Operation julen flyttar in

har nu startat här hema. Efter en sömnlös natt för mig, resten av familjen har sovit gott. Jag har varit vaken och har jag väl somnat har jag bara drömt om rådjur. Barnen gav sin mamma sovmorgon då jag tidigt på morgonkvisten kunde somna om,. Vi sov alla till 8, och hade en lugn morgon innan Ted åkte till dagis. Jag och Lias har börjat julpynta, nu kan jag inte hålla mig längre och julfeeling som jag fick igår gjorde mig ännu mer sugen på rött och tomtar. Så vi började som vanligt med vår hall. Fönsterna putsades och Lias fick sitta i gungan lite, ner och ta upp stjärnan och gardinerna. Sen märktes det att man hade en liten bebis på golvet. Han åt glitter och bet i sladdar. På någon sekund lyckades han stoppa både det ena och det andra i munnen. Åh, allt ska in i munnen och var det inte det så drar han i mina byxor och ska ställa sig upp. Han är verkligen överallt och ingenstans nu. Han är så charmig för han är så med och vill vara med. Han flyttar på saker för att komma fram och igårkväll när det var nattedags så kom jag upp, då står han upp i sin säng. Det går fort nu! Ted var inte alls lika busig och framfusig. Han var en väldigt lugn bebis. Men Lias är en riktig buse, det märks! Minn favoritstjärna är nu uppe. Dags att fortsätta för nu sover Lias busen!

 

Full rulle!! Jag VILL dra i stjärnan!!


Kommentarer
Postat av: Fröken M

åh va härligt ! Även jag har funderingar på att gå upp på vinden och rota fram advents stjärnorna :) Och köpa saffran så jag kan baka en jätte sats lussekatter !! Kramar

2010-11-22 @ 12:44:09
URL: http://frokenmela.se
Postat av: u name it

SV: Tackar!

2010-11-22 @ 16:37:18
URL: http://saraochalvahar.blogg.se/
Postat av: MammaMorran

Haha, jag tror tvåan alltid blir vildare- så är det här med, jag är lite rädd för hur trean kommer bli :D Här ska det pyntas på fredag!

Kram

MammaMorran- funderar på livet & Barn med ADHD/Autism

2010-11-22 @ 16:47:31
URL: http://mammamorran.blogg.se/
Postat av: Anonym

2010-11-22 @ 18:26:59
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Åå visst är det svårt att hålla sig från att tjuvstarta julen! :-)



Ja tiden går alldeles FÖR fort!



Kramen

2010-11-22 @ 21:21:49
URL: http://annacondas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0