Hallå firren!!

Fantastiskt vinterväder! Helt underbart! När vi anlände till sjön var den full med glada ungdomar som slirade med sina Volvo 240 för full hals. Lias gapade stort, Ted med. DET KÖR JU BILAR PÅ SJÖN.
Vi körde ut med Puman, men jag höll på att kräka så nervös jag blev. Nej nej nej, kör in henne på land och ställ henne där! Argh! Man kan ju inte parkera en skönhet sådär på isen! Ha ha. Jag hörde hur det knakade och det för respekt med sig. Jag är livrädd för att braka in. Svärfar var med samt Patriks vänner och Lilla Sanna. De gjorde upp hål i isen med motorsåg och ja den är tjock, men....Jag tycker ändå att det är lite läskigt. Tänk att hamna under isen? Hujedamej! Lias lallade runt, Ted sprang med de stora pojkarna och satte upp Angeldon. En massa och det tog inte lång tid innan det small till.En Gädda på ca 2 kg fick sätta livet till. Man brukar (som sportfiskare) släppa i fisken igen. Men nu i vintertid då fryser deras ögon så fort de kommer upp ur vattnet. Bara pina att släppa i de igen. Det där med fisken är väll en smaksak, jag vill alltid släppa i fisken igen. Men stackarna på vintern går inte att rädda. Jag föredrar att sitta och meta en ljummen sommardag, det är dock spännande att höra hur det smäller till och man har en firre på kroken. Svärfar gjorde upp en eld, och det grillades korv. Lias njöt för fulla drag och Ted började pimpla med Sanna och Erik. Jag undrar om han fick någon fisk?
Jag och Lilleman körde hem, en trött Lias. Han somnade gott i den varma bilen och sov vidare då jag bäddade ner han i sin säng. Kläderna direkt i maskinen, efter all grillos doftar de inte ljuvligt. Slängde i ved i pannan och tog en lång het dusch. Jag har haft tid att sitta lite vid photoshop och nu ska jag börja på uppdrag, locka hår...Vilket kommer ta tid. Underbar dag på sjön, underbar natur och frisk luft. Man blir så pigg av att vara ute.

 


Kommentarer
Postat av: teddy

Vilka fina räda kinder ni har fått från vinterkylan :) Trevlig helg på er.

2012-02-11 @ 17:22:03
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: Johanna Fåglund - Foto

Sv: Hehe jasså, vad kul :P Tacktack :D

2012-02-12 @ 02:26:09
URL: http://stargirlphoto.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja, det är alltid rea på members. Just det sidan går ut på ;D

2012-02-12 @ 18:50:58
URL: http://madeinjapan.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0