Slutet gott allting gott

Vilket dygn med mitt förbenade hår! Slingade håret igårkväll och det slutade med att det blev superfärgat!!!! Inte alls snyggt...Vaknar pigg som en mört i morse, förvånad över att bebis fotfarande var inne och att bebis inte kommit inatt. Inte inatt heller, skulle inte jag vakna inatt och ha ont? Men nej..
Ner till ICA i ren panik och köper bruna slingor, slutade med att det blev LILA! Ja, lila! Jag känner mig fulast i världen och vill inte visa mig egentligen. Vill bara sätta mig ner i ett hörn och gråta.

In till Stan med Ted och flickor i massor! Patrik körde och tränade och jag gick in med Fina Ems i en frisörsalong för akuttid! Hade dom såklart inte. Emily piggar alltid upp och tröstar med att bebis kommer då jag känner mig vacker. Jo, jag vill inte föda barn i lila hår..Hårfrisörskan trodde nog att jag var knäpp..
  
Vi fikar på Madrix och sen går vi en sväng på stan! Inte det mysigaste vädret att gå på stan i. Regn och moln och en vresig höggravid kvinna. Min fina Erica hittade (eller jag hittade dom) äntligen skor och Ted fick ett par kortbyxor PUMA till gympan på dagis. Jag köpte ännu en hårfärg för nu tänkte jag att det får bära eller brista. Gråten i halsen, och förtvivlan i magen... hem och sätter i det....DET LILA ÄR NU BORTA OCH jag ser normal ut igen. VILKA HORMONSTORMAR i kroppen...herrejisses.

NU KAN JAG FÖDA BARN!


Vi ska strax bege oss ut till Erica, Andreas, Sanna, Bellan och Milia för lite Lördagsgrillning. Ja, har jag och Erica bestämt oss för att grilla så gör vi det med ;)

Tycker att bebisen kan komma inatt!!!!! Tycker att vattnet kan gå efter maten så att vi kan åka in. Väskorna är i bilen nu ikväll. För nu ska UNGEN UT!!!

Kommentarer
Postat av: fine

hade du fött ungen med lila hår så hade du varit den vackraste lilahåriga tjejen som nånsin fött barn! :D <3

2010-03-20 @ 18:14:04
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: Camilla E Lindström, En mammas dagbok ♥

God kväll,

Snubblade in på din blogg via en annan blogg, och tur är väl det! Hit kommer jag åter.



All lycka inför den stundande förlossningen. Jag saknar verkligen min gravid-mage...



Välkommen in till mig!

Kram från Camilla

♥ ♥ ♥

2010-03-20 @ 22:05:06
URL: http://emring.blogspot.com
Postat av: Fröken M

haha... helt rätt ! Man kan ju inte föda barn i fel hårfärg ;) men nu är jag ju nyfiken på om det hände nåt spännande under natten =)

2010-03-21 @ 11:25:16
URL: http://www.metrobloggen.se/michaelaj

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0