Cuddle

Tre timmar idag med!

 

Två små pojkar som inte gjorde annat än att fightas hela förmiddagen. Jag fick verkligen egera FN hela tiden. Jag fick springa halvnaken ut för Lias tjöt och Ted skrek. Åh, jag höll på att riva loss hår från huvudet ett tag. Höll på att bli tokig kändes det som.

- Kan jag inte få klä på mig???? ARGHHHH.....

(Sedan att jag tar en sjuhelvetestid att klä mig hör inte hit)

MEN....Väl nere på stranden förvandlades två små vildar till två små ljus. (Okej nästan). Helt fantastiskt vad vatten och strand kan göra. Ett helt hus full med leksaker men inget som lockar. Men en strand det gör susen. Kan man köpa det i julklapp till dom? Vet någon var det säljs? Sanslöst!

Vi lunchade med pastasallad (en favorit hos barnen) på stranden. En filt och lite kall saft. Barnen njöt och gluffsade i sig. Lekte, skvätte vatten på varandra och tjöt lite men inte i närheten av krigen som utspelades hemma. Glada, goa och en väldigt kelen Lias. Han kom med jämna mellanrum och skulle sitta hos mig.

Han sade....

- Natt natt mamma...

Drog handduken över sig och gosade intill mig. Såklart han var trött men somnade gjorde han inte. Vi bara mös, njöt och låg och tittade på varandra. Åh, Liten Lillebror växer och blir större och större. Idag har det ploppat upp ännu mer ord. Liten papegoja som härmar. Underbart att höra! Erica och barnen kom med och hälsade på sista timmen. Annars var det bara vi hela tre timmar. Tills vi gick....


Kommentarer
Postat av: Fröken M

guuud va härligt !! Jag vill oxå ligga på stranden och steka. Dagarna har dock spenderats i röda faran och på eftermiddagen när jag kommer hem är det visserligen fortfarande varmt, men man blir ju inte vidare solbränd ;)
Happy friday !!
Kram

2012-08-17 @ 07:46:53
URL: http://frokenmela.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0