Catmode

 
Idag var det tungt att lämna dom små. Storebror tar det lätt. Men lillebror märker jag att det är inget vidare kul att släppa mamma. Han hade sin luvtröja på Förskolan i sin låda där han har sina hemlisar (där dom lägger pyssel och teckningar). Han tog den ur lådan och sade:
- Här mamma, ta med den hem.
Jag undrar så om han kunde läsa mig? Att jag tänkte precis som honom. Jag brukar spara något plagg som han använt under veckan och sniffa på. Ingen som ser detta. Men ja det gör jag. Idag grät jag när jag körde från Förskolan. Kommer aldrig vänja mig vid att vara varannan vecka mamma. Jag är mamma 24/7 men ser inte dom 24/7.
 
Jag drack lite kaffe väl hemma. Funderade lite. Snart går vi in i Oktober. Sen somnade jag. Vaknade till någon gång men drog täcket över huvudet. Valde att ligga till strax efter 12. Sen var jag ute i över en timme och traskade. Sena September bjöd på värme. Gröt i sängen väl hemma.
Jag har donat med garderober och fixat någon matlåda.
Humöret började vända så smått.
När R kom hem så åts det och sen drog vi till Gymmet. Känns som en evighet sedan vi var där tillsammans. Både styrka och fys och nu ska det dra igång igen på allvar. Sen hur jag väljer att lägga upp framtida planer får vi se. Jag vill just nu bara kura ner med en massa katter och lyssna på deras: purr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0