Till skolan

Snön smälter sakta men säkert bort, katterna är faktiskt ute och känner på snön med tassarna. Försiktigt trevar de sig fram och smyger på möss. Himlen är grå idag, och det ser ut att bli en ganska så grå dag här i Norra Skåne. Var detta bara ett såkallat väldigt tidigt aprilväder? Kommer våren på riktigt nu, eller ska man bli lurad igen?

Har precis skjutsat min Store Påg till skolan. Åh, där går han in på skolgården med Puma väskan på ryggen, overallen som en Pingvin (skulle han tvunget ha) och innan dess har vi haft en fin stund nu på morgonen. Vi har pratat om drömmar. När jag väckte honom idag sade han:
- Nej, mamma väck mig inte än. Jag vill drömma klart..
Det känner jag igen, inte än...Jag vill drömma klart och det måste man få göra. Fick sedan höra om drömmen. Först ville han inte berätta...Sedan sade han utan att vi pratat om det..
- Mamma, du var med i drömmen. Jag drömde att vi var i Jurassic Park. Vi var jagade av Dinosaurer. De tog Lias, så vi sprang hem och hämtade stekpannor och grytor och slog dem i huvudet. Sedan flinade han glatt, för inte kan man väll springa hem och hämta stekpannor? Men i hans lilla värld så är Jurassic Park inte alls konstigt. Underbara unge! Vi lyckades rädda Lias iallafall. Det var ju det viktigaste han ville han sagt med drömmen.
Tänk vad drömmar kan säga oss saker!
Uppmanade Ted att vara vaken tills jag kommer hem ikväll efter jobbet, för imorgonbitti åker jag..
Jo, han skulle minsann vara upp. Kommer säkert komma hem och han sitter och spelar intill sin far, två lika speltokiga pojkar. De kommer säkert sitta med exakt samma stil och vara inne i spelet...Ha ha!

Jag sitter nu här och ska förbereda lite inför APU som startar på måndag för mig, blod svett och tårar i fyra veckor. Något nästan varje dag och mer än vad det är nu. Ska fundera ut lite litstiga saker jag vill uppnå med min sista praktik. För det är i praktiken man lär sig, läsa kan man göra mycket men det är i verkligheten som kunskapen får provas på. Ser fram emot det och jag hoppas på en lärorik tid.





Kommentarer
Postat av: Karin

Samma jobb som jag hade i Sverige fast 50% mindre och på distans:)) Jobbar med webben och det var ju tur för kan ta med mig jobbet överallt, till Dhaka och nu till Shanghai:))

2012-03-09 @ 08:53:48
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Sara

okej, det ska jag göra =)

2012-03-09 @ 09:18:44
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Vad är det du pluggar? Något inom vården va? :-)

/Akutsjuksköterskan

2012-03-09 @ 23:09:39
URL: http://lollovisah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0