Maniskt?

Hade jag haft diagnosen Bipolär så hade jag kanske blivit inlagd? Ha ha! Nej, jag sover ju med och har ännu inte köpt något för tusentals kronor, dansat naken eller varit okontrollerbar. Jag är ju adekvat. ( nu skrattar jag ) Jag bara kände för det. Vi kom hem sent igår och i bilen på väg hem ljöd musiken. Jag blev sugen på att cykla och körde upp till lokalen vid 23...:/ Jag ska erkänna att batterierna var inte på topp och det blev 45 minuters spinning. Men efteråt så rusade endorfiner genom kroppen. Jag somnade gott vill jag lova! Jag ska titta efter en egen Cykel nu ;)


Kommentarer
Postat av: joanna-livet med asperger

Hej!
Jag heter Joanna och är 24 år och när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag om livet med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda trots bakgrund, så kolla gärna in min blogg:)
Om du inte gillar sådana här kommentarer eller redan fått någon liknande så ber jag om ursäkt och hoppas du förstår att jag bara försöker sprida den viktiga info jag bär på:)

2012-08-03 @ 21:02:06
URL: http://domkallarmighannes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0