Älskade lille vän

Min lille kille somnade på soffan efter en fartfylld dag. Åh han sover så gott nu med.

Lördagens fest var trevlig! Mycket god mat måste jag får säga, gulaschsoppa mmmmm. Love it!
Spökrunda och besök av en gammal läskig tant...ha ha. Ungarna hade skitkul, men mamma J blev trött.

     

En trevlig afton och sen var det söndag. Blev hemmastäd som vanligt en söndag. Ted fick leka med Erik och jag åkte på Babyshower för Johanna som ska ha bebis 31 December. Hon blev så glad! Fick massa fint och vi pratade såklart förlossning och annat bebisprat. Förlossning känns fortfarande lite långt kvar att prata om, sen läste jag om en mamma som fick sin bebis i vecka 24, och bebisen överlevde. Herregud! Aldrig ska man vara förberedd. Har fått en prematur födsel och vill inte vara med om en till. Denna gången vill jag vara beredd!

Annars en söndag, min garderob målad och klar. Det gillade jag...
Idag åkte jag med en ledsen kille till dagis och det visade sig att det är ju lov, så Ted fick åka hem igen. Men det blev han glad för. Imorgon är det fotografering på dagis så Erica skulle passande in till stan och vi hängde på. Blev lite shopping ;) En scarf till Ted, present till Lisa, ny mascara till mig och Hallmoweenutstyrsel till Ted. Ha ha, i år ska han vara 666 The number of the Beast.




Rockmamma som man är så ska Ted ha sin Kiss tröja på sig imorgon <3

Erica kidnappade Ted med hem sedan och jag hann städa mycket och få ordning i min gardebob. SÅÅÅ FINT!
Hur kan det vara så att man hinner med så mycket på två timmar? Inte sätter man sig ner utan man springer runder och fixar med massa, tss. Hämtat upp spälsängen från stugen....hihi. Bar ner det som inte skulle vara i Barnkammaren och upp med lite...kunde inte vänta mer. Nej nej nej...monterad, inte än. Men den står redo att bli monerad...ha ha ha. Tog även upp speldosan som ska hänga över och visar bilder i taket, samma som Ted hade. Sen ligger lammen och väntar samt napparna...åh. Kollade in spjälsängsskyddet med och babytäckena...längtar tills jag får tvätta dom.
Nu sitter jag här i min ensamhet och tittar på Tinas matlagningsprogram och blir sugen på allt möjligt.
Längtar efter mannen min, så tyst här hemma....Längtar till imorgon som ett litet barn. Jag och Ted ska hitta på något bara vi 2.


Kommentarer
Postat av: fine

åh, en nyårsbebis! Eller kanske 2010's första bebis? va roligt med babyshower :)



skrattade för mig själv åt number of the beast - klockrent ju! :D Bra fantasi Johanna!

2009-10-27 @ 10:41:58
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0