En U sväng

Tar vi nu. Nu vänder det! Nu måste det vända. Så många tecken på att det vänder snart. Jag är med jämna mellanrum orkeslös och ledsen över saker vi inte kan påverka. Tycker ibland att livet ter sig lite orättvist ibland. Sedan tänker jag om. Tänk på alla som var med om Tyfonen nere i Fillipinerna? Vad fan gnäller jag för? Jävla tramsbytta! 

Efter så lång tid utan varandra är vi tillsammans. Varje dag vaknar jag med Honom: M min Maryo. 
Tacksam & lycklig över att varje natt få somna och lyssna på hans hjärtslag. Så därav vänder det melankoliska snabbt. Finns saker här i livet vi inte kan göra något åt. Dom sakerna vi kan göra något åt, försök. 

Idag är det ännu mer lycka. Vilken lycka när barnen kommer. Åh! Min Store pojk med en nyhet som ger mor i huset fjärilar i magen. Min pojk blir större och större. Liten Lias lite småvarm men ändå på ganska så bra humör trots en lång dag. Nu njuter jag av att kunna gå in och titta på dom, lyssna på deras snarkande och lukta på dom när dom ligger i sina sängar. Om jag är "blessed"? Skulle anta det ja...detta..detta ger allt annat en rejäl käftsmäll.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0