My New art

 

⚓️ Ankare: Jag är ju en Pirat. Jag tror bestämt att jag var detta i mitt förra liv om jag nu levt ett liv före detta. Då seglade jag på dom 7 haven, letade efter skatter & drack Rom. 
Sjömän/pirater är kända som anfäder till konsten att tatuera. Ville visa hur mycket dom tyckte om sitt manskap/ besättning, havet, resor, upplevelser, stränder, båtar, hamnar och utmaningar...äventyr. 
 
Min Symbolik: Hopp " Detta hopp är vår själs ankare" 

Placering på ankeln/smalbenet varför? För att Jag och endast Jag väljer när jag lägger ankar. Vilka stunder jag stannar upp. Håller till innan jag seglar vidare igen. Detta kan handla om allt från minuter till år. Det har även en inverkan Vad det handlar om att lägga ankare till/för. För att jag vet och känner min besättning. Jag är tacksam över att ha just DOM personer jag har på mitt Skepp hos mig. Som stöttar, peppar och ibland ger en spark i baken och säger som jag: Savvy? Men som ändå låter mig vara just Jag. 
 
 
 
 

The Johnny Tattoo
Solnedgång/uppgång
Min Symbolik: Nya möjligheter. En dag har gått. Ta vara på det fina och lärdomarna från den dagen. Längta och se fram emot den nya dagen du får. 
 
Havet: På havet finns nästan alltid vågor. Vågor är motgångar/utmaningar/hinder/äventyr något vi ibland får bita i lite extra. Men dessa vågor behövs. För att det är på just vågorna vi lär oss att segla. 
 
Svalan: Det är jag det. Frihet. Luft under vingarna. Jag reser mig alltid. Även om mina vingar kan kännas tunga ibland så får jag luft under dom igen. 
 
Tänkt på just dessa tre länge och uppmärksammat att just denna mix finns tatuerad på självaste Johnny Depp. Hans har en lite annan symbolik. Den ser lite annorlunda ut. Min är lite modifierad och egenkomponerad av min tatuerare. Johnny är ju som många av er vet min förebild. Förebild för mycket. Så han är med på ett hörn i denna. Han är liksom jag: Svalan. 
Lite skvatt galen & tokig. Spontan men samtidigt eftertänksam och med en tanke bakom det mesta. Ibland tror man att han inte tänker alls, när han i själva verket tänkt mer än vad någon kan ana. 
 

 Kompass Min Symbolik:    " Tur på min resa genom livet" 
 
Placering under mitt hjärta: Vilken väg väljer jag? Med en touch av förnuft men alltid med magkänsla. Det mitt hjärta känner. 
 
En kompass kan mäta steg, dagar, rutt och även för mig känslor. Min kompass är min vägledare. Min hitta rätt Guide i livet. Den visar det jag behöver mest, bör göra eller önskar. Endast jag kan använda den. Bara jag som vet hur den funkar. Jag är ju ägare av den. 
 
Pilen upp mot hjärtat har symbolik att alltid bära med ditt hjärta och din magkänsla. Den är även liknande som på många kompass bland annat Jacks. Annars: olika pilar. Olika dagar, olika val. Prickarna är tid. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0