Life Won´t Wait

Efter en relativt lugn morgon med pigga och glada barn så åkte vi till Svärmor. Hon bjöd på frukost och Lias sov gott, precis när vi skulle köra så vaknade den lille busen. Kramade om våra gossar och sen körde jag, maken och Björne mot Storstaden. Blev en fartfylld färd till staden med S. Patrik smuttade på öl i baksätet, Björn körde och jag navigerade. En GPS är så bra att ha, men jag blev lite förvirrad ett tag då jag tyckte en väg och GPS:en tyckte en annan....Ha ha. Vi landade tillslut på Hotell Globen på Odenplan. Körde ner bilen säkert i garaget och sen checkade vi in. Jättefint rum med två väldigt mjuka sängar, och en lite hårdare. Vad gör man inte för att tjäna någon krona? Vi pratade igenom färden och skålade med öl. Sen gick vi ner till bastun och svettades massa. Med en varsin öl i näven och ett glatt humör! För vi skulle ju se OZZY! Piffade till oss, eller jag..Pojkarna duschar sen är dom klara, en annan ska bara och bara och bara...Väl klara gick vi till en trevlig PUB/Restaurang och träffade Björns goda vän, samt hans vänner som han studare med. Jag fick äntligen lite mat i magen, och öl blev jag bjuden på. Det tackar man inte nej till. Tunnelbanan till Globen och jag är så förundrad över hur lätt det faktiskt är att navigera sig i Huvudstaden!
Vi kom till Globen och nu var det verkligen kissepaus på schemat, lite sena och vi hörde inget band som spelade. Ståplats och vi hann inte vänta länge förrän vi hörde..
- I can´t fucking hear you!
Björn hoppade till och skrek..
- Nu kommer han!! Nu börjar det!
Jag kontrar med, (eftersom alla konserter jag varit på har det alltid varit en evig väntan)
- Ah, inte än, klockan är inte så mycket. Det är väll någon inspelning av hans röst..
TJI fick jag för ut på scenen kommer Självaste Ozzy Osbourne i egen hög person. Han går med ryggen böjd precis som en äldre herre. Men annars ser han pigg ut! Sen brakade det loss rejält och vi stod och hoppade, stod på tå och trängdes i två timmar som den gamle mannen rockade Globen bättre än säkert dom flesta yngre artister gör. Hans röst är fantastisk och han är fruktansvärt rolig. Han frågade oss om vi förstod vad han sade och självklart skrek alla JA!! Han kontrar med att han inte själv förstår vad han säger. Ha ha ha. Let´s go fucking crazy! I wanna se you go fucking crazy! I can´t fucking hear you! And so on...Jag föll för trummisen ;)
Efter kramp i vaderna, lyfte Patrik upp mig lite och efter ett tag lyckades jag ta mig fram till första spärrningen. Där kom man upp lite, är man två skitar hög som jag är så. Svetten rann och alla hoppade som tokiga! Jag blev så lycklig över alla gamla godingar han spelade. DÅ HOPPADE JAG!




http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/musikvideor/article7662585.ab
Denna nya låten tycker jag så mycket om!!

När konserten var över tog vi tunnelbanan hem och somnade helt utmattade!

Morgonen därpå kunde jag inte sova länge. Upp och hoppa. Dom har ju ett gym på hotellet, måste användas ju. Så klockan 8 var jag på G och Björn hängde på. Patrik drog täcket över huvudet och sov lite till. Vi tränade i 40 minuter och det var riktigt skönt. Använde allt jag kunde använda, cykel, löpband och tyngder. Jobba jobba och jag gladdes över att svetten rann ner för ryggen. En lång dusch och sen en serverad frukost. Kan inte bli bättre. Efter det "gjorde vi" S. Vi tog tunnelbanan till Kungsträdgården och promenerade vid slottet. Sen handlade vi lite i Sturegallerian. Jag skaffade mig Vampire Diaries boken och en klädaffär är ett måste att gå in i. MQ ,och blev så glad över mitt fynd, en vacker blus från MANGO. Sen var det dags att köra mot Skåne. Hade så trevligt!
Underbart att få pussa på barnen sen!!

   





 

 



Filmade en himla massa! Men kan inte komma in på mitt YOUTUBE konto så det blir inga filmer som visas tyvärr.
Ozzy var väldigt roligt klädd, säga vad man vill om snart 63 årige Ozzys smak. Svarta byxor, en svart tröja med ett kors på och en lång kofta med en döskalle på ryggen. Hade någon annan kommit i detta hade jag nog skrattat, men han var bara häftig ju!

  

  







TACK FÖR EN FANTASTISK 25 års present Björn! Vilken go vän du är!

HITTADE DOCK MASSVIS MED KLIPP PÅ YOUTUBE från konserten! KOLLA IN!!! I LOVE "No more tears"

Kommentarer
Postat av: Josefine Nilsson

Vad fin du är i håret Johanna! Helt galet vad långt det är & ändå så fint. Ser ut som att ni haft det jättemysigt! Kramis

2010-09-12 @ 19:03:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0