Miss J

Än så länge iallafall....Ha ha ha. Nu har jag jobbat min första dag efter ryggskottet. Tyckte det kändes skönt att jobba, om det bara inte gjorde så ont. Ett tag gjorde det så ont så att jag trodde jag skulle kräka. Så trött på denna ryggen nu, och denna smärtan hela tiden. Blir galen! Kan ju inte sitta mer än en liten stund innan det gör ont. Kan inte böja ig ner och plocka upp något utan att det gör ont så man vill svära. Gick till jobbet i morse, det var skönt däremot. Behövde jag, och det är så skönt att promenera.
Efter jobbet så var det plugga som gällde, läste allt igår. Så idag gjorde jag testet för denna veckan. Fick bra på det. Så intressant att läsa om celler och hur vår kropp är uppbyggd. Gäller bara att ta tag i matten med, matteträff imorgon igen.


Ted är på dagis, Patrik jobbar och födelsegrisen Pappa jobbar. Jag ska hämta lilleman klockan 17:00. Sen får vi ju överraska Moffe med något. Kanske något gott? Vi får se. Jag ska se om jag får tag i Tina fina nu.....har en sak att berätta för henne. Tycker att hon kan komma hem nu....hm. Varit och solat sig brun i "utlandet" som min farfar säger. Han ska jag med ringa för tusan, åh...polisen ska jag med ringa....oj oj jo... Vad jag kom på mycket nu!!

 Farfar & jag....Tokfarfar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0