Traditioner

håller jag benhårt på! Kalas är viktigt och likaså att det då ska vara hemmabakta kakor gärna tårtan med, eller beställd. Inget ICA kakor eller "kanelbullar att tina"...a girl of tradition i am. Vissa dagar ska firas och då ska man hålla på det där lilla extra. Sen att jag är tokig med att baka det vet dom flesta. Kan vara därför med kanske? Vill att barnen ska växa upp (första gången jag skrev BARNEN!!) med fina kalas och fina minnen. Det är värt mer än man tror. Traditioner.


Just nu håller jag på att planera för 5/25 års kalas för släkten och DOP. Jag fyller 25 och Ted 5, väljer att slå ihopa det för släkten. Lite extra då kanske? DOPET ska med planeras och jag har redan sett ut en klänning jag ska ha (vaddå typiskt mig?), samt planerat vilka kakor som ska bakas (chokladtema) och gjort inbjudningar...men ännu inte beställda. Lite svårt för att bestämma hur många som ska komma, vilka. Jag tror nog att vi satsar på desto fler desto roligare. Det krävs lite planering och jag ska med börja på en 25 års fest planering för vännerna i vår trädgård. Men med den har jag inte kommit så långt än, vissa aspekter som spelar in just nu med. Funderar på att anamma Ems idé..TEMA fest.


Ted ska döpas 17 juli 2005, Lias ska ha mörkblått band...

Har sådan lust att köpa perenna växter nu med, har jag varje vår...ha ha. Härligt att se hur naturen spirar! Våren är underbar enligt mitt tycke. Min aboluta favoritårstid, om man nu kan ha en favorit fast man inte går på mellanstadiet? Vår trädgård ska ju vara vacker för så mycket nu med som komma skall.....vi får se vad som faller mig in...


TRADITIONER skapades igår på vår bröllopsdag!
Tänker dock inte berätta om allt...men...Grillning, sol, kärlek och en liten gåva är på sin plats.
Jag ska varje år få något som jag AVGUDAR, en klänning för varje bröllopsdag! Jag har trugat efter en klänning nu och maken min hade inte tid att köpa den till sin fru...men han har lovat ett den ska bli min. Ganska så kul, första bröllopsdagen, vårt bröllop så fick jag ju en ganska så bedårande skapelse och denna kan inte mätas med någon klänning, men en rolig tradition är skapad. I mitt tycke en strålande tradition.



Minns även idag med glädje vår DAG! Minns alla underbara vänner och familj, you make me happy!
Ni var helt underbara på vår dag! Alla är guld värda, därav min idé desto fler desto roligare!

En dag som annars förtuom lite vardagliga fix har hunnit med en powerwalk med Erica och våra små. En gó Lias, busiga ungar och en make som gjorde underbar middag ikväll. Eftersom Lias som var kväll ammat nästan hela kvällen! Jag ger mig icke, ingen ersättning i första taget. Har varit utan den länge nu och sålänge vi inte är borta eller han är suttig på natten så ammar jag! Han somnade precis som igårkväll vid 21......nu har jag fått duscha och glo på klänningar en stund, en banan har landat i magen och snart ska jag knyta mig och hoppas på en lika strålande dag imorgon. Då det blir månag timmar utan maken och en del som ska göras!


Kommentarer
Postat av: fine

underbart att läsa att du också gillar traditioner, det gör jag också!

tänk att det redan har gått ett år sedan er dag.. och nu har du två underbara pojkar.



Hoppas du hittar massor av fina klänningar! :) det förtjänar du.

2010-05-03 @ 22:24:24
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: Tova

Hehe, håller helt med dig när det gäller bakning och sånt, är typ allergisk mot färdig-grejer :) typ köpt prinsesstårta, fy... är ju så mkt roligare och godare att baka själv.



Kan ju bero på att min mamma var värsta bull-mamman när vi var små haha, man blev liksom bortskämd med det bästa ;)

2010-05-03 @ 23:05:39
URL: http://trasslet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0