Voodoo docka sökes

 


On point. Oj. När du vaknar och tänker att idag ska jag göra allt för att vara helt 100 imorgon. Du vaknar, och kan ta dig ur sängen lite bättre än väntat. Ja, det var nog pillan du fick vid halv sex i morse som gjorde att du kan ta dig upp. Ja, var det. Den som Han kom med till dig. Åh, svalde ner med julmust. Min Man han kan Han. Åh, happy day så fin han är. Ja, kommer som vanligt morgon snygg ut i köket. Mitt hår är som grymmast och sådär yvigt vackert som nyvaken. Like a Queen såklart. Där står Han. Fejjar med sin matsäck, sin frukost, Teds frukost, Lias frukost och mitt kaffe puttrar. Hallå liksom! Tack. Vaddå tack. Det gör man. Well jag älskar dig så för just detta. Fan vad fin du är. Snygg med att titta på. Mums. Lias i soffan och Ted kommer traskandes. Åh vilken go kram jag får. Jag går som en 90-årig dam. Fräsch 90-åring. Tänder ljus för var morgon tänds det. Oj så mysigt. Morgnar när vi alla samlas i soffan är dom bästa. 


Storebror hjäper lillebror att borsta tänder. Jag slipper gå upp för trappan. Storebror underlättar för mamma och aldrig en suck när han ska hjälpa lillebror. Fan så fin han är min förstfödde. Han ropar:




  • Mamma....Lias får nog vara hemma idag...Lias kräker. 



Jag stelnar. Nej nej nej. Inte kräk. Ok. 


Jag kommer! Att komma ner på golvet för att torka. Att komma upp från golvet. Stackars Lias. Usch. Jag vrålar. Fan vad ont det gör. Have mercy snälla. Täcke släpas. Onepiece tas fram. Från toan där nere hör jag.


Mamma vi måste nog byta kalsipper! När jag väl kommer ner. Möts av en liten som nu inte kräkt utan från andra hållet denna gången. Mattan nej. Åh, liten skäms. Ingen fara Älskling detta fixar vi. Duschen är nära, och tur det men tvätta kommer jag inte ner till. Jag får ont i hjärtat. Lias får ta tvålen själv. Nu känner jag hur tårarna är nära. Lias skakar. Jag får ännu mer ont i hjärtat. Stackars barn. Åh, vad jag älskar honom. 


När onepiece är på, ligger Liten i soffan och täcket får han på sig. Uppdrag ta mig ner i källaren och sätta igång tvätt. Jobbigare trappa finns inte. Från 1920 talet. Fräsig är den dock. Dessa trappor görs inte idag. Som vissa kläder. Opraktisk men snygg. Vad gör jag inte för att vara fräsig liksom? Åh jag kom ner! Nu kom tårarna. Varför? Jo, nu rann bägaren över. När jag ska fylla på tvättmedel i maskinen så ser jag att den ska fyllas på från refillpåse, och någon sax för att klippa upp och fylla på finns inte här nere. Att ta sig upp för en sax. Nej nej. MacGyver tar något annat. Och bölar lite. Väl uppe tar jag en kopp kaffe, och ska sätta mig ner vid Lias. Tvn stängs av. Poff. Död. Neeeeeeejjjjj!!!!! Jag ska resa mig och i ryggen hugger det till sådär elakt. Åh tänker jag en gång till då för fan. Bara hugg när du ändå håller på. 


Vad har jag gjort? Detta kan omöjligt vara karma. Är det någon som har en voodoo docka eller? Isåfall hallå kom och gör upp för nu får det vara bra. 


En propp har gått. Snart min med. Första gången jag byter propp i mitt liv. Han finns såklart med i telefonen.  Jag är livrädd för ström. Klart att proppskåpet är i källaren. Fräsig trappa var det ja. Klockan var morgon och jag vet knappt var jag ska bli av nu. Slutet gott (dagen är inte slut ännu) Tvn funkar men vi har redan playat Frost på datorn. Fifi är med och visar sin kärlek med sina brrrp och dom somnar. I slutet hon hos Lias i soffan på och under det blåa riddare täcket sniffar Lias. Tänk det hade Ted som liten. Jag studerar dom. 


Ni som är restriktiva mot piller. Ok. Ni som vägrar ta piller eller annan medicinskt behandling. Ni har aldrig varit sjuka eller haft ont. För utan piller för mig nu hade jag inte kommit ur sängen och utan strålbehandling hade jag inte levt. Jag hade aldrig klarat mig dessa timmar och funderar fortfarande hur detta ska gå. På något lustigt vis så gör det alltid det. Det går.  En ny dag gryr alltid och solen går alltid ner. Livets cirkel. 


No mercy. Well jag visar ingen nåd heller. Håller med Helen Mirren: 


" At 70 Years Old if i could give My younger self one piece of advice it would be to use the words fuck off much more frequently" 




Jag har fina grabbar. Jag har tre. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0