nån som ska gifta sig om två veckor, nån om två månader och nån om ett år som vi. Många som nu hunnit gifta sig! Grattis till alla er. Alla bloggar ger mig sådan inspiration och glädje att gå in och läsa var dag.

Idag har det inte heller hänt mycket här hemma, men skönt när man har en sådan dag med. Kaffe hos Svärmor och Svärfar har vi passat på med. Nu nattar Patrik vår lille Ted. Sen ska vi se en läbbig film idag med.." The ruins". Gårdagens film var superbra! Kalla kårar fick jag, men efter filmen blev jag värmd. Vilken älskog! WOW!

Nu ska jag klippa lite i tidningar medans filmen blir klar för att se på! Drömma mig bort i allt som har med bröllop att göra.


Midsommar 2008

Nästa midsommar vi firar så är det inte långt kvar till vårt bröllop!


Blommor                    Midsommarstång görs....Klar!                    Ted smaskar

Johanna & Helene Erica                           Hampus           Blivande Fru Kullis aka Johanna


The lovers och Värdparet! Johanna & Patrik


Ted höjer volymen Pappa Patrik klättrar i taket och apar sig med sina "konster" Flickorna spelar kort...
Patrik somnar i vårt fotölj....

Idag har det inte hänt mycket...Ha ha ha. Jag har städat och donat här. Ted har dragigt mig i byxorna och Patrik sov till 16:00 idag. Men nu är det lille Kullis som sover....Han var så trött Ted. Moffe och Katja var här en runda med och åt jordgubbar. Nu hör jag att Kullis plockar i köket. Kul att han har vaknat, nu ska han få se på "tiger" som han missade igår. Nu har vi ju heeeeela kvällen!!! Härligt! Jag har hyrt en film: Från Andra sidan
Ska vara en läskig rysare...En sådan där man kan krypa nära Kullis. Vi får väll se!!!

Because you love me



Ja Kullis! Fuller och glader var du igår...ha ha ha.

Midsommarafton bjöd på många skratt! Började dagen med en jobbtur, till 12:30. Lagom till att sen hämta krans, noppa jordgubbar, skrubba potatis och ta en dusch. Patrik och jag skulle ju mysa till det i duschen, eftersom Ted var hos Nana. Men icke, varmvattnet ville inte. Stackars Kullan fick duscha kallt.
Hämta Ted och Rami, sen klädde vi midsommarstången och kokade potatis. Alla fina vänner kom! Nana, Rami, Helene, Niklas, Tristan. Erica, Andreas, Hampus, Dennis och Bella. Vi njöt av den goda maten i vårt uterum. Sen vankades det en liten lek som Hampus och Erica knåpat ihop. Barnen busade! Vi åt JORDGUBBAR I MÄNGDER och har många kvar idag kan jag säga! Sen var det Trille som somnade först, Ted och Rami dansade lite sen slocknade Ted på soffan till filmen, efter ett tag Rami med. Sen kunde dom vuxna busa lite! Patrik klättrade i taket och visade sina dansegenskaper som alltid kommer fram då han smakat lite öl. Roligt tyckte ju jag och alla andra. Vi flickor spelade kort, Skip Boo, "Hitler" och sen spelade dom skitgubbe. Kvällen slutade lite dramatiskt....Dörren stängde jag till, lite för bra så vi blev alla vuxna ute låsta från barnen. Pappa och Katja fick komma cyklandes från Emmaljunga och öppna eftersom Pappa min har nycklar. Jag sprang upp för att se så Ted låg i sin säng! Nu hade jag kunnat party on some more. Alla gästerna skulle hem, Kullis hade somnat i fåtöljen. Pappa och Katja cyklade med hem...jag plockade undan det mesta för att slippa vakna till det. Sen åt jag lite poatis och sill. Kröp sen ner hos Ted min och mös!!

Rävarumpor!

En solig dag i början, men eftermiddagen bjöd på regn! Jag säger som min Ted:
- Ingen fara mamma!!!

Kollat blommor, träffade Gudrun som där köpte blommor till mig! Sen beställde hon en midsommarkrans till mig med!! Fick välja färger! Ha, jag kommer ha den finaste kransen imorgon!!!

Varit på Maxi och handlat all Midsommarmat med Nana och Tito. Trevligt! Jag hamnar alltid bak sölkorvar/börlekoddar, kekkehuvven när jag kör...Pust. Hem kom vi iallafall! Nana hjälpte mig att duka.

Jag och mina boys gav oss sen ut på Mission picking flowers. Hittade en massa rävarumpor och klockor. När alla blommorna kom på plats i uterummet blev det SÅ FINT!

