Över 4 kilo

Liten växer och igår var det BVC besök. Lias vägde 4420 gr och var 56 cm lång. Han växer så det knakar, jag märker det mest på längden...samtidigt som jag tycker att han är pytteliten så tycker jag att han växt mycket nu på 7 VECKOR som han fyller idag, vårt lilla gryn.

Dagarna går i ett! Har träffat fina vänner och druckit kaffe och gått promenader. Tina är ju hemma och vi har hunnit med att träffa denna donnan mycket. Lias han ler mer och mer nu! Han ler då man gör vissa ljud och pratar nu med alla som flörtar med honom. Underbara unge! Vaknar en gång på natten och oftast då tidningsbudet kommer, nu vill han gärna vara vaken en stund med. Han är MED och tittar och bekantar sig med familjen sin.

Måndag spenderades med Erica min och en himla massa tvätt och även biltvätt. Vänner på besök på kvällen!
Gårdagen spenderades med Erica och sen eftermiddagen med TINA och smörgåstårta hos Lillan. Mys med mina pojkar på kvällen, Patrik tränade och lilla Svärmor kom.

Idag har Patrik börjat en liten ledighet. Vi är ganska redo inför kalasande. Idag har vi varit hos Mormor och Morfar på middag och fått hem en byrå. Kvällen spenderas med Bakpotatis, Lias har en lugn kväll, annat än igår då han var vaken i stort sett hela dagen. Vi tittar på gamla filmer, just nu tittar vi på Ted när han var 2 år. Åh så gulligt han pratar!!!!!!! Åter till filmmys med mina finaste Pojkar!!! GUD SÅ LITEN HAN VAR!!!!











Bilderna är från igår...100512


Kommentarer
Postat av: Tova

Åhh lilla sötnosen :) Och vad skönt att han växer så bra, min Elliot spurtade också rejält de första månaderna ;)

2010-05-13 @ 11:26:42
URL: http://trasslet.se
Postat av: angelica

Åh underbara lilla Lias, om du inte skulle hitta han en dag är han INTE hemma hos oss iallla fall :P vackra unge saknar er massa<3

2010-05-15 @ 09:00:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0