Regncardio

 DET var längesedan jag var ute på en "morgoncardio." Alltså motion innan frukost. Men idag stänger gymmet 11:00 och resten av dagen pga renovering och nytt. Imorgon är det vilodag (jösses tränat var dag sedan i söndags) så idag var ett litet måste i min kropp och knopp att få komma ut och röra på sig. Vad är väll bättre än att traska i regn med mössa? Helt ok. Ingen hemma. Sen hade jag absolut ingen tanke på att ställa någon klocka för att  hinna gymma innan 11:00 för att sen försöka sova inför natten. Nej nej inte hallå manisk tack. Det finns gränser. Vila är precis vad en kropp behöver med. Så egentligen kunde jag snusat lite till men jag var sugen på att komma ut och traska.

När jag nu traggat av mig om detta så kommer vi till nästa moment. jaha, fredagsmys och jag kör. R var gullig och körde för att fredagshandla ( brukar vi göra alla inför hela helgen) och jag fick lite tid med Ted. Vi förberedde (jag) för TACOS där hemma och dom andra två var iväg länge på MAXI. Ha ha dessa två.

Mysig TACO dejt med grabbarna och lyx. Vi var klara tidigt och hann börja kolla film innan vi kommer till mitt moment 2 åter igen. Köra hemifrån.

Well....imorgon så har vi mycket att se fram emot!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0