Storebror och Lillebror

ska åka buss för första gången idag, tillsammans! Åker aldrig kollektivt annars men maken ska ha bilen så vi får glatt ta bussen in till stan.

Dagarna bara försvinner och Liten har börjat få en dygnsrytm, den ändras lite då och då men ungeför samma. Han somnar alltid mellan 22-23 sen sover han länge. Det gör att man blir pigg och glad och detta underbara vädret vi fått ger en lite extra energi. Han har sin långa vakenperidod på kvällen och en bra stund på förmiddagen med. Han tycker om Emilias babysitter då han kan vara med och se lite mer, och är nu stolt ägare till ett Pingu babygym. Har velat ha det länge och Liten fick mest pengar då han föddes så det passar väll bra att köpa det då. Eftersom han ÄLSKAR att gymma! Han tycker om att byta blöja och titta på mobilen som hänger över skötbordet. Då brukar han prata mycket! Var gång man pussar på honom så ler han med hela ansiktet! Och säger...
- AU...auuuu...
Ha ha ha, vad nu det betyder men jag tror att det betyder....ÅH VAD MYSIGT!!!
Ted har börjat "leka" med sin bror med. Han drar med honom in på rummet och ger honom leksaker. Pratar med honom och tröstar honom då han är ledsen. Ger han nappen och klappar honom på huvudet. Pussar på honom och hjälper sin mamma att slänga blöjan. Vilken bror Lias har!!

Liten vägde 4600 när vi var på BVC. Fortfarande under 5 kg, jag tycker att han växer så mycket. Kan fortfarande ha strl 56, vilket är mys. Tycker att han kan vara såhär liten alltid!
Dagarna har bestått av kaffedejt med vänner, shopping i stan, Ted har sprungit gåsaloppet och vi har gått Hårsjön runt i vanlig ordning.
Min träning har kommit igång ordentligt nu, kunde inte hålla mig med en dag i veckan. I onsdags började jag på BOX (Boxercize). Ska gå med Svägerskan Piff var onsdag, härligt att få banka skiten ur en mitz! Igår var det ett spinningpass i vanlig ordning! Härligt!

Idag har maken precis brummat iväg för att se lite fight och jag är nu färdigpiffad, var så skönt att få duscha i lugn och ro med maken hemma. Bäst att passa på. Frukosten är avklarad och jag inväntar att Liten ska vakna så att han kan få mat igen. Ted ska ha kläder på sig, han har gärna pyjamas in i sista minuten! Sen ska vi promenera till bussen och åka till stan. Först ska vi in på HM och lämna tillbaka lite kläder som jag inte är nöjd med, och Ted ska handla lite. Sen ska vi traska till Farmor och Farfar på kalas. Farfar har 75 års kalas idag!
Tänkte svänga inom bokhandeln och köpa en korsordsbok till "Silverryggen" med...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0