Hemma bäst

Borta bra, men hemma bäst. (Fast man hade velat åka till Rom och strosa på gatorna där nu...)

Idag körde jag och lilleman min ut till HÖGGRAVIDA Erica. Bebis varit inne nu i 13 dagar "för mycket"..
Vi hade med oss kaffe, choklad, gott & blandat samt kort och ett fång vita rosor. Allt för att pigga upp min lilla "Bästis".
Ska vi göra något? Ja, vi krattar ihopa alla "kattspyor" som vi döpte dom till. Det blev så fint på gräsmattan och Erica fick lite ont....Åh! Men det stannade bara vid att göra "lite ont". Gissa om jag var spänd, som på nålar.
Vi väntade in Sanna och jag tog henne med mig!

Jag och barnen körde till Däckservice, SPRILLANS NYA DÄCK PÅ Pärlan!!
Såå bra! Sen körde vi till Bilbesiktningen och "hon" gick igenom utan problem nu! Det kändes så skönt. Bara skatten kvar sen så! Vi körde till Kvantum och handlade mat, och barnen fick en varsin grej. Sanna hade ju 20 kronor med sig och hittade ett armband (som faktiskt jag tyckte var snyggt)..Dom där 9 kronorna kunde jag inte titta in i hennes ögon och be henne leta vidare.Nej nej. Ted hade ju också hittat något, en bil. Jag tänkte att han ska inte bara få handla och handla så jag sade att för födelsepengarna kan han få köpa den. Gick han självklart med på..Glada och nöjda körde vi upp till mannen min på NIBE och strosade runt bland pallar och hittade "Hunken". Hem hem hem nu!!

Åh det är så könt att öppna sin dörr till huset! Känns "vår doft" och börja göra maten. Nypotatis och sill (köttbullar till barnen och min Pappa) Sanna åkte hem och Ted lekte med Pappa. Dom mös ner i soffan och jag började rota bland alla saker vi har. Spikade upp tavlor och designade sovrummet så gott det går med blomtapeter! Blir riktigt mysigt. Man får göra det bästa av det man har. Sen hittade jag alla mina gamla barnböcker och bokmärken. Satte mig ner och tittade på allt. Hittade min "My little Pony" bok!



Gissa om jag sken upp där för mig själv!? (Konstigt att man tyckte om dom, jag tyckte inte ens om hästar..men det är ju My little Pony)
Bokmärken som jag satt in och där var massvis på Brudpar såklart! Alla flickor med slöja och mörkhåriga pojkar! Ett tecken maybe? Jag har ju hittat min prins nu!

Fick tårar i ögonen och blev sentimental för mig själv för en stund. Andades in stunden och fortsatte att titta. Satte upp böckerna fint. Inte ska dom ligga i en låda! Så det blev det bästa av vad man har. Synd att hyllan är mindre läcker och att den står i en hall som är renoveringsobjekt, men i denna stunden så brydde jag mig inte. Det kommer det kommer.

Ted somnar. Jag tar en dusch och nu sitter jag och begrundar dagen som gått och dagarna vi har framför oss...
Vi har pratat renovering jag och min MAN!
Planerat och diskuterat. Alltid lika kul. Vilken SUPERIDÉ vi har. Men först klart det som vi håller på med, sen badrummet nu i höst. Ska börja planera det så fort vi kan! Efter kommer ska jag få min "walk in closet". Gissa om jag är nöjd?



Kommentarer
Postat av: fine

Ja.. tråkiga omständigheter men en chans att stolt visa upp var jag kommer ifrån för min älskade norrlänning till sambo.

Så roligt med renoveringsplaner, gör ni allt själva eller tar ni hjälp av hantverkare? Jag har tummen i handen och kan knappt sy i en knapp ;)



Vi stannade i en vecka (vi åkte med Tobias familj) och bodde i en lägenhet för att få plats allihop (hotell hade blivit för dyrt) som ägdes av en amerikanska. Hotels.com är annars en toppensida vi brukar använda oss av.

Åh, hoppas ni kommer iväg till Rom, vi hade det så bra när vi var där! 39 grader varmt iofs, men det var gött :)

2009-05-28 @ 05:49:28
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0