Svar

En jobbelördag som gick utav bara tusan!
Sen var det hem till Svärmor och Svärfar som passat Ted då både jag och Pk jobbat denna lördag. Efter det var det hem och piffa till sig snabbt och iväg till Vittsjödagarna! Karuseller mitt i byn är inget som Ted får missa!
JISSES VAD ALLA KUSINERNA ÅKTE! Jag vet inte hur många gånger dom åkte. Ted åkte bilarna säkert 5 gånger, gungorna, hopptorn....and so on.
Fick sockervadd, leka brandman, kasta bollar mot Baloo, Slusch, klubbor, Hulken klubba, fiskedamm...Sen var han så nyfiken på Partyfabrikens framträdande. Han tyckte det var kul med skönsång!
Vilken eftermiddag. Så typiskt att solen kom fram då allt stängde...Jag och Pk köpte lite marknadsgottis med hem inför kvällen. Som blir lugn.
Hem till oss, fika i trädgården på munkar som Katarina köpt. Kaffe och lite kallt var det allt. Men ute ska man minsann sitta nu! Lämnade Ellen och Ted somnade gott i bilen. Jag hyrde en film och köpte popcorn. Nu ska jag korka upp vin eller kanske en cider, fortsätta med tvätten och sen ska vi bara njuta av varandra! Visst är det härligt att smutta på något när man viker nytvättat och det luktar sköljmedel? MMMM...LOVE IT! Tänk vad så lite kan vara så underbart! Knäppa jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0