Just want

"i just want to hug you so much right now"


Pigga glada Johanna är ännu lite borta. Ha ha. Nej, jag ska inte vara negativ. Tror att orden ovan får tala sitt språk och jag skriva av mig lite mer.

I morse vid 6 tiden tog jag min sista "pilla" från kliniken. Åh, hjälp...sista!! Oj oj oj. Jag satt och somnade i soffan efter morgonkaffet och hjälp med att komma upp. Passa på när någon är hemma ju. Min fina Nana och Zeke kom efter 8 med frukost och vi fick prata lite i vanlig ordning. Det är ju helt sanslöst vilka underbara vänner jag har. Resten om jag ska vara helt ärlig nu (och nu är jag det) spottar jag på. Big time.
Tvi, det är fult att spotta. Åh, du vet hur mycket jag hatar spott och loskor Tina. Men ibland blir jag bara så ilsken över nyfikenhet, och sedan inte kunna visa att man bryr sig. Eller så bryr man sig inte och har inget eget att fokusera på. Måste vara tufft... Eller...så ÄR man bara nyfiken. Ha ha, well. Jag tar tillbaka spottet, inte lönt och det är fult. Så jag vill bara att egentligen att ingen ska spotta. Säger som Kapten Röd faktiskt..
- Ju mer de spottar på mig desto snabbare kommer jag blomma....
 
 Nana körde mig till apoteket, åh ni skulle sett "the Junkie" på apoteket i lilla grannbyn. Med luvtröja och det fattades bara mössa, solbrillor & mysbrallor. Jag hade faktiskt jeans...Åh, det tog tid att få ut pillerna. Dagens mediciner var inte upppackade och jag fick frossa under tiden jag väntade.
- Börja med att ta en...
Jovisst, har jag gjort idag. MEN vilken monstervärk. Satt i soffan hela eftermiddagen och kved. Hörde hur min mage som är i uppror skrek. När väl pojkarna är hemma blir det liv och rörelse. Tillslut för mycket liv och rörelse. Jag får gå undan. I ren ilska gör jag saker som jag inte skulle gjort och får ännu mer ont. Slutar med att jag tar två starka. Kunde man göra med om inte en hjälpte, men med tanke på medicin jag hade kvar sedan innan i kroppen skulle jag börja med en. Det gick en halvtimme och all värk är borta, bara lilla molande "amningsvärken" som är kvar och min spända kropp som skulle behöva en massage. Annars är topparna borta och tack alla ni som tjänar pengar på detta. Ha ha!

Hur det känns annars? Ja, denna dagen har varit en av de dåliga. Imorgon hoppas jag på en bättre...

 


Kommentarer
Postat av: Veronica

Vilken bra blogg du har, du inspirerar många! Hoppas att Ted mår bättre nu och att du också snart mår bättre.

Sköt om er! Mvh Veronica ( Tildas mamma )

2012-06-05 @ 11:20:59
Postat av: Johanna

TACK TACK TACK fina Veronica! Dina fina ord värmer!

2012-06-05 @ 12:02:23
URL: http://seluna.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och Wilma

God middag snäckan..Har inte läst den senaste tiden inne hos dig..Men vad har hänt om man får fråga för du har ont o tar medecin? Ha en fin tisdag.kram

2012-06-05 @ 12:04:11
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0