Rårakor med löjrom

Lördagens förrätt:
 
Något jag blev så sugen på i veckan var just detta.
Så enkelt så gott och nyttigt. Underskatta icke potatis. Denna rotfrukt är full med nyttigheter.
Jag river min potatis grova. Låter sedan potatisen vila i ett durkslag.
Sedan skivar jag rödlök och förbereder annan garnering: dill citron creme fraiche och löjrom.
Vämer en panna med både smör och olja. Detta gör att rårakorna inte bränns vid och blir härligt knapriga. Ta en boll riven potatis, krama ut vätska och stek!
Det gör inget om dom inte blir helt perfekta. Annorlunda form är bra och unikt.
Servera vackert upplagt med tillbehören.
Enkelt och så gott.
 
 
 
Huvudrätten var R kock för. Rochens biffar med rotfrukter en fräsh sallad och vitlökssås.
Desserten var något jag önskat testa länge:
Chokladfondant med vaniljglass och färska fikon. Jag lyckades minsann med mission! Ljuvligt gott!
Vilken Lyckad trerätters!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0