Nyårsdoppet

Nu är nyårsdoppet avklarat!

Hela förmiddagen städade jag, tvättade, eldade, vattnade blommor och hittade massvis att pyssla med. Ändå är jag inte klar ;) Skönt när man får en kaffekick och är så pigg. Sen var väskorna packade och vi kidnappade Sanna & Bella och körde till badhuset. Jag och tre busungar! Men två timmars bus gick fort, det var mysigt. Det bästa var att ligga och jäsa i bubbelpoolen! GISSA OM DET VAR SKÖNT!!!!!



Ted med sina badbrudar ;)

 

Barnen köpte simbrillor så att dom kunde se under vatten såklart!! Ha ha ha



Snart V 30....växer så det knakar ;)

 

Känner mig 100 gånger större än på bilderna vill jag lova. Jag kände mig som en valross idag....ha ha ha. MEN jag sket i det och njöt av att vara viktlös i vattnet, simma och flyta (som Izabelle tyckte att jag gjorde).
Jag kände mig smal igen i vattnet och det var så varmt och skönt! Barnen fick åka på ryggen och i vattnet väger dom ju inget. Vi busade och drog varandra i badleksaker. Det roligaste var nog att leka "VEM ÄR RÄDD FÖR SVARTE PETTER?"....Ha ha ha....måste sett kul och det var det vill jag lova! Jag sprang som en gasell!!!
Vi fikade på medhavd fika och det var mys, jag, Ted och mina töser.....(ja...liiiiite mina...liiiite)
Sanna imponerade med att hoppa från trampolinen och Bella trampade vatten på det djupa. Ted stod med armarna i kors och skulle minsann INTE gå i det kalla vattnet. Vi bubblade och badade Ångbastu. Tillslut var jag helt slut....Jag satte mig på en stol och tittade på barnen som då lekte fint i mellanbasängen....Jag hade nog kunnat sitta och somna då. Dags att gå in och duscha! Jag duschade i lugn och ro då barnen bastade. Jag ville inte gå in i den värmen. Too hot....när jag redan är så varm som jag är. Bebis sprallade för fullt i magen!!
Efter nyårsdoppet hade Erica maten klar och det var mumma! Vi spelade "Den försvunna diamanten" och det var rikigt kul! Göra om snart????
Hälsade på Lantnördarna och Ted fick spela lite med Pappa sin, sen fick han 20 kr att handla för när vi ska till stan imorgon. Ja, imorgon fullt ös då med. Hoppas att jag inte tagigt mig vatten över huvudet nu? Men jag känner mig ganska så säker med min Erica! Sitter jag bara hemma så klättrar jag på väggarna och jag vill ha att göra. Nyårsdressar till småflickorna ska hittas och lite annat smått och gott. Ted är klar med sin nyårssvid!

Nu sitter jag och andas (flåsar) framför min Svarta läckerbit. Ted sitter och tittar på en film, sen är det minsann nanedags. För både mig och Ted. Nu har han iallafall tagigt av sig simglasögonen ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0