Great

Då var ännu en helg förbi. Snart är vi lediga i hela 8 veckor tillsammans. Jag och min TRISS i pojkar!

Barnkalas har vi hunnit med, en fisk har fångats av stolte Ted och den grillade vi i lördags hos Svärfäräldrarna. GÖS ÄR GOTT! Lias var så ledsen och inte nöjd i lördags. Alla har vi dom dagarna. Är helt fantastiskt att se hur han utvecklas. Men man får inte glömma Storebror som även han växer för var dag som går. Nu kan han sätta fart på gungorna sälv som han fått. Det förevigade jag med kameran såklart och filmade för han vill ju med visa upp vad han kan.

Gårdagen gick bra. Jag tycker att det känns bra och hoppas att dom är nöjda med mitt jobb. Var på plats vid 15 tiden och då var det bara att börja fota så kameran rök. Kom mitt i smeten och fick många glada miner och även sura. Men jag kunde stolt presentera mig som Fotograf! Inte som en tokig anhörig....
Träffade andra fotografer, men ingen som hade direkt tid att prata och det hade inte jag heller. Fotade vackra studenter i sina balkreationer och pojkarna som var stiliga sina kostymer. Bäckaskog är vackert! Jag ville ha en bild uppifrån och blev först nekad. MEN efter att jag sade att jag inte är en anhörig utan fotograf för Studentkatalogen så blev jag uppsläppt. Vågade dock inte öppna dessa gamla fönster så det fick bli utan blixt (såklart!!!) genom fönstret på allt vimmel. Körde hemåt vid lite i sex och kände mig nöjd. Kameran full....Så jag hoppas att någon av dessa 300 bilder kan vara bra. Men det tvekar jag inte på att dom är.

Kommer hem och inga pojkar hemma. Går och möter som och det såg så gulligt ut när Patrik kom med vagnen och Ted höll i den. KAMERATILLFÄLLE...Hade ju inte med den då...attans med. Men jag kommer aldrig glömma den bilden ändå. Det var så gulligt att se. Lias var vaken i vagnen och Patrik gungade den för att han inte skulle skrika. Väl hemma ammades det, och ammades. Ted somnade på golvet att utmattning, fiske med Moffe tar på krafterna. Han var så lycklig över att Moffe tog han med ut för att fiska. Vilken Morfar!!!

Lias somnade och jag ställde mig och bakade chokladsnitt inför min dag. Måste ha hembakta kakor!

 Firade nationaldagen med att sjunga nationalsången tillsammans med Hans Majestät Konungen och alla andra på Skansen. Ja, hurrade gjorde vi med!! HURRA HURRA!
Somnade gjorde jag och maken vid 22....

LIAS SOV HELA NATTEN och det är fjärde natten på rad han gör det. REKORD! Härligt att få sova! Visst är det ljuvligt att få sova!!! Ted var så duktig i morse. Klär sig själv och ska minsann knäppa knappen med. En bestämd herre vill jag lova. Sista dagen på dagis med picknick med.  Han blev väldigt glad när jag visade chokladsnitten som jag bakat! Han älskar mammas choklassnitt! Knep två med i sinl lilla picknicksäck...Två dagar till sen har han sommarlov ju!
Jag ska fortsätta dona här hemma. Lias ligger och halvsover i liften och snuttar på sin kaninbappis. Gulle Dig!



LÖRDAGSMYS! Vid den underbara syrénen. DOFTAR LJUVLIGT och Lias tycker den är rolig att titta på.



På barnkalas. Bröder som fikar på gräset!



Gudmor mys. Kan inte fatta hur man kan vara så fantastisk med barn. Detta är denna underbara kvinnas kall. Jag studerade henne och kunde inte sluta häpnas över hur fantastiskt hon är. Där det hände något var hon. Samtidigt fixade hon fika och gullade med Lias. Jag avgudar dig. Så varmt hjärta!



Min make och Håkan med "snyggtröjan" och "snyggbrallorna"



Eftersom Lias åt och åt i lördags räckte det tillslut inte riktigt. Blev en ersättning på kvällen efter många om och men. Katarina berättade att det är tillväxt period och att han ammar mer för att det ska produceras mer. Hur ska det få plats mer i mig tänker jag då....Kusin Julia matar stolt!!



På jakt efter en "ovanför bild"...Visst är det vackert i detta slott som vi ville haft vår bröllopsfest på, men dock fför dyrt och här kunde man inte festa natten lång....ha ha...

Idag bär det av till Växjö för att hämta lite utrustning inför fredag. Maken min har turen att få vara ledig från 12 så han och pojkarna får hänga på....Sen har vi ju annat med att fixa idag!

Kommentarer
Postat av: fine

åh johanna, det slår mig att man inte kan se ett spår av att du har varit gravid för ett kort tag sedan. Vilken kropp du har, kvinna!

magnifik! ;)



Stor puss på dig, vimmelfotografproffset!

2010-06-07 @ 18:25:25
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0