Evil flu

 
To be posseded by the evil flu.
 
Drömmarna har varit "out of This world" så sjuka så till och med jag anser dem sjukare än vanliga drömmar som oftast är lite knepiga att greppa ibland. Om jag sen anser det knepigt så är det knepigt. Var gång jag är förkyld så kan jag inte förstå hur så mycket kan komma ur en näsa. Tar det aldrig slut? Wääää! Huvudet spränger och minsta lilla ljud som ilar i skallen känns som en jordbävning. Den ger såklart tsunamis. Bara mata på. Ge henne så hon stupar. Febern gör dig nästan borta. Vad är klockan? Ena stunden svettas jag för ovanlighetens skull så jag önskar krypa ut skinnet. Nästa skakar kroppen till in i benmärgen av kyla. Är det minus 10 grader här inne? Allt detta en helg när jag är långledig, och barnen kommer. Käftsmäll! Jag borde kanske vara snuvig oftare. Drillas mer. Fått fightas mer mot virus. Har ju oftast "bara" min rygg att fightas med. Verkligen ren hätskhet mot mig. Min syster tror på orsak och verkan. Hon är ganska smart. Ok, hon är smart och jag den mer magiskt tänkande humbug syrran men jag undrar verkligen om någon har en voodoo docka på mig? Iså fall maila mig så vi kan reda ut diverse dispyter.
Hostan kom idag som en gulligt brev på posten. Nu ska det hostas värre än en kedjerökare. Nej, ser inte ner på rökare men slutade av många anledningar och dem var inte bra. Vad var och en gör rör inte mig i ryggen så länge inte jag eller nära och kära påverkas. Men det känns som rökhosta. Halsen har lagt sig och det tackar jag den som håller i dockan för. För att bråka med min hals är som att slänga en atombomb på mig.
Jag nattade Lias som ville sova intill mamma eftersom han denna kväll var lite mörkrädd. Han är annars så duktig och sover i sin egna säng. Vi låg och pratade han och jag. Vilka funderingar han har. Mycket tankar om sjukdom och när mamma blir frisk. Han är lite ärrad från när jag var cancersjuk. När an somnar slumrar jag till. Vaknar och ligger och tittar på honom länge. Bara studerar honom så fin han är. Mina inre bra och mindre bra börjar tjöta i huvudet.
- Åh, ska jag behöva väcka honom tidigt imorgon och sätta han på skolskjutsen. Han vill ju bara vara hemma och mysa. Tänk när han var mindre...frys tiden.
- Men hallå han behöver förberedas för vuxenlivet trots att han bara är 7 år. Ansvar och passa tider. Lydnad och viljan att lära sig något nytt. Uppmuntra honom.
Jag snorade vidare och beundrade honom.
 
Morgonen var kylig. Mösspremiär imorgon Lias?! Ja ja ja! Som vi ska inviga våra efterlängtade mössor! Jag är så tokig i mössa. Skulle kunna äga hundra olika.
 
Bra hashtagggg:
#evilvoodooflu 
 
 
 
Sen: Jag vet rent formellt hur det funkar med virus kanske jag ska poängtera men anser att en drömvärld att försvinna till då och då skulle alla prova. Så länge du har en länk kvar till det verkliga. Jag är vid mina sinnes fulla bruk skulle jag vilja påstå. Att ha fantasi är en annan sak. Ja, står upp för dem som av sjukdom inte är det. Annars hade jag inte jobbat med det jag gör. I make a difference ppl.
 
 Bilden: första brasan efter sommaruppehåll  torsdag 14/9 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0