Det var en gång

2012 har nu börjat och tänk så stort det är med ett nytt år. Man känner att man har nya möjligheter och säger varje år att man ska göra detta året ännu bättre. Jag tror att det är en sorts pepp man har, nu så jäklar!

Jag funderar på att sätta ihopa en liten Årskrönika i bloggen. För att visa och för att själv se hur 2011 sprang förbi och vad detta året som gått har fört med sig, gett mig och alla sidor om detta året. Jag måste bara tänka ut ett sätt att inte förskriva mig samtidigt som jag vill sitta och skriva i lugn och ro. En veckas ledighet står på shemat men den tiden kommer ju inte spenderas vid datorn hela tiden. Jag ska försöka komma på finurliga saker att hitta på med barnen innan all vardag tar vid. Jag hoppas på att få komma och jobba någon dag och på någon överraskning. Visst är det kul med överraskningar?


Gårdagen och årets första dag började med en sovmorgon. Sedan spenderade jag kvällen på jobbet. Idag är har 2012´s första vecka startat och jag är ledig med barnen. Vi har även idag haft en ganska så skön sovmorgon. Lias vaknade och var ledsen i morse men efter några om och men somnade han om hos mamma. Jag håller på för fullt här hemma med tvätt, städ och viktiga samtal att ringa. Studieböcker ska införkaffas och jag tror att denna dagen kommer att susa förbi!


Kommentarer
Postat av: Mamma till William och Wilma

Drinken ser underbart god ut..Ha en fin måndag.kram

2012-01-02 @ 12:30:45
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0