Älskade Hjärta

Helgen har gått i full fart. Som sagt innan så hinner jag inte med dagarna längre....
Fredag hittade vi utegran och sen i lördags kom Farfar och Farmor min och vi satte ljusen i utegranen. Lite annat fix här hemma, sen bakade vi pepparkakor!
Kvällen blev Personaljulfest på Björket. En sista gång alla träffades. Julmat och julshow. Trevligt var det, kul att komma ut fast man beställde julmust i baren ;)

   
  

Julfesten var rolig. För förfest hos Ann i Hlm och där blev det så starkt som vatten för mig. Kul att se jobbarkompisar igen. Vad jag saknar mitt jobb!!
Sen blev det JULFEST UTAV BARA TUSAN på Björksäter med Stort Julbord, ja ett julbord som hette DUGA!
Mmmmm, vad gott det var! Snaskbord med, mmmm...mmmmm..Men varför så lite JULGODIS?
Vi blev roade av Partyfabriken och dom var så duktiga. Önskar bara att det inte var sent, men jag antar att alla andra ickegravida var som roligast i gasen just då. Trevligt och jag tog många bilder....
Kommer hem så sent som 00:30....oj oj. En man som var orolig för mig...

Söndag och julskyltning, tittade när Sanna gick Lucia och 1:a advent fika hos Hampe och Lisa. Gott med glögg. Sen Yoga på kvällen.....efter denna helgen var jag helt slut...

IDAG MÅNDAG OCH IDAG UL och BM besök!!!
Som jag längtat efter denna dagen. Ted var ledig idag för dagis var stängt så vi hade en lång sovmorgon. Lite för lång....10:15..Hoppsan. Men med lite eftertanke så blev det sent igårkväll och det var skönt att sova. Vi mös länge. Mmmm...Frukost i form av flingor i vardagsrummet med tända ljus trots att det var ljust ute.

Erica kom och vi körde in till stan för BM besök 14:30. Jag fick börja med Urinporv och blodprov. Eftersom jag är RH-neg så tar dom blodprov var gång i rör. Räcker inte med ett stick i fingret här.
Urinen var bra och HB låg på 120 vilket är helt ok...
Sen pratade vi amning och det blev inte så mycket prat om det för jag har gjort det innan. Jag sade precis som jag tyckte att funkar det så funkar det. Annars tvekar inte jag till att ta hjälp av ersätting för att få en nöjd bebis. Kan vara så att jag fick en tuff start med Ted så därför krånglade min amning i början och då han fick vattenskalle så sinade mjölken helt. En faktor kanske?
Fick lyssna på bebisens hjärtljud!!
 

WOW! Häftigt att få höra det för första gången. Det är magiskt! Hon behövde inte leta utan det var lätt att hitta hjärtljuden. Låg på 146 (Med Ted låg han på 145 i samma vecka). Bra och jag mös en stund. Tänk om man hade en sådan maskin hemma? Det var härligt ovh bebis puffade upp sig och visade BM Lena precis hur h*n låg.

Lite mer prat och blodtryckskontroll. Bokade nästa träff som kommer vara i januari då det är Glucosbelastning. Ett UL ska vi få i vecka 32 med, Ted är född 33+6. Ett UL som kommer göras en läkare. För att mäta bebis! Det tackar man såklart JA till. Så nu längtar jag till UL nr 5! Har ju fått se en snabbtitt två gånger, en gång vaginalt och det var i samband med Cervix prov då bebis vinkade och en gång tidigt i grav för att lugna mig... Sen var det dags för spännande moment nr 2. Ett Ul för att ta bilder! Tänk vad snällt ändå att hon gjorde ett extra bara för att fota bebis! Men sen är det ju ganska så självklart att man vill ha bilder.

En VAKEN OCH PIGG BEBIS!!!! Ligger med huvudet ner, långt ner och benen på höger sida.

 

- Kolla! Nu rör h*n sig!!!
Men såg hur bebis buffade utanpå magen!!



- Jag vet att det är en ..............!!!
Bm tog så fina bilder. Tre bilder fick vi. En på foten förstorad men den andra foten bak, en profilbild då bebis suger på tummen och en bild framifrån/uppifrån på bebis som blev så bra!!!



Erica och Emilia var med. Milia pratade för fulla muggar och Erica filmade!
Bebis mår bra och Bm gissade kön, men kunde inte se till 100%. Jag vet vad jag tror, men vi får väll se....

Underbart!
Hem och haft besök ikväll och nu tränar Patrik....jag har gjort lite dips och ska nu göra lite armhävningar.
Helt slut efter denna dagen med, men...såååå lycklig över att se att bebis växer. För bebisen hade verkligen växt sedan sist! Så fin! Får väll visa bebis sen, men andra som ska se h*n först ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0