Augustisol

Ja, en helg som gått och fort som attan som vanligt.
Kräftskivan var lyckad. God mat (räkgratäng, västerbottenpaj samt en sallad och vitlöksbröd) självklart Vittsjökräffs med. Mumma! Ölen flödade och jag smuttade mest på Päronsoda och iskallt kranvatten. Ted åt kräftor så det stod härliga till.

Handlade mycket i lördags med. Jag och min man hade två timmars shopping all by ourselves. Mycket trevligt. Hittade mycket nya kläder både jag och Pk min. Min snyggve i Rom!

Igår packade vi lite, och städade. Jag var på Me&i party hos Puff och brände pengar tillsammans med Erica. Vad mycket fint dom hade nu i höstkollektionen. Blev tre tröjor till Ted samt ett par coola turkosa byxor att matcha tröjorna med.
Ännu mer städ och fix hemma, torka golv och tvätta så att det inte byggs på med en massa tvätt nu innan vi ska åka. Erica min kom på kaffe och sen åkte min pojkar för att lämna Kräffsaburar hemma hos Mårten och Johanna. Jag fick ännu mer tid till att städa fint här hemma. (Söndag brukar vara städdag)

Idag sket det sig med barnvakt helt, men jag har pratat med min chef som är förstående och jag kunde vara ledig idag. Imorgon får Patrik vara ledig. Så idag står det strykning och trädgårdsarbete på schemat. En maskin tvätt går och lilleman kollar sina nya Byggare Bob filmer. Så nu återgår jag till sysslorna. Farmor och Farfar kommer snart med! My garden here i come!

Kommentarer
Postat av: Amandha

hmm undrar varför du höll dig till päronsoda och vatten? ;)

Kram

2009-08-18 @ 11:53:04
URL: http://www.amdadesign.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0