Kollar Calligraphen


Sitter och surfar på Calligraphens hemsida.
Dessa söta flaskhängare är ett måste ju! Ska bara komma på vad det ska stå, vill att det ska stå något vitsigt eller romantiskt. Inte våra namn och datum för bröllopet. Det står ju överallt annars.
Kollat igenom bröllopsbudgeten idag och det ser så bra ut! Ska även unna oss att köpa engångskameror från Calligraphen, om jag bara vågar beställa inbjudningskorten....det är tidigt. Men vi vet ju datum och det är ju bestämt. Men något som får mig att vänta. Jag som avskyr att vänta. Vill gifta mig nu.
Om jag bara kunde slippa dessa mardrömmar om vårt bröllop. Det som jag drömmer om mest, och det som går fel är fotografen och min klänning. Klänningen sitter som en sopsäck och fotografen fattar inget. Jag får hela tiden..
- Tar du kort nu?? Fota nu, kolla här...
Men jag vet att han kommer knäppa bilder hela tiden och han är ju grymt duktig med sina över 20 år som fotograf. Jag vet inte varför man drömmer dessa dumma drömmar? Kläningen är jag med nervös för...sitter löst där och tajt där...

Gästbok har jag med hittat, men tycker inte om att det så : Guests i den. Jag tror jag skiter i den och hittar någon annan. Det ska väll stå på svenska för 300 kr?? Jag vet inte, en ren petitess....Gör väll inget om det står på engelska? Ha ha ha...inte tusan vet jag?
Ah, nej ska inte beställa inbjudingskort ikväll inte....vi har ju en viktig sak kvar att hitta: MONOGRAM, vilket är väldigt viktigt!! För det sade vi från början att vi ville ha!

Idag har vi pimpat bilen lite till, Bosse (vår bildoktor) satte i vårt sprillans nya batteri i Pärlan! Nu spinner hon som en katt med olja som är påfylld med. Bokat tid för oljebyte med! Då all olja tas bort och man fylle rpå med ny samt byter oljefilter. Då så! Det är en helt annan bil att köra med ska jag säga. Patrik instämmer helt och fullt!
Pojkarna kollar Ronja, jag har gjort apelsiner med nejlikor i och vi har ätit. Apelsiner med nejlikor i är ett måste under december månad här hemma.

När Ted vår somnat ska vi se Twilight jag och Kullis....Bu...ha ha ha..Jag och mina vampyrfilmer. Jag och det övernaturliga det är bara så. Igår tittade jag lite på Julkosnerten med Sonja, Shirley och Sanna. Åh, så fint. Även kyrka och det kristna är väldigt vackert. Kluven men samtidigt inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0