Härliga hem

Visst är det helt underbart att komma hem och känna sig HEMMA! Har jag inte gjort på många år innan vi köpte vårt hus.
Här kan jag stänga dörren om mig och verkligen känna mig HEMMA. Lika skönt som alltid att komma hem efter en kall cykeltur efter en kvälls jobb, som ikväll.....

Dagisfotografering idag! Ted var superduktig på morgonen, rensade öronen, borstade tänderna, borstade håret, vax i.....piffade till sig. han tyckte att det skulle bli så kul. Han är ju som sagt van att bli fotad var dag!
Blev kaffe hos Nana, nästa gång blir det den där promenaden hörrö du!
 Kollade in grymma Björn Gustavsson på You tube.....Han är såååå sjukt rolig.

Hem och kokade kaffe, körde snabbt och solade på Helena. DET BEHÖVDES. Det var sååå grymt skönt, minst varannan vecka ska det solas nu. Var vecka sen blir fö rmycket när jag ändå fått upp färgen, men nu ska färgen fram. Väntat med att sola pga ränderna man haft efter sommaren. INTE EN ENDA RAND JAG SKA HA när jag blir Fru.
Träffades lille Lasse (hund) igen, samt en pratsstund med Helena. Blir fler solningar där!!! Slippa boka tid.....bara ringa och höra om man kan komma. Perfekt för mig!!! Hem och Patrik var klar med Katjas puter. En kopp kaffe, sen satte min Kullis på vinterdäcken, och snabbt gick det!!!! That´s my man! Han kan allt girls!!!!! (and boys)

Jag lekte med Ted, läste saga. MYS. Patrik har roat sig med sina vänner från stan och varit på SEKUBE. Han var sååå lycklig för han fick nycklarna dit....Han är väääldigt stolt. Jag har jobbat idag, enda dagen denna veckan. Men ibland blir det så, har så mycket semester att ta ut. PÅ SÖNDAG SKA JAG OCH Patrik på BRÖLLOPSMÄSSA!!! WIEEE...

Izor snarkar, Patrik kollar puter, Ted sover och LuNa...anar att hon är uppe hos Pk. "Underworld evolution" går på tv....Väldigt bra film......Kate Beckinsale är sååå häftig i den!!!


Kommentarer
Postat av: fine

och jag tänker ofrånkomligt på dig när jag hör "I love rock & Roll" :D

Åh, Vittsjö kyrka är ju så fin, och så många minnen.. nära vår gamla skola också, tss ;)

2008-10-03 @ 23:40:24
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0