Det finaste vi gjort

Teds dag var helt enligt Teds smak!

Liten Lillebror vaknade lite efter 7 och vi mös i sängen, vi hörde då att en Storebror vaknade...Han fick lägga sig i sin säng igen och "låtsassova"..
Sen sjöng vi för honom och kom med massa presenter som han glatt öppnade i sängen sin. Sen var det bus med nya leksaker hela förmiddagen. Efter det så var det fullt bus hela eftermiddagen på Andys lekland!
Väl hemma igen så grillades det, även det i Teds smak. Han somnade med en saga läst av mamma och berättade att han haft en bra dag. Strax efter 22:00 fem år sedan han föddes somnade han gott...

Lias faddrar är valda sedan länge....På Teds födelsedag blev dom tillfrågade och tackade båda såklart JA!
Emily och Erica är ett självklart val, kunde inte välja en av dom som Gudmor så dom fick bli faddrar till Lias. För dom har ställt upp i vått och torrt!!



Ted 5 år och Lias 7 veckor och 5 dagar!


Bus och SLUSH is da shit! Speciellt om man fyller en hel hand!!!


Igår tvättades det för fullt och en promenad i det vackra solskenet med Erica då vi hämtade barnen på skola/dagis. Jag bjöd på glass och väl hemma blev det Batman tårta. Barnen lekte sen hela kvällen och Lias hade nog busat med om han kunnat, för vaken var han som var kväll. Sen inatt har både jag och Lias sovit så gott. Vi sov till 6:30!!!! Oj oj oj vad utvilad man var sen. Ted på dagis och jag har försökt att få så mycket jag kan gjort här hemma. Har ett berg av ren tvätt som ska vikas och hängas, läggas in....Lias sover nu och inte i mammas famn denna gången. Kanske ska röja med tvätten och ta en tur med dammsugaren innan Liten ska ha mat och vi ska ner till BVC, för idag blir han ju hela 8 veckor och ska vägas, vilket är lika spännande var gång!



Vilka smile jag fångade igår....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0