Miss i nassen

IDAG LOG Lias för första gången till sin Pappa!! Jag fick uppleva det i onsdags...och har det på film!


Ja, Liten sov faktiskt en stund i sin vagga, i en timme och 30 minuter ville han ligga där. Sen var det matdags och en trötter mamma. Men efter det somnade han gott hos mig, mat igen vid femtiden sen valde vi att somna om igen vilket han gjorde med. Skönt att få sova till 9! Jag och Liten går upp och Ted sover gott vidare. Vi tittar på tv och myser och Ted sover och sover. Tillslut hör jag en trudelutt av ett munspel. Lillebror och jag går upp och Ted han är nu vaken och redo för en ny dag utan feber. Lias var så snäll på förmiddagen. Pappa Pk kom hem sen körde vi till banken. Nu börjar det gå upp för oss, badrummet ska nu rivas efter kalaset nästa helg. Oj!
Ted fick ett par nya stövlar vilket han var i stortbehov av och mat införskaffades. Maten lagades och efter det fick JAG MIN EGENTID för första gången sedan Lias föddes, mitt första pass i 5 månader. Som jag har längtat! Jag greppade tag i mina spinningskor och körde till ett pass. Många som hälsade mig välkommen tillbaka! Jag log mest hela tiden under passet. SOM JAG LÄNGTAT efter att få träna. Nu jäklar! Nu är jag på G igen. Powerwalks varje dag denna veckan och sen passet idag. Jag var så nöjd efteråt och det gick riktigt bra med tanke på mitt uppehåll. Fick grattis till lille pojken och jag berättade att jag hoppas att han är snäll mot sin pappa där hemma.
Kommer börja lugnt med ett pass i veckan i iallafall två tre veckor, för att sen öka på det. Mjölken kan ju sina och smaka illa om man går på för fort. Viktigt för mig att få amma denna gången. Det ger så mycket till både mig och Liten. Dricka bra! Väl hemma sov Liten och jag visade Patrik svetten jag frammanat. Ha ha ha...Tokiga jag. Men SOM JAG LÄNGTAT! Längtat efter att få sätta rumpan på sadeln. Längtar efter första spinning/pump passet nu med!
Sen fick vi en kväll som heter duga. Mycket telefonsamtal att ringa om kalaset.
Du köper det, ni lägger ihopa till det, vill du baka det, ska du köpa det, klockan 16 är det, vill du fixa det?
Har delegerat ut en del uppgifter, känner att allt hinner inte jag. Hela släkten kommer på en gång och ska fira mig och Ted. Vi kommer att bli nästan 40 personer med barn, valde därför att fira Ted med vännerna på Teds dag och på leklandet. Kan bli för mycket annars, det tar vi på dopet istället. Då bjuds det ju på fika med bara....
Så kvällen var mycket fix och don. Få allt att gå ihopa och se till så att han får det han önskar sig ju. Vill att han ska få en bra dag ju!
Lugnet har lagt sig lite nu, Lias sov en liten stund hos mig men nu är han vaken igen och är på upptäckfärd med sin Pappa. Vet inte vad dom pysslar med...Ted tittar på Indiana Jones. Jag ska strax gå och knyta mig med Liten. En natt framför mig med ju! Har bara en oblaträkning att betala med....med Batman och spindelmannen på!
Ja, bara detta att få in Ted i tidningen på hans dag ju ett hallå, suttit i telefon med NSK med idag...puh...
Önskas: mer tid tack....och att kunna pausa tiden lite...



Imorgon är det en vecka sedan denna bilden togs...stop tid stop!!!

Kommentarer
Postat av: carola

åh så flitig du är, hinna träna:)

Skulle jag då verkligen behöva må jag säga..



När jag fick första barnen var jag bara 19 och då rasade ju kg bort, värre nu i den här åldern.



Hoppas ni får en trevlig helg

2010-05-07 @ 23:12:47
URL: http://mammacarola.blogg.se/
Postat av: ida larsson

förstår att du tycker det är skoj o träna igen. men som sagt ta det försiktigt! mjölksyra i bröstmjölken gillas inte av bebisarna!

enormt flitigt av dig att börja träna så tidigt!!=)

själv har jag bara kört med promenader efter mina graviditeter.. haha! dock med bra resultat!;)

Kram

2010-05-09 @ 14:50:40
URL: http://lejdan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0