Tennis

Vilket HET dag! Jag fullkomligt älskar det. Något som hör Augusti till är getingar som surrar som galningar och det är inte så trevligt dock. Tur att du felanmälde André! Tack för tipsen och råden idag med, kändes bra att få lite kött på benen innan jag testar på. Blev hämtad efter en ganska så tuff, eller ska jag säga ihärdig dag på jobbet. Tiden har bara rusat iväg idag! Lias sov gott i bilen. Patrik fick rycket att kolla upp om tennisbanan var ledig, och det var den. Svägerska Helene "Piff" var gullig och med hjälp av Puff och alla flickorna så fick Lias vara där och leka medans mamma och pappa svettades på banan. FAN vad kul det var! Jag blir bara så frustrerad då jag inte träffar bollen. Öva öva och banan ska bokas snart igen. Vad härligt det var att få röra på sig. Nu kickar snart träningsfreaket igång igen. Tack Maken för en trevlig tvåtimmars go crazy trip. Värt mer än du kan ana!
Hämtade Lias och han är numera NYKLIPPT!!!!! Åh, allt. Hans lockar...hans vackra lockar. Men det var ju dags. Vet vi båda två, det skär dock i mammahjärtat och det var bättre att Helene fick göra det utan vårt närvarande.
- Nu ser han ju ut som en liten POJKE!!!
Åh, visst är han bedårande vår lille buse.
Ted
kom inte hem förrän sent då han lekt med Rami hela dagen och imorgon kidnappar vi Rami för äventyr. Som det tycker om varandra. VAD STORA NI ÄR POJKAR!!! Jag fick pussa på Zeke lite!!!! MUMMA! Tvätten done och drinkar på kylning!

 

 

Kommentarer
Postat av: Josefin -Happy Days- Följ min fotoskola och vårt husbygge!

Hej, ang din fråga om redigering så tycker jag det är så roligt och svårt att låta bli att inte göra liiite justeringar på bilderna, eller så är det den där perfektionisten i mig som inte kan släppa taget. Men oftast gör jag inte så mkt mer än kanske höjer kontrast/ljus. Men ibland känner jag för att ta ut svängarna mer och leka lite extra med olika effekter. :-)

2011-08-02 @ 23:05:39
URL: http://myhappydays.se
Postat av: LIENE

sv: Tack:D Klänningen är från indiska (köpt förra året tyvärr) och örhängen är mina egna, jag säljer dem här: lssmycken.blogg.se



Älskar också heta dagar:D Det är det bästa!

2011-08-03 @ 07:27:52
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Fy för getingar...

2011-08-03 @ 07:59:46
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: teddy

Ohhhhh fina lilla grabben.

Han är fin både med lockar och utan.



Kram på er

2011-08-03 @ 13:54:07
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och bebis i magen

Hoppas att du har haft en skön sommar dag..I morgon ska vi nog åka upp till Helsingborg på deras djur park..ska bli så skoj..Ha en mysig kväll.kram

2011-08-03 @ 19:51:45
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0