Tur

kan man ju säga att jag har! TUR att jag har så underbara vänner! Det gör mycket!!!



Emily SOM ÄR UNDERBAR och Lias ena fadder! Tänk att DU HAR gjort mig så glad idag! Jag är så glad så jag skakar!!!

Ett telefonsamtal är det bästa som hänt idag! Eller två får jag väll säga....

Dagen började med att Lias ville vara vaken efter ammningen vid sex tiden, men det ville inte jag. Efter en timme somnade han om hos mig i sängen. Gissa om vi sov gott! Storebror kom och väckte mig och då bev det liten stund mys innan jag orkade gå upp. Var så skönt i sängen ju!
Morgonmys och vi hann inte morgonmysa länge innan Erica ringde, precis den jag ville ha tag på idag. För idag var planen att börja röja i badrummet. Vi åt frukost tillsammans och sen blev det en underbar promenad. Solen sken och efter det åt vi lite igen. Småbarnen somnade och vi började på badrummet. Ted hjälpte glatt till. Mycket som är tömt nu och två skåp nermonterade, såg att dessa gamla skåp faktiskt var från IKEA där vi tänkt köpa den nya inredningen. Erica min Handywoman SKRUVADE ner som bara hon kan. Jag slängde skit och ammade Liten om vartannat. Så NU ÄR DET PÅBÖRJAT! Äntligen börjar det hända saker!
Liten har varit mycket vaken idag och nu efter långt om länge sover han. Ted vilar på soffan och jag sitter med mitt kaffe och förundras över VÄNNER. Maken är och hämtar brädor och jag har donat undan här hemma nu när Liten sov. Försökt få tag på F-kassan men hög belastning som vanlig på eftermiddagarna!



Lias i sin andra fadders famn på sin ett dygns dag. Emilia gosar med sin "BIS" som hon kallar honom..

Kvällen bjuds på en DEJT med en het Donna. Ha ha. Min Tina och jag ska på BIO ,och se Sex and the City 2. Vi ska mysa och gå på bio för första gången bara jag och hon. Och vi har varit vänner länge vill jag lova...



Bara vi som vet vad vi viskade om....En fest i min 1 rok och redan då 04 vänner sedan länge...
ÄLSKAR DIG TINIS! Ses snart!!!!

Kommentarer
Postat av: Isabel

Vilken otroligt fin header du har :)

2010-05-27 @ 20:50:26
URL: http://aizah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0