Fyra veckor

Bådade mycket gott! 
Food to like !

Helt ny Pepp och gnista. Sanslöst massa nya hälsosamma mål. Frukostar Mellisar Lunch och Middagar! Maten är Mumsfilibabba och får högsta betyg av mig. Jag har fått mina favoriter och kan nu varva min kost betydligt mer. Jag har fått massa positiva effekter på kroppen (kg samt cm) men desto mer i knoppen. Det absolut viktigaste. Jag var fast i "kycklingrisochkvargmedbär" dieten och åt för lite. Min kropp var inställd på svält som jag anat och all mat "satte sig" även om jag tränade 6 ggr/veckan! Så...kroppen behöver bränsle och detta ska vara i balans. DU känner när DIN kropp är i balans. Lagom är bäst. Vi behöver alla protein fett och kolhydrater. Sen behöver vi vitaminer mineraler och vi kvinnor extra järn.
Att inte äta är det största misstaget du kan göra mot din kropp. Du misshandlar den då. Allt går på sparlåga och din kognitiva förmåga blir avsevärt sämre. Jag är grymt stolt och ännu mer peppad nu #beachdubaihereicome Fem annanasar av fem möjliga. Hur jag tränat kommer jag med i ett annat inlägg för kost hjärta motion = sant

Han som pushar mig och tror på mig

Jag har gått in med inställningen "nej nu minsann" All in! Satt upp mål och ännu viktigare delmål. HAN har peppat mig igenom pass efter pass. Träning VAR dag har jag kört. När jag låg i ryggskott var det vila men så fort jag kunde gå gick jag på löpbandet. Jag varit frustrerad och jag har fällt tårar. Men...han har inte gett sig. Drivet i honom att driva mig har dragit upp mig många gånger. När jag var som sämst med ryggen men kunde gå...ja då tog Han mig med ner till gymmet ändå. Gång på löpband och rehab övningar. Hans vilja att få mig att lyckas är helt otrolig. Han peppar och pushar för att han älskar det. Hur vi tränat? För att göra en lång historia kort: ca 1timme om dagen. Styrka och fys. Att vara partner och PT på samma gång är inte lätt. Vi är envisa båda två och har en vilja av stål. Vi har dock alltid kommit på en lösning. Sen har en kram många gånger gjort susen. Tack Älskling för att Du finns like a rock!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0