Åh så skönt

Jaha, då var den fina granen hittad!
Åkte ut till Patriks mormor och morfar, blev bjudna på julbord. Inte ätit det än i år. Det var så gott med mormors köttbullar och inlagd sill. Sen gick vi ut och letade gran!!! Gamle Morfar stöttade sig med käppen. Ted han rultade fram bland alla grenar och lerpölar. Hittade en superfin gran, lika kräsna både jag och Patrik. Sen gick pojkarna in och jag lockade på katterna. Plötsligt var jag efter en liten stund kallande omringad av 8 stycken söta katter. En liten kattunge utan svans. Han är så otroligt fin med sin silvriga päls. Åh, om jag bara fick hålla honom. Studerade dom länge. Sen blev det risalamalta med hemmakokt saftsås. Sen gick jag ut coh gav en liten kisse lax..tss. Såå fina. hade kunnat sitta där och prata med dom hela eftermiddagen, katt tokig som jag är.

Svärmor, Svärfar och Ellen kom. Dom skulle med ut i skogen och hitta en gran, sen blev det kaffe och jag bjöd på mina goda lussekatter! Blev full poäng från alla!! Jippie! Dom blev faktiskt riktigt bra måste jag säga! Lite får man skryta. Hem med granen i bilen, lukatr så gott. Monica och Lennart kom och fick sitt inbjudingskort samt ett annat att ge.
Sen körde jag ner till ICA och köpte frimärken till dom tre sista jukorten som ska skickas samt alla BRÖLLOPSINBJUDNINGAR!! Så ikväll blev dom skickade.

Kändes så kul att äntigen skicka dom
, nu ska vi faktiskt gifta oss. Hem och slängde i mörkbruna slingor. Fanns bara färg att köpa, så jag imoproviserade och kladdade i med händerna. DET BLEV SUPERSNYGGT! Nu är jag nöjd, aldrig mera så mycket blond. ALDRIG! Såg ut som en glödlampa idag när jag tittade mig i spegeln. Nu är jag lite mrökbrun med. Snyggt, tyckte även min Kullis. Nu ska jag se vad jag kan hitta på här hemma. Imorgon har vi massvis att göra! Tror nog att jag ska dela en kall öl med min Patrik, vi har ju SEMESTER!!!

 Lilla Pappa hjälper mig med korten!


Kommentarer
Postat av: fine

åhh, vilka fina inbjudningar, vilken vacker rosa färg!

Och vilken julstämning det blir när man klär granen, jag skall packa upp mit bagage snart (väskan vägde 17 kg - måste ha varit alla julklapparna hihi) och lägga mina klappar under granen.

Ja jag hoppas verkligen att det blir kul, jag älskar ju att dansa så det tror jag nog. stor kram!

2008-12-21 @ 20:21:22
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: Jenny

Vilka fina inbjudninskort.

2008-12-27 @ 10:33:33
URL: http://aikmansgirl.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0