Bajs i pottan

Hoooraaayyy!
Så fick jag ett mms med en glad liten kille. Han står intill sin potta och tokler, i pottan så...ja...
Vi har haft pottan framme länge, Lias har lekt med den. Lekt och lekt. Inget i pottan, inte kiss eller bajj. Vi har lekt att djuren han har har gjort ett litet a. Så vi har verkligen visat honom så mycket det bara gått. Vet att det bara kommer när det kommer. Det får ta tid och liten behöver inte bli stor för snabbt, får ta det i sin egen takt. Precis som han vill. Men jag var mäkta stolt när jag fick smset igår innan jag slutade!
Bara jag och Lias hemma ikväll. Vi lagade lite färsfyllda paprikor, vek tvätt, och hängde tvätt. Lias är tokig med KLÄDER. Ett arv från mor sin. Så han hjälper mer än gärna till med att hänga tvätten, han liksom jag lúktar på den. Ett beteende jag fört över på honom. Men nu ska vi inte prata psykologi..
 Ett HM paket hämtat och Lias blev så lycklig över sin nya tröja och jeans. Ja, han skrattade och tjoade. Sådana ögonblick man önskar att man hade börjat filma honom innan det lyckliga ögonblicket. Han blev så nöjd! Jag med vill jag tillägga. Har blivit många fynd och inköp denna veckan. Mycket till värmen som jag hoppas hittar hit på riktigt snart!
Hans lilla väska är packad. Han fick en ny väska i 2 års present som är för söt. Ser ut som en bil, och det passar ju Lias. Hade Ted fått en sådan så hade det inte varit lika poppis. Han är ingen bilkille...
Ted var med kusiner och lekte hela kvällen. Förutom en runway show så tog vi ett bad jag och lilleman. Sedan doftade vi aprikos vårblomma. Ha ha!
Solen gick ner och liten tablettask till djurprogram på tvn blev det. En lugn och stilla lördag. Det är sådana lördagar som är dem bästa.



Lias på 2 års dagen. Har studerat de över 300 bilderna mycket nu. Denna är ett guldkorn!


Kommentarer
Postat av: AnnaPannaA

Gud så söt!! Fin mössa osså!!

2012-04-02 @ 15:14:40
URL: http://annapannis.blogg.se/
Postat av: Ida

Så fin bild :)



Skorna är grymma!! :) Supersköna!

Jag tror inte man ska springa i dom... men till att gå med är dom guld! :)



Ha en glad och skön påsk!



Kram ida

2012-04-03 @ 22:41:44
URL: http://dobelieve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0