Så var kvällen

Här!
Färsk fisk idag. Finns det något godare att sätta tänderna i förutom "Seafood"?


Kommentarer
Postat av: Noname

Fattar inte hur du har råd för en tredje resa?

2012-10-02 @ 20:15:32
Postat av: Johanna

Svar till Noname: Ha ha, och det är något Du ska bekymra dig om? Besvarar mer än gärna om du har fler frågor som är relevanta att ta upp med en utomstående....Eller vem du nu är. Eftersom du vet att jag rest innan så måste det vara någon som läser mig blogg med jämna mellanrum eller någon jag känner som det svider i ögonen för.

2012-10-03 @ 17:49:12
URL: http://seluna.blogg.se
Postat av: Noname

De sticker inte alls i ögonen och de va inte alls så jag menade. Jag undrade bara hur du hade råd för jag har också familj och hela skjottablängan men har knappt råd att resa så jag undrar hur du ha råd om du spara in på nått särskillt?
Jag har läst din blogg ett tag för en väninna berättade om den för du verkar lyckas bra med att kombinera allt, jobb, plugg, barn och kärlek. Hur gör du för att hitta tid för dig och din man, vi har så svårt att hitta det här hemma :(?

2012-10-03 @ 19:19:28
Postat av: Johanna

Åh! Då ber jag om ursäkt. Jag trodde du var någon annan....förlåt!!!!
Åh, jag har sparat ett bra tag, har aldrig rest innan. Jag förstår hur du känner! Jag vet hur det känns. Först nu i mitt liv som jag gör detta. Och jag tror kanske att det är en flykt för mig just nu....
Sedan är jag så glad att du läser min blogg och jag ber om ursäkt igen för att jag tog dig för någon annan!
Önskar dig en fortsatt fin kväll ;)

2012-10-03 @ 20:42:15
URL: http://seluna.blogg.se
Postat av: Noname

Men hur får du tid till allt? Allt är ju så bra. Du hinner träna, umgås med vänner, tid till dina barn och man? Hur hinner du?! Har du nått recept för lycka haha? På vilket vis sparade du, drog du ner på nått eller hur gjorde du? Är tacksam för tips så jag och min familj också kan resa iväg. Men ta inte illa upp för att jag frågar men får du inte dåligt samvete när du åker iväg själv?

2012-10-03 @ 22:23:41
Postat av: Johanna

Hejsan! Sorry för sent svar...hur jag får tid till allt? Hm, ja du. Vet inte. Hur jag sparat...ja du inte gjort så mycket annat på ett bra tag ju. Det finns inget recept på lycka. Du väljer din egen väg. Ibland är det tufft, men you make your own destiny. Det är kanske en flykt just nu. Jag vet inte och orkar inte ta det nu. Hör gärna av dig igen om du vill fråga mer. Önskar dig en fin kväll :)

2012-10-10 @ 17:30:18
URL: http://seluna.blogg.se
Postat av: Noname

Inte gjort så mkt? Du har ju lyckats spara ihopa till tre resor, kan inte fatta hur du lyckats. Liksom en resa kostar runt 5-6000kr och du har gjort tre... Fattar noll haha. Klart att alla har egna vägar att gå för att hitta lyckan tänkte bara om du hade nått tips. Hur gjorde du för att din man skulle släppa iväg dig haha? Min hade väl dött utan min hjälp hemma.

Svar: Lång historia......orkar inte dra den här och nu. Tyvärr inga tips. Önskar jag kunde ge dig det...
SeLuNa

2012-10-11 @ 00:23:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0