Studentfotograf



J tar studenten 04.






För första gången har jag plåtat studenter hela dagen lång! Färden bar av till Framtidsgymnasiet för gruppbilder till katalog. Regnat hängde i luften...sen kom det. Vi valde att vara kvar ute! Med paraply och uppfinningsrika töser så gick det bra! Tack vare min assisten Martina!!! Tack, vad hade jag gjort utan dig min PÄRLA!
Alla underbara studenter, så glada alla var! Inte många som var sugna på porträtt med så det blev bara en duo bild och en gruppbild tagen. Sen var det mingel ett tag. Vi rekade det sista vi hade efter fotograferingen och assistenterna åkte hem. Helt allena hade jag nu vimmelbilder kvar! Tjoho. Fick mat av en snäll Mentor och sen körde jag till Kvantum och köpte kaffe på hela fem kronor!!! Vågade inte vimmla vidare in, ville hitta tillbaka med trots GPS som räddade hela situationen som jag fick känna på senare...

Vimmel vimmel vimmel och glada studenter sprang ut! Vilka fotogeniska flickor jag träffade! Glada pojkar och härliga personer! Sen sattes GPS igång och det bar av mot ännu en skola för utspring klockan 16. En halvtimmes körnining sen var jag framme vid mål nr 2 för dagen. Hann precis till utspringet och fick skitbra bilder, det var uppehåll denna gången! Perfekt med lite molnigt och inget regn för foto! Så nöjd med dom bilderna! Hoppas jag att "chefen" blir med!

HEM HEM HEMÅT! Haft telefonkontakt hela dagen med min make, VILKE JOBB HAN GJORT (det jag gör var dag) men jag är tacksam för att jag fick chansen att åka iväg och göra detta. Så glad så glad! Väl hemma så var det glada pojkar och ett rent hem jag kom hem till! Lias sov och Patrik hade kaffet klart! Ted han fick sin pokemon och sen vaknade LITEN och nu var han sugen på MAT! Åh, han åt länge och bajsade som aldrig förr. Mätt ovh glad så passade jag på att FOTA honom. Med min egna kamera och en upplttningsblixt. VILKA UNDERBARA BILDER! WOW! Ted och Patrik kom hem med JORDGUBBAR! GUD SÅ GOTT. Men passa sig får man, får se hur Liten fixar dom med sin mage. Men ätit några har jag! Patrik lagar pizza nu från nya kokboken jag fick.
GOTT SKA DET BLI! MYS MED MINA FINA POJKAR! Sen imorgon bär det av på fler äventyr....
Både roliga och mindre roliga!



Kommentarer
Postat av: Becky

Meeen åh, vilken osis att vi missade varandra. Robins bror tog studenten idag och han gick på Framtidsgymnasiet :/ Om du såg en uppblåsbar Barbara så var det vi ^^ Haha..

Puss på dig snygging!! <3

2010-06-12 @ 01:17:14
URL: http://smuk.blogg.se/
Postat av: Fröken M

KUL !! Jag var i filipstad och student fotade i fredags :)

2010-06-13 @ 11:43:20
URL: http://www.metrobloggen.se/michaelaj

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0