Imorgon ska jag prov jobba, inga lyft. Har hört att det snackas om att jag ska slippa lyfta. Inte klokt att man inte kan vända ryggen till förrän det snackas. Ja ja, dom får ha sitt lilla roliga. I´m going to be a nurse anyway!

Jordgubbar imorgon!!! Mumma!!!

Nu ska jag börja på bok två av fyra i min romansamling! Brooke och Leos saga slutade lyckligt iallafall! Pussas med Kullis min först!!!



Just being me

Lite senare....
Idag har Johanna (förutom alla sysslor här inne) målat mycket på grunde på huset, så mycket färgen räckte till. Blev SÅ FINT!!!!! Riktigt piffigt. Såg så gammalt och sletet ut innan. Men pill mellan dörrar och fönster, vi har ju mycket grund att måla med tanke på vår "grovingång". Lilla Sindy låg och solade på gräset.
Nu är det ljusgrått (naturgrå), nice!

Sen kom mina pojkar hem...jag började klippa gräset.....allt gräääääs. Rensade lite, tvättade det vita på vårt stekt, även postlådan vår blev ren =)
Så från klockan 11:00 ca till 19:00 har jag varit ute. Andreas, Erica, Sanna och Bella har hämtat Sindy vovven.


Ted kollar på Lassie och jag plockar och donar här hemma. Letat fram alla vaser, var rädd att jag inte hade många. Men fel hade jag, har ju MÅNGA! Ska vara framme nu till Midsommar att ha massa blommor i.

Nu ska jag klippa i bröllopstidningar, kramas med Ted och vänta på Kullis...Kullis som är hos Dennis och hjälper till med putern. Sen blir det fotboll för grabbarna...Ta ta




Ännu en sovmorgon, en förmiddag då jag kan rensa mina tankar och göra det jag vill. Vilat ryggen och gör det som känns rätt.
Igår i bilen spelade Patrik en låt med UltimaThule, han skulle vilja ha den låten som bröllopsvals, orginalet då. Inte Thules version....Det är en vals mina vänner, en vals. Som sagt vi gör som VI vill. Pratade efter att Han kom hem igår från sina "puterpolare", han ville gärna följa med på bröllopsmässan i oktober. Sen letade vi låtar och film. Åh, underbart att få somna intill min Patrik igårkväll, nu när vi träffats så lite ändå...Ha ha ha. Nu ska jag ut och dra med penseln, igårkväll målade jag garageporten, friggebodsdröören och fönstrena där. Idag ska jag bröja på grunden, och det vita på staketet. So, let´s get it on!!!


Miss J jublar!

Åh, vilket program!

Mina anteckningar:
Juni är favoritmånaden att gifta sig i Sverige, ett bröllop kostar i snitt 200.000 kr.

Carolina besökte
Grand Hotel (sthlm), visade "Spegelsalen" och "prinsessan lillian sviten" (som går för 70.000kr natten)

Bröllopskoordinatorn sade att brudpar brukar komma 1-1½ år i förväg. Alltså är inte Johanna en "Bridezilla" kalla mig "kontrollfreak".
Bästa rådet: Hur ska VI göra.
Och det tänker vi göra med, precis som VI vill ha det!



Relationsexperten bästa råd:

Kommunikation
Respekt
Tillit
Sexliv

Sen jublar jag ännu mer....Jag har hittat en "Bröllopsmässa". Jippie! Inte så långt härifrån, nämlligen i Halmstad den 5 oktober. Jissa om jag ska dit! Undrar om jag kan få med mig mannen min??


Fest & Bröllop
Datum: 5 oktober, kl 11-17
Plats: Wapnö Slott, Magasin och park (Halmstad)
Inför en stor fest eller ett bröllop är det mycket att tänka på - mat, dryck, festlokal, dukning och så vidare. Genom våra utställare får du här hjälp med hela checklistan men också inspiration till guldkanten, det vill säga det som gör det hela personligt och speciellt. När checklistan så är klar kan du ägna dig åt dig själv och här finns mängder med underbara montrar för vackra kläder, hår och naglar, spa-behandlingar, presenter och blommor.
Arrangör: Wapnö AB | Hemsida


Gynning nu.



Om endast några få minuter så är det tv och kanal 5 som gäller. Längtat efter detta avsnittet! Nu ska Carolina prova på att gifta sig. Vindruvorna är klara, Ramlösa Skogshallon (det blev skogshallon) på kylning....Nu ska jag zappa mig ner till Televisionen.

