Snart fem år sedan

jag blev mamma! Imorgon fyller vår lille Gosse en "hel hand" som han säger!
Kalaset gick superbra och han var så nöjd med allt fint han fick...
Gungor, massvis med pengar, nya badshorts, jeansjacka, bionicle, "pangare", klocka, lampa, godis, utemöbler....

Tårtan var han mycket nöjd med och maten smakade bra! Han busade med kusinerna hela kvällen och Lias mös med alla gäster. Båda pojkarna var så nöjda med all uppmärksamhet. Underbar familj vi har!
Vi frågade även Faster Katarina om hon ville vara GUDMOR till Lias och hon tackade ja med tårar och lycka i ögonen! Hon blev så glad! Det var ett val av Lias själv, han stormtrivs hos sin Faster. Hon är helt underbar denna kvinna! Alla gäster umgicks och alla hjälptes åt med alla bestyr, inte lätt med så mycket folk när man är van att vara fyra stycken. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum...ha ha. Eller hur brukar man säga?

Patrik roade barnen med lite softskytte, inte bara dom små som roades...vuxna karlar kan med. Gäller att ha barnasinnet kvar, det lever man längre på. Ted somnade i soffan i sina nya badshorts när alla gäster åkt hem..även Lias somnade gott och vi sov sen till 5!
 
Vi hade sen sovmorgon till 9:30!! Skönt! Har hunnit med lite trädgårdsarbete idag trots det väldigt tråkiga vädret. Gräsmattan är klippt för första gången detta året, potatisen och jordgubbarna är nu satta och jag hann med en promenad med mina småpojkar. Räfsat och donat här hemma! Fint besök på kvällen av både Tina och Björn! Till Teds stora förtjusning!

Imorgon ska det kalasas mer! Presenterna är inpackade, kortet klart, kamerorna laddade och dagen planerad för att roa Ted så mycket det bara går imorgon. För imorgon är det HANS DAG! Vår lille kille fyller år!

Kommentarer
Postat av: fine

hipp hipp hurra för Ted! Hoppas ni får en strålande dag allesammans! :D

2010-05-17 @ 06:58:36
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: Sanna

Idag är ingen vanlig dag för det är Teds födelsedag! Grattis stora killen! Jösses vad tiden går! Kram på er allihopa!=)

2010-05-17 @ 07:08:13
URL: http://silverliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0