Backattttackkk!





 
 
Minsann, ja tjolahopp!
Det känns skillnad att äta gröt och inte äta gröt. Men det kommer en tid efter diet. jag ska deffa ett tag till. Har jag påbörjat något så slutför jag det. Jag har redan nått mina två första delmål. Nu mot delmål 3.
Dagen har sett ganska snarlik ut som dom senaste. Idag sov Lias inte lika länge dock. Vi mös på soffan innan vi gick och hämtade Belle (Bilen) som blivit lite tillpiffad av min fina Bror. Sen ner till gymmet och körde rygg & triceps. Det börjar gå mer och mer bra nu! Muskler syns tydligare och tydligare. Inte trodde jag att det skulle gå så fort. Fett från min kropp är desto tuffare att få bort. Men det går. Jag ger det tid. Muskler ser det ut som om jag har ganska lätt för att bygga. Jag har styrketränat i flera år. Dock aldrig såhär intensivt som minst 5 dagar i veckan. Så ja, det ger reslutat. Börja lyft Flickor! Lias fick prova han med idag..skulle mamma gå så skulle han med. 20 min uppvärming fick jag till på bandet innan Styrkepasset. Lias så snäll! Klart att dom sista 10 minuterna jag brukar ha kvar att träna blir det lite..
- Ska vi hem snart?
Inte så konstigt, han är hemmakär och det är ju positivt. Sen är han en liten kelgris då det är bara jag och han. han vill helst bara mysa på soffan. Men spralliga mamma måste få göra av med lite energi innan jag kan mysa mer. Ha ha ! Vi brukar deala.
Visar stolt upp min kära Bror och hur han byggt en vacker rygg på ett år! Vilken power! I sommar kör vi. Och jag ska få honom att köpa från MMSPORTS med minsann! Bästa kosttillskottet såklart!
Bilen besiktigad och Godkänd, DET känns skönt.
 
Lika mysigt idag med lunch tillsammans med min Liten. Han ville ha traktormat som vanligt (pasta som är hjul). Han älskar det! Sen snor han min broccoli med. Ha ha ha!
Inväntade Storebror!
 Sedan körde jag och Lias cardio och shopping.
HÄRLIGT ATT KOMMA UT!
Väl hemma dyngblöta var det dags för kvällsmat! Kvällen gick sedan som ...ja poof...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0