En hjälte

Åh, precis gottat i mig Våra Bästa år. Det har hänt så mycket sedan sist jag tittade. Hinner ju inte följa denna serien som man gjorde förr, och det kan man knappast för men får pausa lite. Iblad kan det ta evigheter innnan det händer något. Men idag räddade Jack sin Jennifer.

Ett äkta (men ändå inte) kärlekspar!

Gynning ikväll, inte glömma..big no no. Nu ska jag snart ta Sindy med ut på en promenad, i det härliga regnet. Bara det inte regnar den 8 augusti 2009 så är jag nöjd. Pillade med bloggen igår kväll, lite för mycket. Men presbild och menyn försvann längst ner på bloggen. Väntar spänt på ännu ett svar från Support. Dom är verkligen bra på att hjälpa till. Thanx!

21:00

Imorgon kommer Lilla Blivande Fru Kullis sitta bänkad med vindruvor och Ramlösa Blåbär för att titta på Carolina Gynning!!!




Gynning testar på att gifta sig

I sista avsnittet av I huvudet på Gynning funderar Carolina över varför folk gifter sig. De skiljer sig ju bara ändå? Hon gör en grundlig undersökning av bröllopet och alla dess beståndsdelar. I den här bröllopsspecialen provar Carolina såväl brudklänning som tanken på bröllop. Hon besöker ett lyxhotell och kollar in bröllopssviten, testar bröllopsmenyer och har bröllopstårtekrig med Lulu Carter som fräckt nog en gång i tiden hånglat med Carolinas kille

I huvudet på Gynning - tisdag 21:00 | kanal5.se/gynning

Nu ska jag se om jag kan med några tips jag fått designa om bloggen, min egna Bröllops ala Johanna design.


Tillbakablickar.

Fredag 13/6 - 08

Sent på kvällen, mycket bröllopsyra blev det idag ju! Jag har klippt och klippt...och klippt ut en massa bilder. Varför ska man ha en massa bröllopstidingar i en stor hög? När man kan klippa ut "det" som man har fastnat för, det som Blivande Makarna Kullis blinkar extra för. Scrappa i en fin bok, med gråa sidor. Jag tänkte att jag skulle ha alla mina bröllopstidningar "orörda" med....nej. Nanas tips och man ser många som scrappar, många Bridezillas som jag. För det erkänner jag att jag är. Det är även en väldigt praktiskt bok att ha med sig. Frissan....fotografen (VÄLDIGT VIKTIGT)...Toastmadame, tårtbakerskan Katarina, närmsta vänner...lilla Farmor, floristen...Afärrer då det ska handlas. ÖVERALLT KAN JAG HA MED DEN!! Ha ha ha..

Under min klippning kom jag på detta:
Jag tänker sy en egen ringkudde.
Har inte hittat någon fin och personlig än. Tänker inte heller ge 200-300 kr för en kudde som används i några minuter. En kudde som alla beställer, så med hjälp av Syfarmor kan det nog bli en vit kudde med spets.


Sen funderar jag på en sak till...Slöja. Jag blir mer och mer sugen på en slöja. Så grymt fint!!! En kort enkel slöja. Blir så fint på kort, finns många poser man kan ha en slöja till. För att inte tala om hur vackert det är. Jag vill ju inte vara för "prinsessa", men jag gifter mig väll bara en gång. Ska jag inte ha slöja då? Funderar då på att bara ha ett diadem, eller en mindre enkel tiara. Svägerskan/Toastmadame Helene hade ett fint diadem med strass och pärlor. Kanske kunde lånat det? Jag vet inte, hittat en fin tiara på Lillys.se.


Patrik skojjade om våra bröllopsklockor..
- Vad ska vi med 24 st bröllopsklockor till sen efter bröllopet. Man kan ju spara två, men resten av dom återstående 22 st.
Det är en fråga...men den ska vi nog kunna lösa!

posten.se Väldigt fina frimärken, när man ändå gör en fin inbjudan, lägger ner tid så ska man inte förstöra med vanliga frimärken. Finns att beställa på posten med hjärtan på.

Sen färger är jag inte överens med mig själv...eller Patrik.


Silverinslag är klart!
Men till...
Vitt och grönt (sommargrön)
Vitt och rosenrött
Vitt, rosenrött och champange
Vitt rosenrött sandfärgat
Endast rött.
Vitt kommer ju vara en stor del, i dukning och kläder såklart. Även buketten, men jag är så osäker på det röda, gröna och sand/champange färgade.

Nu ska jag spåna vidare, klistrat in allt som jag klippt ikväll. Blir så fint, men behöver fler bilder. Hittat en massa bilder på nätet idag, synd att vi inte har en fungerande skrivare, med färg.


