Julafton i vårt hem

VILKEN JULAFTON!

 
Jag vaknade av julmusik...han kom in och sade: God Jul.
Jag tror att detta är dagen på året då jag hoppar upp som ett barn ännu. Tassade ut och det brann i brasan. Han hade dukat fram frukost och Madison var nyfiket med. Efter en fin frukost promenerade jag till affären och fick lite frisk luft medans han fixade lite hemma. En mjuk pepparkaka bakades och sedan pudrade vi näsan. Julklappsöppning innan gästerna anlände. Han hade rimmat så fint!! Han som sade att Han aldrig rimmat. Jösses! Jag älskar ju att rimma och tydligen hade även han en dold talang.
En stund i knät innan gästerna anlände och hämtades.
 
Lite mingel och sedan bänkade vi oss framför KALLE. Det knackade på dörren. TED kom! Han hade sprungit från Farmor och Farfar några hus ner för att vara med mamma sin och dom andra under KALLE. För vi ville se det sade han. Så mysigt att ha honom med! R fixade glögg och mjuk pepparkaka och Pappa hade bakat Saffransbiskvi. MUMS! Min Pappa och R smakade på den lite vassare glöggen.
Sedan kockade jag och min Far i köket. Oj oj oj hans köttbullar åt vi medans vi stekte till dom.
JULBORDET blev lyckat. Min första Janssons var uppskattad och Farmors sill älskad som vanligt. Matkoma och sedan lirade vi julklappsspelet. Åh så kul det är och varje år så säger vi att vi borde spela oftare. Nästa år blir det nog två klappar var! Så kul ju!
 
Lite mys och prat. Inte ofta vi alla samlas såhär ju. Det som hör julen till. Att vara med familjen. Samlas med dom man älskar.
 
Lite Risalamalta som farfar vispade till. Både jag och R lärde oss hur vi ska göra. Det snöade när alla skulle hem och väl hemma sen igen landade vi i soffan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0