Så var det en grej

visst ja. Bebisen ska ut med, har jag gått och förträngt lite, men tiden går och tiden tickar ner..
Jag har inte funderat så mycket över just smärtlindring. Jag har mest planerat vem som ska ha Ted och hur det ska gå till. Att allt ska klaffa fast att man inte kan styra det. NEJ DETTA KAN JAG INTE STYRA, men kommer nog försöka styra upp det så gott det går om jag känner mig själv rätt.
Vet att både Patrik såklart och Emily ska med. Att dom ansvarar för fotografering och filmning ( ja denna förlossingen ska filmas). Stöttning och peppning. Men just detta med smärtlindring låter jag bara vara. Läst lite om det och jag blir bara avskräckt då.
Lustgasen provade jag med Ted och inget för mig, två inandningar sen ville jag slänga masken...EDA gick inte att sätta på mig då det var det enda andra jag hade kunnat tänka mig. Men jag kommer kanske skrika efter det denna gången med? Vet inte, men tar det med ro. Vet att det gör förskräckligt ont och att jag kommer tjuta och gorma. Men det tar jag då, det är nog det enda som jag skjuter upp någonsin.

Jag har BOAT idag med. Vi har förberett för tapetsering imorgon och jag har boat lite till. Burit ner en byrå i hallen, donat om och om igen med skötbordet och vikt bebisens täcke några gånger. (ha ha ha ha)
Ted hjälpte mig bära upp alla hans sagobäcker med. Alla böcker uppe i bokhyllan nu. Ser ut som en liten sagohörna. Vet inte rikigt vad som fattas i rummet, men ska klura vidare på det nu...
Dagen har gått i ett, mitt på dagen var jag tvungen att lägga mig ner i en halvtimme. Blev bara så sjukt trött och mådde SÅ ILLA. Sen gick det över och jag tog ett tag med dammsugaren. Inte konstigt att Patrik tycker jag är lustig nu.

Tittade igenom skåp ( ja allt sådant ska med ut och självklart ALLT ska tittas igenom) Hittade graviddagboken när jag väntade Ted. Blev fast med en kopp kaffe i barnkammaren och läste.

SEN HAR VI FÅTT HEM VÅRAN NYA VIDEOKAMERA MED! JIPPIE! Så nu ska förlossning och bebisen förevigas i HD. Ha ha ha...Så smidigt att snabbt kunna lägga in på datorn sen. Patrik har provat ikväll och det blev bra! Nöjda med det köpet.

Bokat tid för fotosession med Emily med. Magen ska förevigas med fina bilder. Patrik ska vara med på några och självklart Ted med. (Jag ska ha mutor klara)

Nybadad och inte konstigt att jag är torr som en rostad lökbit så mycket och länge jag duschar...Men det KLIAR och så skönt att lugna ner mina SDR med varmt vatten!



V 30+2 med Ted i magen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0