Scrapp on! Ta ta

Vit strand

Vem drömmer inte om att åka till en vacker vit strand på smekmånad ("smekvecka")

Lite bilder från Anguilla...Karibisk ö...
Finns många vackra öar att åka till, jag som aldrig varit på solsemester. Enda tropiska värmen jag känt på är i baksätet av Pappas gamla Volvo 740.





http://www.caribia.se/

Calligraphen Beställning



Pussklockor i silver 24 stycken, etikettark med eget tryck ( Johanna & Patrik 8 augusti 2009), vita sidenband samt en läcker Toastmadame klocka till vår Helene Dahl, min fina svägerska. På toastmadameklockan kommer våra initialerna J & P graveras!!!

Jag tänkte att om dessa söta små "PUSSKLOCKOR" skulle utgå ur sortimentet så skulle jag gråta floder. Men nu kan jag kamma håret bak och ta det lilla lugna....
Beställning nyss gjord från Calligraphen.se!
Detta har jag nu införskaffat och väntar på att det ska landa i min brevlåda....

Nu ska jag leka lera med Ted, sen ska jag och Kullis scrappa litta....Enjoy!

Ateljé Besök

Idag var jag och Nana iväg på uppdrag, efter uppdraget så blev det en kopp kaffe i Vinslöv. Jag har ju svårt att åka förbi Vinslöv, barnledig och utan att gå in på Ateljé MB. Så det blev att vi styrde Pärlan dit.
Jag andades in "luften" och trallade runt som Piff och Puff när dom klär julgranen hos Musse och Pluto. Kände mig som lilla ivriga Piff som har ögon i nacken. Hittade klänningen som jag mailat om, den som kostade 8134 kr. I verkligheten var den inte alls lika fin. Fin var den, jo jo. Det ska jag inte sticka under stolen med. Men inte fin nog för över 8000 kr. Big no no. Satsar jag hellre mer pengar på en vigselring, som man ska ha hela livet. Jag kan vara snygg fast jag inte har en brudklänning för dom slantarna. Kände, pillade, luktade, tittade, studerade och insöp brudlukten. Åh, det är så msyigt att gå där bara. Provade slöja....ha ha ha. Fint ju! Höll i en "låtsas" brudbukett och Nana fotade. (Tyvärr inte lyckats lägga över bilderna än) Pirrade i magen jag bara höll i den. GUD VAD JAG LÄNGTAR!!!!!
Kollade in skor och tiaror, inte en enda fin tiara hittade jag. Blev tärnkoll, brudgum och näbb kläder. Massa att titta på.

Efter kaffe Latte Macchiato på Madrix så blev det fönstershopping och en liten bröllopsshopping. Köpte ett par enkla pärlörhängen. Älskar Pärlor! Billiga och söta...Får se om det blir dom jag har om ett år, en månad och 16 dagar.


När jag senare kom hem efter kaffe och Skip Boo hos Nana så blev det in till Maxi, kände bröllopspysselfingarna klia.
Blev en Vit stor bok, med gråa sidor att scrappa i. Nytt lim och en vit förvaringsbox....Som är monterad och ettiketten gjord. I den ligger än så länge mina örhängen, Caketoppern och Hjärtkonfettin. Fotade allt, fotade Caketoppern fin fint. Sen har jag börjat klippa och klippa och leta bilder. Vill ju inte slakta mina tidningar helt. Klipper bara ut det som jag vet att så vill vi ha det. Kategoriserat boken med så att jag vet att allt får plats....Men det fanns mååånga sidor...Nu ska jag scrappa vidare, in och kolla Calligraphen.se först....funderar på att beställa en sak där....


Blomster



Är det inte gudomligt vackert med rosor, rosor i alla möjliga färger. Fick som sagt en rosa ros med grönt i på min födelsedag för några dagar sedan. Den är fortfarande vacker på matsalsbordet! Men jag börjar krisa och vela...Ska vi ha röda och vita rosor som vi sagt. Lite cremevita...Eller bara vita och creme...med grönt i? Jisses, det är så svårt att välja, jag bara velar. Tur att jag inte gifter mig detta året i Augusti. Jag hade nog stoppat huvudet i sanden då!!! Ha ha ha!!!

Bröllopsblogg

En bröllopsblogg som alla andra? Jepp, får nu se om jag kan få rätt på denna gamla bloggen. Inte printat mycket på denna sidan...Men det ska det bli ändring på! För nu ska Blívande Fru Kullis skriva om sina bröllopsbestyr...dom hon avslöjar nu i skrivande stund.
En Bröllopsblogg som alla andra..

RSS 2.0